Pages:
Author

Topic: bitcoin ile ethereum rekabeti - page 4. (Read 600 times)

copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
April 03, 2018, 03:18:01 PM
Bitcoini marka olarak düşünün. O markayı tanıyan milyonlar kripto para piyasasına adımını atıyor, sonrasında ise bitcoinden daha kaliteli veyahut daha karlı coinler olduğunu gördükleri zaman altcoinlere ve çoğu zaman da ethereuma yöneliyorlar. Ethereum bitcoini tahtından edecek tek coindir.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
April 03, 2018, 03:12:01 PM
Rekabet olduğunu düşünmüyorum ama piyasada böyle algılanması gayet normal sonuçta zirvedeki iki kriptopara.kısa vadede bitcoinin tahtından edecek bi coin bence yok ama uzun vadede yani bikaç sene içinde değişiklik olabilir düşük bir ihtiman olsada bu ihtimal her zaman var.ilk olması dışında malesef btc nin sunduğu çok bir avantaj yok.yinede belli olmaz bu işler tabi
full member
Activity: 266
Merit: 100
Blockchain with solar energy
April 03, 2018, 01:28:41 PM
Sık sık forumlarda tartışılıp durula ama var olmayan bir rekabettir bu. Bitcoin ara ara kötü zamanlarında markette ağırlığını kaybeder hep bu muhabbet öne çıkar ama ethereum un hiçbir zaman bitcoin'i yeneceğine inanmıyorum.
hero member
Activity: 784
Merit: 502
April 03, 2018, 01:21:28 PM
Rekabet şu yönde btc tarafındakiler eth sevmiyor eth tarafındakiler btc sevmiyor. Ben mesela btc nefret ediyorum hem fazla komisyon öde hem saatlerce transferin gerçekleşmesini bekle. Bir halta yaramayan blockchain devrimini yaratan sıradan coinlerden birisi bana göre btc
member
Activity: 406
Merit: 11
April 03, 2018, 10:22:40 AM
İkisi arasında rekabet yok fakat marketcap olarak ethereumun geçme ihtimali öngörüldüğü için rakip gibi algılanıyor.
full member
Activity: 686
Merit: 101
April 03, 2018, 10:14:27 AM
Bitcoin ile başka bir projenin rekabeti söz konusu dahi olmaz btc balinalar için bir yön verme aracı bu aygıtı kaybetmek istemezler. Ancak ileride piyasa çok büyürse o zaman bu adamlardan kurtulmak için belki başka major projeler olabilir.
full member
Activity: 322
Merit: 102
April 03, 2018, 09:21:31 AM
Şu an ikisi de kripto para piyasasının başını çeken iki coin durumunda karşılaştırma yapmak ne kadar doğru olur orasını bilemem ama gelecekte her iksininde önemli yerlere geleceğini düşünüyorum.
full member
Activity: 490
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
April 03, 2018, 07:00:56 AM
Bitcoini altın olarak ethereumu petrol olarak nitelendiriliyorlar. Bence de çok doğru bir benzetme. Biri alışveriş trade aracı olarak kullanılabilirken diğeri bir platform. Yüzlerce ico ethereumun üzerine kuruldu. Sadece marketcap değeri olarak birbirleriyle karşılaştırılabilirler. Başka da bir benzerlikleri yok aslında.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
April 03, 2018, 06:45:13 AM
Ethereum, arkasındaki ERC20 eko-sistemi ile Bitcoin'den ayrı bir yerde konumlanıyor. İkisini aynı kulvardaki rakipler olarak görmek "kısmen" yanlış olabilir.
İkisi de kriptopara, evet. Ama smart contract denen noktada birbirinden ayrılıyorlar ve pek çok alt-segmente bölünüyor Ethereum.
Bitcoin, pazarda ilk olmanın ve herhangi bir kuruluşa doğrudan bağlı olmamanın avantajlarını kullanırken, Ethereum da arkasındaki yüzlerce ICO'nun ve hayata geçmiş olan projelerin tokenlerini avantaj olarak kullanıyor.
Bu ikisi arasındaki rekabet ölçütüne bakarken sadece USD bazındaki değerlerine göre kıyaslamamak gerekir.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
April 03, 2018, 06:06:42 AM
Rekabet olabilmesi için ethereumu çok iyi pumplamaları lazım ve bitcoin ile yaklaşık değerlerde olabilsin ama şu an için rekabet gibi bir terim çok doğru olmaz, tabiki kıyaslanır ikisinin de eksik ya da artı yönleri ama rekabete girmiyor
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Win-Won-Betfury
April 03, 2018, 06:02:25 AM
Normal şartlarda bitcoin ama ethereum alt yapısı bana göre daha sağlam alt yapısını kullanıp çıkan token sayısı çok piyasa değeride bundan dolayı artıcakk devamlı
full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
April 03, 2018, 05:22:46 AM
Bitcoin ile ethereum u aynı kulvarda tutmamak gerektiğini düşünüyorum. Bir çok yazıda okuduğuma göre ethereum'un gelecekte önemli noktalara gelebileceğini düşünüyorum fakat bitcoinin de öyle çabucak öleceği yada kaybolacağı yok.

Ben de bu fikirdeyim hocam, şu an ikisi arasında simbiyotik bir bağ var gibi birisinin yükselişi ya da düşüşü birbirini etkiliyor. Kripto para piyasasının başını çeken iki lokomotif gibi bakalım yollar tamamiyle ne zaman ayrılacak ve rakabet iyice kızışacak.
member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
April 03, 2018, 03:03:59 AM
Ethereum ve bitcoin arasında bir rekabet olduğunu düşünmüyorum  ikisininde alanları ve özellikleri birbirinden farklı su an ikiside düşüş yaşıyor umarım bi an önce yükselişe geçer ben uzun vadede yatırım yapmayı tercih edenlerdenim o yüzden ikiside uzun vadede kazandırıp  yüzümüzu güldürecek
member
Activity: 210
December 27, 2017, 06:23:05 AM
Blockchain teknolojisinin zirvesi artık btc olmuş durumda. yalnızca isminde btc geçtiği için eth i geride bırakan coinler mevcut.Ben olayı popüler kültür olarak okuyorum bu süreçte eth yaklaşsa ki bu bile büyük başarıdır geçmesini imkansız görüyorum.
member
Activity: 196
Streamity Decentralized cryptocurrency exchange
December 27, 2017, 03:28:55 AM
Ben böyle bir rekabet olduğunu düşünmüyorum. İkisinin de alt yapıları, kullanım alanları farklı. Aynı zamanda sınırlılıkları da birbirinden farklı. Bu nedenle ikisini kıyaslamak ve arada bir rekabet oluştuğunu düşünmek bana anlamlı gelmiyor Smiley
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
December 27, 2017, 02:17:12 AM
Sanıyorum bende ethereumcuyum bende sevmiyorum bu kadar çok bitcoin üzerinden oyun oynanmasını 6 ay once forklar yokken tamamen bitcoın kraldı ama artık ne olacağını bılemıyoruz, tepedekıler ıstedıklerı gıbı yonlendırıyorlar. Ama işin racanu çok degişti fork oncesı şişiyor fıyatlar herkes ogrendı artık
member
Activity: 210
December 27, 2017, 02:10:03 AM
Bende ethereumun daha değerli olduğunu düşünüyorum gün gelecek kendisi tek başına bitcoin gibi olacak, ethereum ile nasıl alınıp satılıyorsa herşey sırf ethereum için etherdelta gıbı borsalar olacak bıtcoın boyle devam edemez
member
Activity: 112
December 27, 2017, 02:08:21 AM
bitcoin böyle forka devam ederse elini sallasan bitcoine çarpacak benim gözümde fiat olarak olmasada, eder olarak çöp ediyor o zaman begenmıyorum bu kadar çok dallı budaklı bitcoinleri o yuzden ethereum bence daha değerli
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
December 27, 2017, 12:17:00 AM
Ethereum un altyapısı tartışmasız daha sağlıklı.Btc gibi forklarla spekülasyonlarla fiyat arttırma gibi bir çabaları yok.Her anlamda daha stabil ve değer olarak belki olması gerekenin altında ama token piyasasına zarar vermemek için fiyatı kontrollü bir şekilde arttırdıklarını düşünüyorum. Btc ve eth apayrı dünyalar kıyaslamak rekabet ettirmem yanlış olur.Ama şüphesiz eth bana göre bu piyasada en güvenli liman.
hero member
Activity: 931
Merit: 500
December 26, 2017, 09:50:13 PM
Nedense Bİtcoin ve Ethereumu rakip olarak hiç düşünemiyorum düşünmedim de, her ikisi de piyasanın gelişimine farklı yollardan katkı yapıyor.  Bitcoin bir ilk olarak her zaman önde yer alıyor, Ethereumun ise kulvarı farklı ve işine bakıyor.
Pages:
Jump to: