Pages:
Author

Topic: Bitcoin Çakılınca Bunalıma Giren Genç İntihar Etti! - page 2. (Read 731 times)

member
Activity: 308
Merit: 10
Kaybetmeyi göze alacağın rakamın üstünde yatırım yaparsan olacağı bu olur. Üzücü bir durum ama kısa yoldan ve çok kazanma hırsı adamı bu sona sürükler maalesef.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
Gençlik hırsı adamı hayatından ettirmiş. Kripto para piyasası çok kazançlı gözüküyor dışarıdan ama öyle değil. Eğer sabredemezseniz adamı canından ettirebilir. Dikkatli olmak lazım.
member
Activity: 182
Az önce bir yerde kripto para piyasasında yapmamanız gerekenler diye bir başlık vardı orada kaybetmeyi göze alabileceğiniz rakamlarla piyasaya girin tavsiyesi vardı. İşte aşırı kazanma hırsının getirdiği sonuç yazık olmuş genç arkadaşa.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
kural 1 neydi; kaybettiğin zaman üzülmeyeceğin parayla gireceksin kripto işini, 700 bin de neymiş,  o kadar parayı gömersen birde yarıya indi mi adamın uykuları kaçar , sonuda böyle olur işte
member
Activity: 196
Biraz sabır etseymiş keşke...
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
Bu tarz haberleri sadece bitcoin yüzündenmiş gibi vermek bana karalama kampanyası gibi geliyor.Geçim sıkıntısı nedeni ile intihar eden birçok insan var o çocukta muhtemelen elindekinin çoğunu oraya koyup düşüş yaşayınca bunalıma girdi.Yani sadece bitcoin ile ilgili bir konu değil.
sr. member
Activity: 425
Yazık olmuş ama kendi hatası, sonuçta o kadar parayla girecek insan riskleri de kabul etmeli. Kimse o kadar paranın garantisine veremez bu piyasada. Üniversite öğrencisinin bu kadar büyük bir meblağa ile yatırım yapması da yanlış. Nitekim giden genç bir candır. Bu piyasanın risklerini kaldıramayacak olanların girmemesi gerekir.
jr. member
Activity: 84
Merit: 7
Community Manager at Bitsurf.eu
700 bin, okadar kaybetsem ben ne durumda olurdum acaba. O yüzden bu işlere girmeden önce iyice araştırma yapmak, hakkında mümkün olduğunca şey öğrenmek gerekiyor.
member
Activity: 201
The Experience Layer of the Decentralized Internet
bunalım falan bunlar kötü ya keşke böyle olmasa daha güçlü davransaymış bu arkadaş. değer mi intihar etmeye be neden yani.  acaba kaybettiği parayı hangi şartlarda almış.
full member
Activity: 434
Merit: 100
işte bu tarz haberler görmek beni üzüyor gerçekten bu piyasanın gerçekliğini bu zaman daha iyi kavrıyor insan yoksa şimdi hayal gibi geliyor her şey ama bu haberler tokat gibi kendimize getiriyor.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
Bu çok ama çok kötü bir haberdi, böyle şeylere çok da bel bağlamamak gerekiyor diye düşünüyorum,  yani allah taksiratını affetsin, diyecek pek bir şey yok
full member
Activity: 546
Merit: 100
vallahi burada en önemli şeylerden biri psikolojik olarak sağlam durmak ve sabırlı olmak bu ikisi olmadan gerçekten kötü sonuçlarla karşılaşabiliyoruz bu da en büyük ciddi örnekelrinden biri olmuş.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Bunun gerçekten önüne geçmek istiyorsak bence gençlere bu piyasa hakkında bilgileri vermek gerekiyor hatta gerekirse okul müfredatına bile girebilir bu konu
sr. member
Activity: 546
Keşke bu tip haberleri hiç duymasak ama ne yazık ki oluyor, aslında piyasaya girerken tehlikesinin de kazandırma ihtimali kadar fazla olduğunu kabul etmek gerekir
full member
Activity: 840
Merit: 103
20 yasinda ogrencide 700k olmasi garip ama buyuk ihtimal yarisi borctur 300k gercek parasi var dersen 75k dolar biryerlerde calismis olsa ordan 50k. 25kda ailesinden almis olsa buyuk ihtimal boyle bir durumdur. .
Bu gibi durumlar kotu tum parayi yatirmamak ve borcla trade yapmamak lazim.
jr. member
Activity: 80
Merit: 4
Sovryn - Brings DeFi to Bitcoin
Bir tanıdığım da yaklaşık 300 bin lira kaybetti Allah korusun dünya malı borç harçla iş yapmayın beklentinizi de çok yüksek tutmayın hallolur geri kalan Undecided
member
Activity: 126
The Experience Layer of the Decentralized Internet
20 yaşındaki gençte nasıl 700 bin tl para var anlamıyorum Sad nasıl kazanmış o kadar parayı nerden gelmiş belli değil ama tek üzüldüğüm yer intihar etmesi oldu. Umarım daha fazla eden olmaz.

Tahminimce borç harç bir şekilde o kadar parayı bulmuştur.Size katılıyorum maddi olaylar yüzünden gencecik bir kişinin kendi canına kıyması gerçekten çok üzücü bir durum.Umarım gelecekte bu tarz olaylarla karşılaşmayız.
full member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
20 yaşındaki gençte nasıl 700 bin tl para var anlamıyorum Sad nasıl kazanmış o kadar parayı nerden gelmiş belli değil ama tek üzüldüğüm yer intihar etmesi oldu. Umarım daha fazla eden olmaz.
member
Activity: 84
Para için biricik hayatımıza son veremeyiz, dünyaya birden fazla kez gelmiyoruz. Yatırım yapan zarar edebilir üzülebilir. Ama telafi etmek için alternatif yollar düşünüp başarıya ulaşabilir.
newbie
Activity: 224
Merit: 0
herhalde varını yoğunu koymuş ve zarar etmiş.hollandalı aile de vardı tüm mal varlığını skatlanılamayacak atıp bitcoin alan.sonucuna katlanılamayacak riskler almamak lazım.
Pages:
Jump to: