Pages:
Author

Topic: bitcoin ile ethereum rekabeti - page 2. (Read 600 times)

newbie
Activity: 140
Merit: 0
June 22, 2018, 03:01:52 AM
Zaten yaavaş yavaş bitcoin e herkes rezerv para yada hakikaten altın gözüyle bakmaya başlıyor. Zaten böyle de olmalı bence
newbie
Activity: 30
June 22, 2018, 03:00:09 AM
eth nin bitcoinle rakip olması olası ama ben pek düşünmüyorum
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
June 22, 2018, 02:40:36 AM
bitcoin blokchain 1.0 ethereum ise blockchain 2.0 olarak nitelendiriliyor. çünkü ethereumda akıllı sözleşme ve üstünden token çıkartma özellikleride var. bu nedenle uzun vadede etheruem bitcoini geçebilir. ama bitcoinde rezerv para gibi olduğu içinde değeri her zaman yükselecek gibi duruyor. bitcoin yatırım parası, ethereum ise günlük işlem için kullanacak gibi düşünülebilir.
member
Activity: 680
Merit: 10
June 22, 2018, 02:32:54 AM
İkisini birbiriyle kıyaslamak biraz yanlış olur.Her ikisinin de kendine göre artı ve eksi yönleri var. Bitcoin kriptoparaların atası ilki ve en değerlisi. ethereum ise altcoinlerin en iyisi.Hep benzettiğimiz android gibi diğer coinler ethereumu kullanıyor bu da ethereumun değerini ve vazgeçilmezliğini tescilliyor
member
Activity: 378
Merit: 11
June 22, 2018, 01:23:47 AM
Bence bitcoin fiyatı ethereum'a göre çok yüksek ethereum bu şartlar altında en az 1200 dolar falan olmalıydı, tekrar btc 20k olursa etherde 4k falan olmalı yani ethereum bitcoin'e oranla çok daha fazla iş yapıyor
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
June 21, 2018, 09:07:30 PM
Fiyat açısından Ethereumda  Bitcoine karşı bir rekabet sözkonusu değil, yakıştıranlar oluyor arada, teknoloji açısından bakarsak farklı kulvarlarda yarışan sistemler her ikisi de piyasanın gelişimi için önem arzediyor.
member
Activity: 350
June 21, 2018, 02:06:04 PM
altın ve petrol benzetmesi çok doğru ama finansal olarak hangisinin daha değerli olduğunu piyasa koşulları belirliyor
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
May 07, 2018, 01:22:36 PM
Ethereum teknolojik olarak bitcoinin önünde, smart kontratlar ve ICO çıkarılan bir platform olması ethereumu öne çıkarıyor.
full member
Activity: 406
Merit: 104
May 06, 2018, 06:35:23 PM
ethereumla bitcoini ben çok eski dost olarak görüyorum,  tabiri caizse şöyle diyebiliriz;

bitcoin erdoğansa, ethereum fethullah gülendir,  bana kalırsa eski dosttan düşman olmaz,  bu iki koinin de birbirlerine zıt gideceğini düşünmüyorum,  ha söylemlerle kitleleri kandırarak türlü şeyler yapılabilir, nihayetinde spekülasyon borsasıdır. fakat bunların ajandaları belli. ETH ve Bitcoinin de geleceği belli.
legendary
Activity: 2156
Merit: 1667
May 06, 2018, 06:24:26 PM
Ethereum'un başka amaçları ve fonksiyonları var, ilgisiz bir karşılaştırma.

Şu anda ETH'yı NEO'yla veya ADA'yla kıyaslamak daha doğru bir yaklaşım olur. BTC'ye rakip olarak de onunla aynı blockchain'i kullanan BCH gibi adayları değerlendirmek gerekir.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
May 06, 2018, 06:02:01 PM
Ethereumu cidden seviyorum, ama bu ikisi arasındaki şeye rekabet gözüyle bakamıyorum bir türlü. Yani neye göre kime göre, piyasada işlevleri, konumları yerleri farklı. Her şeyi birbiriyle yarıştırmayı seviyoruz sadece.
member
Activity: 392
May 06, 2018, 06:00:29 PM
Bu rekabete hiç bir zaman ethereumun öne  geçemeyeceğini düşünüyorum fakat kazandırı ve kar olarak ikisinin de sağı solu belli olmaz.
Rekabet pek yok zaten sadece acaba diye soruyor insanlar yoksa mümkün değil gibi gözüküyor hem fiyat hem de marketcap açısından ethin btcyi geçmesi.
member
Activity: 392
May 06, 2018, 05:54:25 PM
Etherium kendine ait bir tabanı olan yükse teknolojil bir altcoin doğrusunu söylemek gerekirse diğer coinlerin çok daha üstünde bir altcoin o yüzden aralarında rekabet olmasada öyle gözüküyor.
full member
Activity: 322
Merit: 102
May 06, 2018, 05:13:01 PM
Hocam bitcoin in kopyası yada klonu olan bitcoin cash dahi bitcoin ismi geçtiğinden dolayı fiyat olarak ethereum u çok gerilerde bırakmış durumda, böyle bir rekabet çok zor, bitcoin her zaman coinlerin kralıdır, şunu söyleyebilirsiniz, ethereumun teknolojisi bitcoinden önde olabilir ama kullanılabilirlik, yaygınlık ve arz-talep olarak bitcoinle kıyas dahi edilemez.
söylediklerine aynen katılıyorum dostum. teknoloji açısından ne kadar önde olursa olsun sen daha onun kopyası olan bitcoincash i geçemiyorsun neyin rekabeti bu acaba Smiley
full member
Activity: 588
Merit: 125
May 06, 2018, 02:37:12 PM
Ethereumun önü açık ama bitcoin asla liderliği bırakacağını sanmıyorum ben bitcoin üç beş teknolojiyle uçar gerek yok bu dünyanın dolarıdır bitcoin her şey onunla alınır.
newbie
Activity: 212
May 06, 2018, 12:46:52 PM
Ethereumun önü daha açık erc-20 tokenler vs daha çok beğeniyorum dahada geliştiriliyor ethereum hem yükselişi daha fazla oluyor genelde ethereumun
full member
Activity: 546
Merit: 100
May 06, 2018, 12:45:37 PM
Bence bitcoin ile ethereum rekabetinde galip çikan bitcoin olur ki zaten boyle bir rekabet bence su an icin pek soz konusu degil, ethereum bitcoin ile rekabet edebilecek seviyede degil su an.
newbie
Activity: 168
May 06, 2018, 12:44:13 PM
Bu rekabete hiç bir zaman ethereumun öne  geçemeyeceğini düşünüyorum fakat kazandırı ve kar olarak ikisinin de sağı solu belli olmaz.
member
Activity: 714
Merit: 82
April 24, 2018, 07:52:55 PM
Bitcoin ve ethereum arasında bir rekabet olsa ve ethereum kazanacak olsa, bunu sadece coin sayısı ile kazanır.  Grin O değil adamların coin üretim sınırı yok yav saçmalığa bakar mısın? Dolar gibi yani... Hani şu yakın zamanda patlayacak olan dolar varya heh işte o... Neyse bir güncelleme gelir ethereumu sınırlarlar sıkıntı değil. Bitcoin altındır, ethereum ise petroldür. İkisi de birbirinin yerine geçmez-geçemez. BTC ile değer biçersin, ethereum petrol gibidir, işini görürsün, sana bir yarar sağlar. En basit anlatımı budur, ikisinin kulvarları farklıdır. BTC ödeme yöntemi olabilir ama ethereumu bir ödeme yöntemi olarak düşünmek neredeyse imkansızdır.

eth neden ödeme yöntemi olmasın ki?

ha btc ile ödemişsin ha eth ile.

full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
April 24, 2018, 07:42:13 PM
Bitcoin ve ethereum arasında bir rekabet olsa ve ethereum kazanacak olsa, bunu sadece coin sayısı ile kazanır.  Grin O değil adamların coin üretim sınırı yok yav saçmalığa bakar mısın? Dolar gibi yani... Hani şu yakın zamanda patlayacak olan dolar varya heh işte o... Neyse bir güncelleme gelir ethereumu sınırlarlar sıkıntı değil. Bitcoin altındır, ethereum ise petroldür. İkisi de birbirinin yerine geçmez-geçemez. BTC ile değer biçersin, ethereum petrol gibidir, işini görürsün, sana bir yarar sağlar. En basit anlatımı budur, ikisinin kulvarları farklıdır. BTC ödeme yöntemi olabilir ama ethereumu bir ödeme yöntemi olarak düşünmek neredeyse imkansızdır.
Pages:
Jump to: