Pages:
Author

Topic: Bitcoin Gold - page 7. (Read 7837 times)

legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
October 01, 2017, 04:03:14 AM
Millet bitcoingold diye btcgold'a yüklenmiş. Bir günde yüzde 150 arttı.

Böyle bir şey olacağını düşünmüştüm adını duyduğumda alayım mı dedim risk almayayım dedim
Neo ve neosta da aynısı olmuştu. Hatta geçen trustplus ile wetrustta karıştırılıp aynı sey yaşandı. Amerikan doları yerine kanada doları almak gibi.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
October 01, 2017, 03:42:38 AM

Böyle bir şey olacağını düşünmüştüm adını duyduğumda alayım mı dedim risk almayayım dedim
full member
Activity: 211
Merit: 100
October 01, 2017, 03:24:19 AM
Klon falan ama adam lar sağlam ve iyi bir algı oluşturuyorlar, Bitcoin'in ne olduğunu dahi bilmeyenler hard fork sonrası pastadan pay almak için şimdiden kolları sıvamış durumda.

Roger Ver hard fork sonrası oluşacak coinin Bitcoin' den daha  değerli olacağını savunuyor. Litecoin yaratıcısı Charlie Lee ile 250 Bitcoin' lik bahse girdiler.

Charlie Lee' nin dışında bir çok kişi ile aynı şekilde iddaya girdiği belirtiliyor.

https://twitter.com/SatoshiLite/status/913807452197478400

Büyük bir iddaaymış, BTC cash gibi olsun yeter bizim için Smiley
full member
Activity: 333
Merit: 103
September 30, 2017, 10:52:30 PM
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
September 30, 2017, 10:25:59 PM
Bugün gold yarın silver hiçbiri Bitcoin'in yerini tutmamakla beraber Bitcoin merkezli sistemin tamamen kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. On milyon korelinin elinde yüz milyon avrupalının elindeki kadar Bitcoin olduğu sürece bu piyasadan kazanan kesim Bitcoin üreticileri yani Çin, Kore ve Japonya olmaya devam edecektir.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
September 30, 2017, 05:56:27 PM
Merhaba;

Bu sefere işin rengi farklı olacak. Algoritma değişiyor. Bitcoin Gold ETH POS'a geçmek üzere iken GPU ile kazılabilen Ethash algoritması piyasaya çıkacak. Bu da diğer BTC clone'larından ayrıldığı nokta. Diğer BTC clone'ları BTC'den hash gücü çalmaya çalışıyorlar ve başarılı olamadılar. BTC Cash hala bir tehlike ve durumu Kasım fork'unda belli olacak.

İyi dileklerimle
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
September 30, 2017, 05:06:51 PM
Geçen sefer btcleri satın algısı yaratılmıştı. BCH diye bir şey çıktı millet bedavadan köşeyi döndü. Şimdi btc tutun algısı var. Dolarda bekleyeceğim bu sefer. Ya herro ya merro  Roll Eyes

Bu piyasa böyle oyunlar için 2. hamleyi genel olarak aynı şekilde tekrarlar devamı 3. 4. hamleler çok fena ters köşe yapar Smiley Gerçi piyasa için konuşuyorum bu olay çok başka.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
September 30, 2017, 04:50:38 PM
Geçen sefer btcleri satın algısı yaratılmıştı. BCH diye bir şey çıktı millet bedavadan köşeyi döndü. Şimdi btc tutun algısı var. Dolarda bekleyeceğim bu sefer. Ya herro ya merro  Roll Eyes
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
September 30, 2017, 04:42:29 PM
Fork olacaksa herkes bitcoine geçecek altcoinler bi güzel çakılacak demektir. Şuan piyasa berbat son bir çıkış yapıp dibi görecek gibi geliyor bana.
member
Activity: 83
Merit: 10
September 30, 2017, 03:36:16 PM
Klon falan ama adam lar sağlam ve iyi bir algı oluşturuyorlar, Bitcoin'in ne olduğunu dahi bilmeyenler hard fork sonrası pastadan pay almak için şimdiden kolları sıvamış durumda.

Roger Ver hard fork sonrası oluşacak coinin Bitcoin' den daha  değerli olacağını savunuyor. Litecoin yaratıcısı Charlie Lee ile 250 Bitcoin' lik bahse girdiler.

Charlie Lee' nin dışında bir çok kişi ile aynı şekilde iddaya girdiği belirtiliyor.

https://twitter.com/SatoshiLite/status/913807452197478400

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
September 30, 2017, 08:13:22 AM
Bu olay iyice saçmalama durumuna gitti. bu klonlar devam ederse bitcoine zarar vereceğini düşünüyorum. umarım bu işe bir son verirler.
full member
Activity: 602
Merit: 120
September 30, 2017, 07:32:26 AM
Kripto paralar da gelecek gören insanlar sürekli yeni bir şeylere adım atmaya başlıyorlar. Çoğu kişi bitcoin cash i desteklememişti hatta bitcoinin çıkış amacına ters olduğuna dair bir sürü konular açılmıştı. Ama elinde yüksek meblağlarda bitcoini olan insanlar bir o kadar da bitcoin cashe sahip olunca güzel paralar kazanmışlardı. Aynı konu bitcoin gold için de geçerli olacaktır. Ama bunu bir alışkanlık haline getirip sürekli bölünme yapmaya başlarlarsa bitcoinin değerini etkileyeceğini düşünüyorum. Bitcoin gold olsun bitcoin cash olsun bunların çıkan icolardan yada alt coinlerden bir farkı olduğunu düşünmüyorum.. Umarım bu bölünmeler bitcoinde olumsuzlukları getirmez.
full member
Activity: 364
September 30, 2017, 06:42:11 AM
Insanlar daha btc yi anlayamamisken ikidebir cikan catallanma haberlerini nasil anlasinlar.
full member
Activity: 210
September 30, 2017, 02:29:23 AM
bu catallama bitcoin sahiplerine yariyor ufak miktarlari olanlara bir etkisi olmuyor ama bitcoin sahipleri baya para yapti cash de bile havadan 1000 dolara tanesini sattilar. bir kere daha ayni sekilde guzel kar yapilir cash ile ama henuz kesin degil olacagi ama yapilir bence bitcoin sahiplerinin isine geliyor baya
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
September 30, 2017, 02:27:20 AM
1) BitcoinGold BTG C-cex 'de ekli. Bu bitcoingold omu yoksa çıkacak olanmı ?
2) Örneğin 1 Bitcoinim var . Blockchain cüzdanımamı atmam lazım yoksa bittrexte durması yeterlimi?
3)Cevaplarınızı bekliyorum.

1-BTG - bitgem diye bir coinmiş.

https://coinmarketcap.com/currencies/bitgem/

2 - evet bittrexte ne kadar bitcoinin varsa o kadar bch verdi zamanında ama öncesinde borsanın bunu açıklaması lazım. bazı borsalar bölünme öncesi desteklediklerini, ekstra coinin vereceklerini söylediler. hatta koinim bile verdi ama geç verdi.

Hocam acikliga kavuşturmak icin sormak istedim, btc sayisi dedigimiz altcoinlerden cikilip btc bazinda kac tane oldugu mu, yoksa altcoinlerden cikmaya gerek yok, onlari btc bazinda hesaplayip ona gore veriyorlar mi, örneğin su kadar strat var btc bazinda su kadar bitcoin eder diyorlar mi. Heralde ilk secenekteki gibi oluyordur

yok öyle olmuyor, sadece btc'deysen veriyorlar, geçen sefer millet almak için altcoinlerden çıktı, verdikten 5 dakka sonra daldılar geri altlara ama sonra geri indi altlar

Küçük oyuncular cok etkilemez de balinalar bunu kacirmaz onlar da cikar asil etkiyi o kekolar yapar, millet bozdurduktan sonra yeni cakma btc verilene kadar alim zamanidir ozaman tamamdir:)

Walla biz de öyle diyorduk, "siz çıktınız bcc almak için, biz altlarda çoşarız" dedik, sonuç hüsran  Smiley öğrendiğim birşey varsa o da bu piyasada "alım fırsatı" hiç bitmiyor nedense!
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
September 30, 2017, 02:17:56 AM
2) Örneğin 1 Bitcoinim var . Blockchain cüzdanımamı atmam lazım yoksa bittrexte durması yeterlimi?

2 - evet bittrexte ne kadar bitcoinin varsa o kadar bch verdi zamanında ama öncesinde borsanın bunu açıklaması lazım. bazı borsalar bölünme öncesi desteklediklerini, ekstra coinin vereceklerini söylediler. hatta koinim bile verdi ama geç verdi.

Hocam acikliga kavuşturmak icin sormak istedim, btc sayisi dedigimiz altcoinlerden cikilip btc bazinda kac tane oldugu mu, yoksa altcoinlerden cikmaya gerek yok, onlari btc bazinda hesaplayip ona gore veriyorlar mi, örneğin su kadar strat var btc bazinda su kadar bitcoin eder diyorlar mi. Heralde ilk secenekteki gibi oluyordur

yok öyle olmuyor, sadece btc'deysen veriyorlar, geçen sefer millet almak için altcoinlerden çıktı, verdikten 5 dakka sonra daldılar geri altlara ama sonra geri indi altlar

Küçük oyuncular cok etkilemez de balinalar bunu kacirmaz onlar da cikar asil etkiyi o kekolar yapar, millet bozdurduktan sonra yeni cakma btc verilene kadar alim zamanidir ozaman tamamdir:)
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
September 30, 2017, 02:10:49 AM
Her gün yeni farklı bı şey çıkarıp fork yapıyorlar. Pos madencigi bu yüzden daha önemli bana göre.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
September 30, 2017, 01:36:37 AM

sr. member
Activity: 630
Merit: 252
September 30, 2017, 01:27:39 AM

sr. member
Activity: 364
Merit: 253
September 30, 2017, 01:00:33 AM

Pages:
Jump to: