Pages:
Author

Topic: Bitcoin Önderliğinde Bütün Piyasa Yeşillendi - page 2. (Read 420 times)

member
Activity: 308
Merit: 10
Yeşil piyasayı görmeyi özlediğimiz için çok az da olsa piyasa yeşillenince hemen sevinç çığılıkları atıyoruz. Sekiz aylık periyotun bir an önce bitmesini umut ediyorum.
member
Activity: 350
Merit: 11
Herzaman kesin olan birşey var ,bitcoin kripto piyasasının lokomotifidir ve bunu her seferinde ispatlıyor ,bitcoin biterse kripto piyasası biter ,7 aylık düşüşten sonra bu yükselişin devamını umudediyorum.
member
Activity: 283
ocak ayı kripto para piyasası için kötü anlamda milat olmuştu. temmuz ayı'da iyi anlamda milat olsun. artık daha yüksek miktarları görelim.
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Bu hafta genel itibariye iyi geçti umarım hafta sonu yada pazartesi sert bir kar satışı gelmez.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
Bu yükselmeler diğerleri gibi uzun soluklu olmadı. Anlık bir yükselttiler sonra her şey yine aynı.
Daha büyük ivme kazanmadan görmek istediğimiz yerlere gelmesi çok uzun zaman alacak.
newbie
Activity: 182
hani geçen sene 3000 doları geçti gitti. 5000 dolara geldi bakıyorsun çok kısa sürede düşüş yapıp tekrar alıyor başını gidiyor. ucuzlasın öyle alacağım dedik dedik. sonunda ucuzlayacağı yok alıyorsun, küçük kar ile satıyorsun. Aslan payını asıl alanlar büyük düşüşlerden sonra alıp fiyatı takip etmeyenler. fiyatı takip edersin beynin sana oyun oynar. sat, yoksa kaybedersin. o satın alımı da borçla, krediyle değil, bankanda paran olacak onun bir kısmı ile yapacaksın.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Bu yeşillenme maalesef uzun süreli olmayacak birileri yine bu hareketlenmeden istifade etti, alacağını aldı kısa bir süre sonra piyasa kızarır yine.
member
Activity: 266
İnsan özlüyor böyle bir tabloyu, uzun süredir kırmızı giden bir piyasada bu yeşilliği görmek heyecanlandırıyor insanı. Hasret kaldık bu yeşilliğe inşallah kısa sürmez.
newbie
Activity: 168
Piyasadaki her kripto para gun icinde  ara sira yesili goruyor zaten fakat bu yesillenme yeterli degil daha buyuk yuzdeler gormemiz lazim.
member
Activity: 308
Ne günlere geldik piyasa azıcık yeşillen dimi seviniyoruz, sekiz aylık düşüş periyotun da bu tür yükselişlerle moral bulmaya çalışıyoruz. Umarım uzun soluklu olur da bize keyif verir.
member
Activity: 672
BNBTiger ! Fierce. firm. Victory.
para piyasasına güvenemiyorum arkadaşlar ne kadar araştırma yaparsam yapayım hep aynı noktaya geliyorum yani ya almak için yanlış zamansa veya ya satmak için yanlış zamansa ikilem içindeyim
newbie
Activity: 140
Bugünde artış devam etti. İki kez 6700 ün üzerine çıkıp geri çekildi. Bull trap değildir umarım.
member
Activity: 448
Kripto piyasası yeşil mumları yaktı ,yatırımcıların gözleri canlandı,bu fiyat çıkışlarının yalancı yada pump çıkışları olduğunu yatırımcıları piyasada tutmak için yapıldığını ve br süre sonra ibre aşağı doğru gideceğini düşünüyorum.
newbie
Activity: 266
ben açıkçası bitcoinin geleceğinin parlak olduğunu görenlerdenim ama 1-2 sene dişini sıkması gerekiyor bu milletin
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Hiç paniğe kapılmadan sakin hareket edilebilirse bu iniş çıkışlardan ufak sermayeyle güzel paralar kazanılabilir, beklentim bu çıkışın uzun sürmeyeceği yönünde pozisyonumu da buna göre alıyorum doğal olarak, ancak herzaman bir risk var tabii ki. Herkese bol kazançlar.
member
Activity: 100
Bu ilk dalga kısa sürdü. Altlar için yeşillenme bu dönemde kısa sürdü. Bitcoin hala güvenli bir duruş sergilemiyor bu olmadan da yükselme zor görünüyor.
member
Activity: 406
Gerçek rahatlama eğer olursa 7850-8000 bandı geçilince olacak. O bölgede güçlü direnç var, sonrasında yol açık.
newbie
Activity: 45
yani dahada yesillenmesini cani gönülden bekliyoruuzz..
member
Activity: 378
Merit: 55
asıl kriptoparadan nakite geçenler kazandı. bu düşüşü çok güzel fırsata çevirmişlerdir fakat benim için pek bir değişen olmadı. biraz daha yükselsin ben ozaman rahatlayacağım.
full member
Activity: 280
Merit: 100
Belkide boğa öncesi son hazırlıklardayız bence boğaya çok az bir süre kaldı hepimizin yüzünün güleceğini düşünüyorum umarım yanılmam
Pages:
Jump to: