Pages:
Author

Topic: Χρεωστικές κάρτες με Bitcoin [INFO] - page 26. (Read 106649 times)

hero member
Activity: 815
Merit: 500
Μα αφού το όνομά σου είναι ήδη μέσα στη συναλλαγή Tongue
(εκτός αν είναι αγλαία όπως αναφέρεται παραπάνω  Grin )
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
τωρα μου ηρθε! εχουμε λαθος τιτλο! ειναι "χρεωστικες" και οχι "πιστωτικες"!
και ερχομαι στο ερωτημα.
ηξερα απο παλια οτι στις πιστωτικες καρτες επειδη δεν εβαζες κωδικο ζητουσαν ταυτοτητα για να τη δεχτουν.
τωρα δεν ξερω τι κανουν για τις πιστωτικες σε ελλαδα και εξωτερικο.
για τις χρεωστικες δεν ζητανε τιποτα εφοσον βαζεις κωδικο εδω στο ελλαντα.
τι γινεται ομως στο εξωτερικο με τις χρεωστικες? το ιδιο?
αν ζητανε ακομα ταυτοτητες, οι ανωνυμες συναλλαγες πανε περιπατο!
member
Activity: 127
Merit: 10
η χαπο πως κανει ενεργοποιηση ρε παιδια?πρεπει να φορτώνεις την καρτα μονος η τραβάει αυτόματα από το υπολοιπο?ας μου απαντησει καποιος δεν θελω να στελνω εμβάσματα.
hero member
Activity: 812
Merit: 1000
για αλλη μια φορα κορυφη η ecoin-wirex.
μου ηρθε σε φακελο μεσα σε 20 μερες στο ονομα αγλαια καραγκιοζη (οντως δεν κανω πλακα  Cheesy )
και ολα τα αλλα στοιχεια εκτος της διευθυνσης ειναι ο,τι ναναι.
εγινε ενεργοποιηση απο το site και μου στειλανε pin στο εμαιλ ομορφα και απλα!
τωρα οταν φτασω το οριο των 2500ε θα παραγγειλω αλλη σε αλλο ονομα  Wink
(μαλλον θα φερω μια και στο ονομα κολιτηρι καραγκιοζη)
 Grin
legendary
κι εγω δεν το νομιζω να γινει πραξη, απο εποχη γιωργακη και την διαβοητη φοροκαρτα Grin
ομως τεχνικα δεν ειναι αδυνατον, χρειαζεσαι καλους προγραμματιστες στο ταχις και αγαστη συνεργασια με τραπεζες.
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
φυσικά δεν χτίζεις αφορολόγητο Tongue άστους να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου εκεί στις φορολογικές αρχές  Grin
hero member
Activity: 812
Merit: 1000
αφηστε με να μαντεψω. δεν θα μπορεις να χτιζεις αφορολογητο με αυτες τις καρτες, σωστα?
μονο οσες εκδιδονται απο ελληνικες τραπεζες?
και βεβαια περιμενω με αγωνια να δω αν οι γιατροι και οι καφετεριες προμηθευτουν Pos. #popcorn
legendary
πάντως εγώ την spectro που χρησιμοποιώ μια χαρά μου είναι.
legendary
σε ευχαριστω!
δηλαδη η μοναδικη "ασφαλεια" ειναι η ημερομηνια γεννησης?  Grin
θα μου πεις ειναι αρκετο αν πεσει σε τυχαια χερια αλλα και παλι και το Pin να παρει καποιος 3ος
πως θα κανει χρηση αν δεν εχει χακαρει τον λογαριασμο σου και να στειλει και δικα του btc κιολας Huh

ΟΜG! πανω στην ωρα! να πως θα παρω υπεραστικο με 0 χρεωση  Wink
http://www.insomnia.gr/_/articles/providers-telecoms/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C/%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1-%CE%B1-r12359
hero member
η spectrocoin άλλαξε τελείως το site της και πρόσθεσε πλήθος νέων εργαλείων ακομα και για έμπορους. Στις κάρτες πρόσθεσε πλέον και την επιλογή για unload της κάρτας σε bitcoin. Πολύ καλό
ομως δεν εφτιαξε τον τροπο ενεργοποιησης και πρεπει να παιρνεις υπεραστικο τηλεφωνο αντι να σου στελνει το Pin σε email ή sms Angry
θα μπορουσε καποιος να ενημερωσει τι ακριβως κανεις (τα βηματα) οταν παρεις τηλεφωνο και τι χρεωση υπεραστικου να περιμενω?

Θα ακούσεις το ρομποτ και θα πατάς πλήκτρα, κάτι τέτοιο είναι (μπορεί να έχει αλλάξει από τότε)
¨
- choose option 1
- enter 16 digital card number followed by the #
- enter your date of birth for example 191081 followed by the #
- choose option 3
- choose option 1

Όσον αφορά τη χρέωση, κοίτα να είσαι γρήγορος  Cheesy
legendary
η spectrocoin άλλαξε τελείως το site της και πρόσθεσε πλήθος νέων εργαλείων ακομα και για έμπορους. Στις κάρτες πρόσθεσε πλέον και την επιλογή για unload της κάρτας σε bitcoin. Πολύ καλό
ομως δεν εφτιαξε τον τροπο ενεργοποιησης και πρεπει να παιρνεις υπεραστικο τηλεφωνο αντι να σου στελνει το Pin σε email ή sms Angry
θα μπορουσε καποιος να ενημερωσει τι ακριβως κανεις (τα βηματα) οταν παρεις τηλεφωνο και τι χρεωση υπεραστικου να περιμενω?
legendary
member
Activity: 127
Merit: 10
το xapo τι διαδικασια ενεργοποιησης εχει?πως δινουν το πιν?χρειαζεται να φορτώνεις την καρτα η τραβάει αυτόματα από το υπολοιπο των bitcoins?
legendary
δεν θυμαμαι αλλα νομιζω πως ναι. βεβαια εχουν περασει μηνες απο τοτε,
η ecoin εγινε wirex και μπορει να αλλαξαν τροπο.
full member
Activity: 294
Merit: 101
hero member
legendary
μου ηρθε η καρτουλα (spectrocoin) σε φακελο κανονικα. 10 μερες εκανε!
ειναι απο την ιδια βιζα εταιρια οπως και της ecoin, γι' αυτο εχουν τα ιδια ορια και χρεωσεις λογικα.
(απο το βρετανικο γιβραλταρ)
η διαφορα με την ecoin ειναι οτι
στην ecoin η ενεργοποιηση και το Pin εγιναν μεσα απο το ιδιο το site της ecoin, απλα και γρηγορα.
Αλλα εδω τωρα δεν δινεται αυτη η δυνατοτητα.
Πρεπει να ενεργοποιησεις την καρτουλα ανωνυμα βεβαια στο site της βιζα εταιρειας
(εκει αν θες κανεις και confirm το email και κινητο)
για το pin ακομα δεν εχω βρει ακρη, λογικα πρεπει να τηλεφωνησω στο σταθερο που λεει το συνοδευτικο χαρτι!
ταλαιπωρια αυτη η spectro!
hero member
Η σπεκτρο το ξεφτίλισε σήμερα στο βαπορίσιο καπέλο, πήγα να δω ενημερωτικά τι δίνει btc->€ και τρόμαξα  Grin
full member
Activity: 294
Merit: 101
παρηγγειλα την σπεκτρο με ασχετο ονομα και ο,τι ναναι κινητο.
μονο τη διευθυνση εδωσα σωστα. για να δουμε.
αν ερθει χαρτακι απο το ταχυδρομειο τοτε τσαμπα πηγαν τα 8ε  Tongue

Καλημέρα... αν σου έρθει πες και σε εμάς τι έγινε!
legendary
Παιδιά βρήκα και αυτό εδώ

https://www.coinizy.com/

κάνει και convert σε paypal ενώ βγάζει και κάρτες πιστωτικές με δυνατότητα αγοράς 2500 ευρώ την ημέρα χωρίς κανένα veryfication. Από τι λένε στο bitcointalk είναι legit αλλά κρατήστε και μια επιφύλαξη καθώς πουθενά δεν μπορώ να βρω τα fee τους.

https://bitcointalksearch.org/topic/virtual-visa-card-050-instant-delivery-paypal-compatible-1470461

τους ρώτησα ήδη σε αυτό το νήμα.
Pages:
Jump to: