Pages:
Author

Topic: Bitcoin Gold - page 2. (Read 7837 times)

full member
Activity: 322
Merit: 100
October 21, 2017, 03:54:36 AM
Borsaların tepkisi ne yönde oldu hangileri BTC kadar BTG verecekmiş belli oldu mu?
Ona göre kendimizi ayarlayalım son güne bırakmayalım sonra uğraşmayalım.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
October 21, 2017, 03:46:13 AM
Bitcoin yıkılmayacak ama sarsıntı yaşayacak. Bitcoin goldun gelmesiyle düşüş de gelecektir bitcoinde. Ama büyük bir düşüş olmaz. 5 bin dolar seviyesine düşer en fazla. 25 ekime az kaldı. Bakıp göreceğiz ne kadar etkilenecek bitcoin.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
October 21, 2017, 03:03:18 AM
cok yukseldı cok yuksek dussun alalım dıye dıye 6k devrıldı alamadık btc elımdede hıc yok
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
October 21, 2017, 02:23:27 AM
Yahu çıksada kurtulsak yemin ediyorum bıktım fork muhabbetinden çıksın şu btg midir nedir. Kurtulalım piyasa bi salınsın artık. Çıldıracam vallahi canıma tak etti elimde btc tutarım düşer satarım yükselir bi fork muhabbeti alt coinlerden de çıkamıyorum dünya zararım var. 1 btc alıyım desem para yok bunaldım!
Hocam haklisin herkeste bu var ama salla kaldi bir haftalari, bir hafta pek buralara bakma fiyatlara felan bakma ekim sonu tekrar bakabilirsin:) aldigimiz her altcoin %30-50 icerde, sıkıntı var mi yok. Yatirdigim altlara guvendigim icin icimde bir acaba yanlis mi yapiyoruz duygusu bulunmuyor, sabretmekle hersey duzelicektir.

Arkadaslar suan oturdum hesap yaptım. Durumda bır salaklık oldugunu fark ettım.
Suan bir btc 20bin lıra yapıyor yuvarlak hesap. Ben bu btc ile %40-50 dusmus ve guvendıgım altlara gırsem ve bu altlar fork sonrası aynı sevıyelere bıle gelse bana kazandıracagı 10bın lıra olur yaklasık, bu da 2700 dolar cıvarı bısey yapar. Yanı btc gold 2700 dolardan fazla olmalı kı bana altlardan daha fazla kazandırsın, cogu alt %30-50 ıcerde malum. Lan boyle bır olasılık mı var 2700 dolar olamayacagına gore, ya hesapta bır yanlıslık var yada yapılan ıste. Tecrubelı arkadaslar yorumda bulunabılır mı, ben balına bıle olsaydım bu hesaba gore btc tutmazdım yemıısım goldunu altlara gırerdım suan, neler oluyor neler dusunuluyor bır el atıverırse bırılerı ufkumuzu acabılır.
member
Activity: 66
Merit: 10
October 20, 2017, 09:07:28 PM
Bitcoin'in yerini tutmayacaktır. Sadece pump ve dump için coin üretiyorlar ya da forkluyorlar. Anlamsız gerçekten.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
October 20, 2017, 06:23:00 PM
koinime mesaj attım cevap bu.anlamadığım btc türk ve koineks direk vereceğini açıklıyor bunlarda daha belli değil diyor

Merhaba
Teknik bir tehdit oluşturmaması durumunda, bitcoin gold çekim imkanı verilmesi değerlendirilecektir.

Henüz BİTCOİN GOLD geliştiricisi tarafından kararlı cüzdan yazılımları yayınlanmamıştır. Konuyu takip ediyoruz, durum netleştiğinde tüm kullanıcılarımıza duyuru yapılacaktır.

İyi günler dileriz.

Koinim Destek Ekibi

Burda fork tarihine 4 gün gibi çok kısa bir süre kalmış koinim hala kesin kararını verebilmiş durumda değil.Neyse bitcoinlerimi zaten koinimde tutmuyordum.Orada tutan kişilerde yarın belli olmazsa yavaş yavaş çekim işlemlerine başlayacaktır diye tahmin ediyorum.
full member
Activity: 224
October 20, 2017, 03:14:16 PM
Yahu çıksada kurtulsak yemin ediyorum bıktım fork muhabbetinden çıksın şu btg midir nedir. Kurtulalım piyasa bi salınsın artık. Çıldıracam vallahi canıma tak etti elimde btc tutarım düşer satarım yükselir bi fork muhabbeti alt coinlerden de çıkamıyorum dünya zararım var. 1 btc alıyım desem para yok bunaldım!
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
October 20, 2017, 03:09:20 PM
hero member
Activity: 756
Merit: 541
October 20, 2017, 02:48:39 PM
bu bitcoin gold dediginiz zamazingo bu mu: https://coinmarketcap.com/currencies/btcgold/#markets
sadece bir borsada var... bunu kim alir ki... sirf bunu almak icin bu borsaya üye... ben olmam:)

Merhabaa;

XBG (BTC Gold) ile B2X (Bitcoin GOLD) aynı şeyler değildir!

İyi dileklerimle

XBG: BTC GOLD            >>>>  hali hazırda bir altcoin.

BTG: BITCOIN GOLD    >>>>  25 Ekim-de  beklenen fork ile oluşacak coin.

B2X: SegWit2x               >>>>  17 Kasım-da beklenen fork ile oluşacak coin.

Merhaba;

Düzeltme için teşekkürler.

İyi dileklerimle
full member
Activity: 210
October 20, 2017, 02:47:23 PM
bu bitcoin gold dediginiz zamazingo bu mu: https://coinmarketcap.com/currencies/btcgold/#markets
sadece bir borsada var... bunu kim alir ki... sirf bunu almak icin bu borsaya üye... ben olmam:)

Merhabaa;

İyi dileklerimle

bu 17 kasımdaki fork piyasayı fena sallayabilir.
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
October 20, 2017, 02:37:36 PM

Merhabaa;

İyi dileklerimle

member
Activity: 98
Merit: 10
October 20, 2017, 02:22:37 PM
Gold için bitcoine geçmek için geç mi artık ?
hero member
Activity: 756
Merit: 541
October 20, 2017, 02:47:35 AM

Merhabaa;

İyi dileklerimle
newbie
Activity: 60
Merit: 0
October 20, 2017, 02:47:15 AM
koinime mesaj attım cevap bu.anlamadığım btc türk ve koineks direk vereceğini açıklıyor bunlarda daha belli değil diyor

Merhaba
Teknik bir tehdit oluşturmaması durumunda, bitcoin gold çekim imkanı verilmesi değerlendirilecektir.

Henüz BİTCOİN GOLD geliştiricisi tarafından kararlı cüzdan yazılımları yayınlanmamıştır. Konuyu takip ediyoruz, durum netleştiğinde tüm kullanıcılarımıza duyuru yapılacaktır.

İyi günler dileriz.

Koinim Destek Ekibi
full member
Activity: 616
Merit: 108
October 20, 2017, 02:43:51 AM
Hocam arayıp bulamadım ama gold ekibinin açıklaması vardı, 0.01 btc ve üzeri bir rakam olursa uğraşmaya değer diye.

şöyle bir haber var 1 btc karşılığı 10 btg verilmesi planlanıyor.
https://finance.yahoo.com/news/bitcoin-gold-fork-134407159.html
newbie
Activity: 60
October 20, 2017, 02:37:20 AM
koineks ve btcturk açıklama yaptı btc gold vereceğiz diye ama koinimden herhangi bir haber bulamadım bilgisi olan varmı
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
October 19, 2017, 02:22:09 PM
Bence bittrex gibi borsalar eger bitcoin gold vereceklerini yakinda aciklarlar.
Piyasaya dusunce kesin 1000 $ gorur sonra asagilara dogru duser.
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
October 19, 2017, 02:20:13 PM
Blockchain cüzdanımda tutuyorum ben coinleri bu durumda blockchainde duran btclere bir dağıtım oluyor mu yoksa dağıtım yapan borsalardan birinde cüzdan açıp btclerimi o cüzdana mı göndermem gerekiyor.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
October 19, 2017, 01:59:48 PM
newbie
Activity: 55
October 19, 2017, 01:23:16 PM
Herkesin kafası karışık. Net olmayan bir sürü konu var. Btc'nin fork öncesi bu kadar çok yükselmesi insanların kafasını karıştırdı. Mantıklı olan btc gold alıp altlara geçmek ama altlara geçene kadar kaçan fırsatlar olabilir.
Pages:
Jump to: