Pages:
Author

Topic: Bitcoin Tekrar Yükselişte peki Kabus Bitti mi ? - page 5. (Read 1903 times)

member
Activity: 574
Merit: 14
Şu son iki hafta baktığım zaman sabahları genel olarak bir yükselişle başlıyor . Gün içinde ciddi düşüşler yaşanıyor . Yani sadece bunun kabusu o kadar kolay bitirecegini o kadar da kolay bir gözle görmüyorum . Biraz daha sabır .

daha sakin, yavaş gerileme olsaydı eğer bir umut evet derdim ama insan aklı temkinli olmamız gerektiğini söyler. düşüş tam olarak bitmemiş olabilir. şu anda çok güçlü bir desteğe geldi. diğer taraftan düşüş operasyonunun sonlarında olduğumuz daha güçlü geliyor bana.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Konuşmak için henüz çok erken. Bu kadar sert bir hareketin belli bir süre sindirilmesi gerekir diye düşünmekteyim. Önümüzdeki günlerde belli bir aralıkta yatay hareket yapıp güç toplayabilir.
jr. member
Activity: 161
Merit: 1
kripto para piyasası çok yeni bir piyasa .farklı bir yatırım aracı.bu piyasaya giren yatırımcılar daha önceki bilgi ve birikimlerine göre hareket ediyorlar.fakat bilmedikleri gerçek kripto para piyasası farklı bir piyasa.bu piyasa dinmikleri yavaş yavaş oturacak.bu nedenle bitcoin artacak azalacak yorumlarının doğru olup olmadığı konusunda kimsenin net bir bilgisi yok.biraz zaman lazım öğreniyoruz.

Aynen katılıyorum hocam, 2017'nin son çeyreğinde keşfetti çoğu kişi blockhain teknolojisini, hep çılgın gibi artacak zannetti saldırdı ama sonuç ortada, artık herkes daha dikkatli davranacak ve zamanla oturacak sistem yerine düşüncesindeyim...
member
Activity: 336
Merit: 10
kripto para piyasası çok yeni bir piyasa .farklı bir yatırım aracı.bu piyasaya giren yatırımcılar daha önceki bilgi ve birikimlerine göre hareket ediyorlar.fakat bilmedikleri gerçek kripto para piyasası farklı bir piyasa.bu piyasa dinmikleri yavaş yavaş oturacak.bu nedenle bitcoin artacak azalacak yorumlarının doğru olup olmadığı konusunda kimsenin net bir bilgisi yok.biraz zaman lazım öğreniyoruz.
member
Activity: 252
Merit: 10
Şu son iki hafta baktığım zaman sabahları genel olarak bir yükselişle başlıyor . Gün içinde ciddi düşüşler yaşanıyor . Yani sadece bunun kabusu o kadar kolay bitirecegini o kadar da kolay bir gözle görmüyorum . Biraz daha sabır .
newbie
Activity: 12
Merit: 0
  Yatırımcılarına Çok zorlu günler yaşatan Bitcoin ve diğer kripto paralarda Son birkaç gündür yaşanan akıl almaz düşüşün geri dönüş sinyalleri gelmeye başladı. 7 şubat itibariyle tüm kripto paralarda göstergeler tekrar yeşile dönerek yatırımcılara derin bir nefes aldırdı. Bitcoin %24 artışla tekrar 7,500 doların üzerine çıkarken Ethereum ise %30 artışla 760 dolar bandına yükseldi..

Bu sabaha kadar Her gün %20-%30 lara varan değer kaybı yaşayan kripto paralar Büyük yatırımcıların da satışa geçmesi sonucu daha da düşmeye başlamış, Pek çok analist ve uzman Bitcoin balonunun artık patladığı yorumunu yapmaya başlamışlardı. 2017'de 20 bin dolar seviyelerine kadar yükselen Bitcoin Büyük düşüşle 6 bin dolara tutunmaya çalışırıken Ethereum başta olmak üzere diğer altcoinler de kervana katılmış ve deyim yerindeyse yerle bir olmuşlardı. Çin ve Güney kore hükümetlerinin Baskıcı tutumlarının fitilini ateşlediği bu düşüş sanki planlanmışçasına domino taşı gibi arka arkaya yapılan olumsuz açıklamalarla desteklenmişti.

Kaynak Ve Analizin Devamı : http://www.bitcoinkazanc.com/hb?i=217/yatirimcilara-kabus-yasatan-bitcoin-tekrar-yukselise-gecti

Peki Sizce Düşüş Bitti mi yoksa Sadece biraz mola mı verdi ?
Pages:
Jump to: