Pages:
Author

Topic: Bitcoin Çakılınca Bunalıma Giren Genç İntihar Etti! - page 4. (Read 731 times)

sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Genç için üzüldüm fakat burda suçlu bitcoin değil, bu yatırımı herhangi bir şeye de yatırıp zarar edebilirdi. Şuanda dünya ekonomisi çok kötü bir durumda zaten. Şahsi fikrim, riske edemeyeciğiniz paradan fazlasını hicbir zaman yatırmayın. Zarar etsenizde üzülmeyeceğiniz bir miktar olmalı.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
biraz daha bekleyebilirdi. şimdi paralar boşta kaldı o zaman . cüzdanlarına ailesi erişir umarım.
ayrıca haber de diyor ki falanca meblayı kendi kazanmış. ben o kısmıyla ilgileniyorum. aç gözlü olmamak lazım. zira sonu yok.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
Tek sebebi bitcoin olamaz heralde. Bir insan neden para icin intihar eder ki hadi diyelim ki cok seviyor parayi neden intihar ettirecek bir miktarla borsaya giriyor. Yapmayin iste bu tur hatalari hepsini gectim hic mi arastirma yapmadin bi beklenti icine girmedin bunca insan o kadar eminken yeniden yukseleceginden, cok garip.
member
Activity: 714
Merit: 82
700.000 liram olsa emekli olurum, borsayada 50.000 lira ile girerdim maksimum.
sonunu görmeden intihar etmiş, saçmalık. bence farklı bir sebebten anlık boşluğa düştü bitcoinde çakılınca anlık bir karar sonucu intihar etmeyi seçti.
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Sırf ülkemizde değil dünyanın neresinden olursa olsun böyle haberler üzücü çünkü hepimiz bunun içindeyiz, herkesin ortaya koyduğu paraya ve beklentisine göre stresleri korkuları büyüyor. Bu tarz haberlerin artmasından korkuyorum açıkçası.
newbie
Activity: 98
Umarım bu tür vakalar ülkemizde yaşanmaz, çok fazla para kaybedip psikolojisi bozulan çok kişi var bu konuda

Ülkemizde pek yaşanacağını sanmıyorum açıkçası yüklü meblağlarla btc alan insanlar genelde mantıklı hareket edebiliyorlar, Şuraya da değinmek isterim tabi ki evine ekmek alamayacak durumu olmayıp btc para yatırıp ondan sonra param düştü benim btc saadet zinciri gibi söylenimlerde bulunan ve hayatı kararan insanlara lafım yok Smiley))
member
Activity: 154
Merit: 10
İntihara haberi çok talihsiz bir haber olmuş. Keşke genç arkadaş intihar etmeden denemeye devam etseydi.  Bir gün mutlaka zengin olurdu şansını kıracağı zamanlar olacaktı.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Bir zamanlar pokemonu yasaklattıran gençlerden biri herhalde bu.Bu piyasaya girerken kaybetme olasılığı olduğunu unutmamak gerekiyor.
member
Activity: 308
Gençlik insanı gaza getiriyor işte. Çok kazanacağım derken elindeki her şey gidiveriyor birden. İnsan tedbirli olmalı kaybedebileceği rakamları riske etmeli. Yoksa bunalımın etkisiyle de hoş olmayan şeylere yeltenir. Dikkatli olmak lazım.
full member
Activity: 854
Merit: 113
benim bildiğim bitcoin değil scam bi altcoin almıştı. o yüzden kaybetmişti parayı. yoksa bitcoin alsaydı tutar sabrederdi. başka sebepleride olabilir.
hero member
Activity: 868
Merit: 500
Kim bilir başka ne dertleri vardı . Bu düşüşte içimizde zarar etmeyen çok azdır . Önemli olan ders çıkarabilmek .
full member
Activity: 476
Merit: 100
Kripto para  piyasası maalesef çok riskli o yüzden insanların riske edebileceği rakamlarla bu işe girmeleri gerekiyor. Genç arkadaş çok kazanacağım derken elindekileri olduğu gibi riske etmiş yaşadığı depresyonunda etkisiyle canına kıymış yazık olmuş. Üzüldüm Cry
member
Activity: 196
Bu piyasanın riski her zaman ortada yarın her şey yok olabilir de bunun garantisini kimse veremez. Bu tarz haberler önümüzdeki zamanlarda artacak bence ne yazık ki.. Üzülmeyeceğimiz miktarla yatırım yapmak gerçekten önemli..
member
Activity: 252
Japon ve güney koreleri analamak zor  daha 20 yaşında sırf birazı gitti diye intaarmı edilir be kardeşim bekleseydin sene sonunu milyonerdin garanti geçmiş olsun.

Bu kadar basit olduğunu düşünmüyorum .
1. Milyoner olacağına garanti veremeyiz btc çok kararsız durmadan değişim içinde
2. Kredi çekerek girdiyse eğer birazinin gitmesi bile ona büyük etki eder çünkü belli bir zaman içinde o parayı katlamayi hedeflediği için ona göre ödeme planı yapmıştır
full member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
Japon ve güney koreleri analamak zor  daha 20 yaşında sırf birazı gitti diye intaarmı edilir be kardeşim bekleseydin sene sonunu milyonerdin garanti geçmiş olsun.
member
Activity: 85
Güney kore ekonomik olarak iyi bir ülke ve dünyanın en çok intihar edilen ülkeler başında geliyor bu sebeble intihar etmesi bence bahane yada başka bir şeydir.
newbie
Activity: 280
   Adı üstünde yatırım bütün mal varlığını yatırmak ne kadar mantıklı bu şekilde davranıldığında kumar haline dönüşüyor Her şeyini kaybettiğine inanarak intihar etmiş büyük ihtimal genç ve mantıklı davranmayan kişilik bozukluğu olan bir insanmış
member
Activity: 84
Gambling Investment Fund
Kimin bu kadar parası varken bitcoine yatırırki ilginç gerçekten.
member
Activity: 336
üniversiteli gençte 700000 tl olurmu kardeşim.eğer bu gence etrafı bukadar güvenip  bu parayı veriyorsa kaybındada helal olsun demeleri gerekiyor.bence bu çocuğun psikolojik sorunları varmışki kendi canına kıymış.normal bir kişi hiçbirşey için canına kıymaz.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
İntihar olayların çok yüksek olduğu bir yerden de bahsediyoruz bir yerde.Söz konusu yatırım sonrası zarar edildiğinde böyle olaylar yaşanması olduğunda ekstra üzücü oluyor.Hele ki öğrenci olup da böyle bir yatırım yapmaya kalkışmak fazla riskli bir şey.İnsanın psikolojisini tamamen çökertebilecek bir risk.
Pages:
Jump to: