Pages:
Author

Topic: Bitcoin Tekrar Yükselişte peki Kabus Bitti mi ? - page 4. (Read 1903 times)

hero member
Activity: 756
Merit: 505
bunu bir kabus olarak görmek doğru mu ? zannetmiyorum. sürekli olan bir şey bir bakarsın 1 hafta sonra bir bakarsın 1 ay sonra tekrar sert dalgalar olur. en büyük değeri bu dalgalanmada yaşıyorsa en büyük düşüşü de bu dalgalanmalar sayesinde yaşar.
kendi alt sınırını çiziyor olması güzel bir şey tabi ki. düşüşün şimdilik bitmesi güzel.
full member
Activity: 700
Merit: 134
Genel düşüş trendinin sona ermesine henüz vakit olduğunu düşünüyorum. Ara ara düzeltmeler tabi ki gelecek, eğer sürekli ve hızlı bir düşüş olsa hem yeni yatırımcılar kaçacak hem de herkes bir an önce elindekini satmak için fiyatı daha da aşağı çekerek tam bir kaos ortamı yaratacaktı.
Bunun gibi düzeltmeler ve küçük yükselişler sayesinde "acaba burası dip fiyat mı" diyen kişiler alım yapmaya başlayacak ve düşüş devam ettirildiği zaman da o kişiler "bari maliyeti düşüreyim" diyerek tekrar alacak. İşin sonunda aylarca sürünme potansiyeli olan coinlere sahip olan çok büyük bir kitle ortaya çıkacak (:
member
Activity: 266
Merit: 10
Kabus sona erdi hadi gözümüz aydın  Cheesy bundan sonra btc yavaş yavaş yükselecek ve yazın başından itibaren sıçrayışını yapacaktır diye umuyorum. Umarım yanılmam.
newbie
Activity: 28
Merit: 1
Sanki şöyle olursa birileri çok para kazanır gibime geliyo. (Yatırım tavsiyesi değildir.)

https://image.prntscr.com/image/LuS_l7_NRb29vxXTbOhpJw.png
full member
Activity: 546
Merit: 100
8000 dolar seviyesine tutundu gibi ancak yükseliş tam rahatlık için 12000 dolar seviyesinin üzerinde tutunmasını bekliyorum. ATH için hızlı bir yükseliş beklemiyorum. Sakin ilerlemeler Cheesy
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Kabusun bitip bitmediğini zaman gösterecek gibi. Kişisel görüşüm bittiği yönünde ancak büyük düşüşün yaşattığı tedirginlik küçük bir olumsuz haberden dahi etkilenebilecek hassaslıkta bir müddet devam edebilir. Piyasa bir kaç hafta stabil kalırsa kırılgan süreç sona erer ve kabus yerini bayram havasına bırakır.
newbie
Activity: 224
Merit: 0
ben hala ortada büyük bir olumlu gelişme görmüyorum.ayrıca artık herkesin sütten ağzı yandı, o yüzden gelecek yatırımlar daha dikkatli gelecektir.
full member
Activity: 476
Benece btc taban fiyatını oluşturdu. 6k nın altını görmeyecektir. Marttan itibaren yavaş yavaş tekrar yükselişe geçecektir. Yıl sonuna doğru 50k nın üstünde olacaktır.
full member
Activity: 224
Henüz daha başlamadı bence yükseliş. Yükseliş trendi 2018 yılının 6. ayından sonra başlayacaktır. O zamana kadar ufak çıkışlar ve düşüşler olacaktır. Ufak bir harekette heyecanlanmamak lazım. Bitcoin birkaç ay daha yatışta kalacak diye tahmin ediyorum. Tabi bu benim fikrim ve analizim.
full member
Activity: 336
Henüz sürekli artış sürecini göremedik. Bugünlerde olanlar kafanızı karıştırabilir. Tabii ki bütün yatırımcıların istediği artışın devamlı olması ama öyle bir görüntü yok, tedbirli yatırım yapmamız gerekiyor.
member
Activity: 98
“Innovation Powered by Crypto”
Gönül ister sürekli artan bir piyasa olsun ama bazen böyle gerçeklerle yüz yüze kalmak da zorundayız. Eminim şimdilik düşüş son bulmuştur ama her daim temkinli olmalıyız

Herkesin temennisi sürekli artması yönünde. Zaman gösterecek artık neler olacağını
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Gönül ister sürekli artan bir piyasa olsun ama bazen böyle gerçeklerle yüz yüze kalmak da zorundayız. Eminim şimdilik düşüş son bulmuştur ama her daim temkinli olmalıyız
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Bu akıl almaz düşüş tanımlamalarını benim aklım almıyor. Yükselişler akıl almaz olmuyor ama düşüşler hep akıl alıyor.
Akıl oyunları işte hep bunlar...
full member
Activity: 742
Merit: 112
  Yatırımcılarına Çok zorlu günler yaşatan Bitcoin ve diğer kripto paralarda Son birkaç gündür yaşanan akıl almaz düşüşün geri dönüş sinyalleri gelmeye başladı. 7 şubat itibariyle tüm kripto paralarda göstergeler tekrar yeşile dönerek yatırımcılara derin bir nefes aldırdı. Bitcoin %24 artışla tekrar 7,500 doların üzerine çıkarken Ethereum ise %30 artışla 760 dolar bandına yükseldi..

Bu sabaha kadar Her gün %20-%30 lara varan değer kaybı yaşayan kripto paralar Büyük yatırımcıların da satışa geçmesi sonucu daha da düşmeye başlamış, Pek çok analist ve uzman Bitcoin balonunun artık patladığı yorumunu yapmaya başlamışlardı. 2017'de 20 bin dolar seviyelerine kadar yükselen Bitcoin Büyük düşüşle 6 bin dolara tutunmaya çalışırıken Ethereum başta olmak üzere diğer altcoinler de kervana katılmış ve deyim yerindeyse yerle bir olmuşlardı. Çin ve Güney kore hükümetlerinin Baskıcı tutumlarının fitilini ateşlediği bu düşüş sanki planlanmışçasına domino taşı gibi arka arkaya yapılan olumsuz açıklamalarla desteklenmişti.

Kaynak Ve Analizin Devamı : http://www.bitcoinkazanc.com/hb?i=217/yatirimcilara-kabus-yasatan-bitcoin-tekrar-yukselise-gecti

Peki Sizce Düşüş Bitti mi yoksa Sadece biraz mola mı verdi ?

hayır kesinlikle kabusun bitmedi. daha öncede bazı postlara eklemiştim. 9400 doları geçer de bu noktaya tutunur ise nefes almaya başlayacak. 9400'e yaklaşır kafa atar, oradan kendisini aşağılara doğru salarsa o zaman 6 bin doları yeniden test edebilir. Bunu yapması pek iyi değildir. yeterince tepede direnç var ve ufaktan bir, iki derken kırması gerekir. yapamıyorsa o zaman kötü bir gelişme yaşanabilir. ama şu andaki durumu ortada.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
bu ara için yükseliş ya aniden olacak yada biraz yükselip satış gelecek biraz düşüp tekrar yükselicek fiyat bekleyenler sata sata eski fiyatlara çıkacak.
member
Activity: 196
sanırım biraz daha sürecek bu durum. derin nefes aldırsada istenilen seviyelere çıkmadı henüz. bir süre daha yatırımcıların canını yakıcağa benziyo. tabiki de yükseliş önemliydi. biraz daha düşüş yaşasaydı altından kalkması çok daha uzun sürebilirdi. ama şimdi biraz daha olumlu bakabiliyoruz yükseleceğine dair. 5 kripto para biriminin yükselişe geçmesi güzel bir durum. ve bence tesadüf değil bundan sonra da ufak ufak artmaya devam edicekler.
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Bitcoin çıkan çok fazla olumsuz haberin etkisiyle bir düşüş trendi kaşadı bu düşüş ivme kazanıp gereğinden fazla değer kaybı yaşattı ve  şimdi toparlanma ve normale dönme sürecindeyiz  umarim bu süreçte tether konusuyla ilgili olumsuzluklarda gider ve piyasa sorunsuz yoluna devam eder.
member
Activity: 322
Merit: 12
bu dönemi maalesef kolay atlatmayacak çünkü çok fazla bilinçsiz yatırımcı var. yani oldukça fazla panik satışlar görüyoruz. umarım daha önce de olduğu gibi bir şekilde bu günleri de atlatacaktır.
newbie
Activity: 27
Merit: 0
En fazla btc sahip olan kişi accsi btc 13.000 dolar iken 60.000 adet almış yaklaşık 750 milyon dolar. Demek ki balina 13.000 dolar seviyesi düşük bir seviye görmüş ben 13.000 seviyesine geleceğini ve sonra yatay hareketle toplanıp yukarı yapacağını düşünüyorum.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Ufak bir duraklama döneminde su anda ki bu bundan bir hafta önce de olmuştu ki o zaman dan sonra da yakalsik 2000usd düşüş gerçekleşti . Bu düşüş hala olabilir aceleci olmamak lazım . Belki su son 1ayda acele edenler fazla zarardan kurtardı ama benim düşüncem bitcoin öyle ya da böyle uzun vadede kazandıran olacak .
Pages:
Jump to: