Pages:
Author

Topic: Bitcoin Önderliğinde Bütün Piyasa Yeşillendi - page 3. (Read 420 times)

member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Özellikle SYScoin olayının patlak vermesi ve piyasadan bir şekilde binlerce BTC nin bir anda çekilmesi ile yine kırmızı bir sabaha uyandık vesselam. Hiç adetim değildir bu karamsar tabloya katkıda bulunmak ama sanki biri Bitcoin burnunu kaldırır kaldırmaz tekrar ayaklarından tutup aşağıya çekme peşinde. Buna balina etkisi, bot yada piyasadaki hakim güçler diyebilirsiniz ama bana göre durum biraz daha vahim.. Bu yılı boğa gelemeden kapatabiliriz diye kara kara düşünmekteyim. Umarım ben yanılırım, umarım herkes için kalıcı ve uzuuuun bir boğa sezonu açılır her yer yeşillenir de rahat ederiz.. inşallah
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Yeşillenme birilerine batmış olacak ki kısa sürdü ve binanceden gelen haber sonrası bir gerileme yaşandı. Umarım benzer durumların yaşanmaması için gerekli tedbirler alınarak piyasa düzene girer
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
bu aslında beklediğimiz boğa hareketlerine göre sönük bile kaldı. ama uzun zamandır hep düştüğü için bu tip yükselişler bile bizi mutlu etmeye başladı.
jr. member
Activity: 252
Merit: 6
Bütün kripto para birimleri btc ye bağımlı olduğundan düşüş yada yükselişe doğrudan etki etmesi gayet normal. Boğa sezonu geldiyse yeşillenmeler devam eder.
sr. member
Activity: 560
Merit: 255
Piyasada ne olsa bitcoin önderliğinde oluyor zaten, boşuna lokomotif denmiyor. Yalnız tam 1-2 gün fena değil derken dün binance hack mevzusunun patlaması hoş olmadı. Tadımız tuzumuz kaçmadan yavaş bile olsa şöyle düzenli bir yeşillenme döngüsüne girelim artık sabır bitti.
member
Merit: 10
bitcoin ile yeşile dönen piyasa umarım bu gidişatına devam eder ama görünüyor ki yavaş yavaş durağan hale gelecek gibi  6400  6500lerde hareket ediyor yine .
full member
Activity: 462
Merit: 100
Devamı gelir inşallah düşünceleriyle yatıp kalkıyoruz. Ne barajmış arkadaş. Bir türlü şu 7 bin barajını aşamadı. 10 bin doları geçtiğinde ise bizim için bayram zamanı geldi demektir:)
member
işallah devamı gelecektir hedef  6800 7000 10 000 dolar özledik yeşilleri zamanı geldi galiba canlansın piyasa
newbie
Activity: 70
Öyle öylede bir tek pundinin içinden geçiyorlar herhalde Cheesy
newbie
Activity: 129
bu aralar en sevdiğim renk yeşil :d aman böyle devam etsin kırmızıdan iğrendim göre göre Sad
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
son günlerdeki durumu iç açıcı ama yeterli olabilecek düzeyde değil. daha güçlü yükseliş yapmalı. bakın 7000'e gelip oradan deli gibi salar iseler yine kandırmacadan ibaret olacak. Haziran dediler, temmuz oldu.
newbie
Activity: 140
7000 direncini aşarsa genel olarak altcoinler biraz daha rahatlayacaktır. 7850 8000 arası ise güçlü direnç.
jr. member
yükselişte ikinci haftadayız. 4-5 hafta kadar gittiği oldu bu 20k dan gerileme süreci boyunca. kilit nokta 10000 dolar üzerine kendisini atarak orada yerini sağlamlaştırması. bunu yaparsa önü baya bi açık.
newbie
Activity: 83
Oh biraz rahatladım. Haberleri bir süre takip edememiştim döner dönmez ilk bu haberle karşılaşmak gerçekten moral oldu
newbie
Activity: 77
Biraz olsun nefes aldırdı, en azından aşağılara doğru serbest düşüş olmayacağını gösteriyor, aşağıları test edip 6bin lere tekrar çıkıyor
jr. member
Activity: 158
bu seferki yeşillik inşallah saman alevi gibi parlayıp sönmez devam eder de yüzümüzü güldürür inşallah
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Kalici bir yukselis olmasini isterdim ama gecmis aylara bakildiginda insani tedirgin ediyor. Ama kisa vade de olsa alttan alip tepeden satabilenler icin guzel bir dalganin basi olabilir. Fakat bu dalga digerleri kadar enerjili olmayacaga benziyor.
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
görünümünü inş bozmaz. ether, bitcoine karşı değerlenebilen bir coin aldım. fazla değil. saklamalık. fiyatı da uygun. bitcoinde ralli inş şu vakitler başlamıştır. bitcoini salmazlar ise 6 binin altına 7-8-9 kopar giderse bayram.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Bitcoin yaptığı çıkış hareketi psikolojik olarak çok kritik bir seviyede yani bir direk daha oluşmasının ardından piyasanın 7300 leri aşmasıyla ortalık bambaşka bir hal alacağa benziyor o zaman kenarda bekleyen yatırımcı bu piyasa kayıtsız kalmadan yatırımını yapacaktır ve bitcoinle beraber tüm piyasa kayıplarını azaltacaktır.
member
Activity: 728
Trphy.io
Ölü toprağını bir üzerimizden atsaydık harika olacaktı. Yatırım yapmak için sıra bekleyen onca kullanıcı var ki ufak bir kıvılcım yakalasak eminim gerisi gelecek..
Pages:
Jump to: