Pages:
Author

Topic: Bitcoin White (BTW) Borsa'da! - page 3. (Read 1506 times)

full member
Activity: 238
Merit: 100
February 10, 2018, 05:02:53 PM
Bitflip te işlem görmesi btw ye her hangi bir değer kazandırmaz gibi geliyor sağlam bir borsaya girmesi gerekiyor ki o da btw için biraz uzak. Btw kazandıracak bir altcoin değil bana göre.
full member
Activity: 616
Merit: 108
February 10, 2018, 03:44:51 PM
Dün başlaması gereken binance anketi vardı. Sıkıntılarından dolayı ertelendi sanırım. Ankette yer alırsa (telegramda konuşuluyor) hacim düşük olduğu için çok ani fiyatlanabilir.
full member
Activity: 616
Merit: 101
February 10, 2018, 03:41:02 PM
Yüksek hacimli borsaya girmedikçe fiyatı 1 dolarlara gelemez , kucoin falan olursa rahat 3-4 doları görür airdrop coini diyip geçmeyin token falanda değil adamların blockchaini falan var güzel proje bence
full member
Activity: 784
Merit: 120
February 10, 2018, 03:40:49 PM
Ne güzel 0.98 doları görmüştü 😊😊😊
jr. member
Activity: 123
Merit: 1
February 10, 2018, 03:36:16 PM
Bitflip gibi bir borsaya girmeye girek yoktu fakat topluluk çok fazla baskı yaptı takıma borsa konusunda ve onlarda böyle küçük borsalara sokmak zorunda kaldılar.Şu anda Bitflip, 5iquant ve getbtc de listeleniyor.Umduğunu kimse bulamadı burada fakat gelecek borsalar ve dev takım şimdiki düşük hacme rağmen beni heycanlandırıyor.Yakın bir zamanda borsa sayısı 10 u geçecek ve gerçekten yüksek hacimli borsalarda hakettiği rakamlara ulaşacak.
full member
Activity: 264
Merit: 100
February 10, 2018, 03:23:35 PM
Başlığı görünce bi heyecanlandım ama Bitflip borsasına girdiğini öğrenince bu heyecan söndü gitti, yani bitflip gibi bir borsada işlem görmeye başlaması mükemmel bir olay değil
full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
February 10, 2018, 03:19:57 PM
üşenip girmediğim bi airdroptu bu ve göz göre göre kaçırdık iyi mi ? alıp elde tutmak lazım biraz diye düşünüyorum. sağlam bi borsada uçar fiyatı.
full member
Activity: 602
Merit: 118
February 10, 2018, 03:17:31 PM
bir miktarını sattım ama kalan kısmını elimde tutmayı düşünüyorum kıçı kırık borsada bile fena bir yerlere gelmedi olur da binance veya kucoin borsasına gelirse fena yerlere gelmez. airdrobu da diğerleri gibi olmamıştı daha ciddi ve daha düzenli gitti. bazen sıkılsamda her fırsatta telegram sayfasına girip bot ile temasımız oldu ve boşu boşuna da olmamış. ayrıca airdropların en güzel yanı bazen cüzdanı kontrol edince gelen tokenler iyi yerlere geldiğini görünce insan mutlu oluyor. biraz önce cappasıty diye bir coin sattım bana da 5500 adet yollamışlar yaklaşık 540 dolar tuttu Allah bereket versin. taş atıp kolumuz yorulmadı sonuçta
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
February 10, 2018, 10:16:52 AM
İyice çöp olmaya başladı. Hatta kokmaya bile başladı. Yakında değeri 10 centin altına iner sonra delist olur, olmasa bile unutulur gider. 1$ da satmadık yazık oldu. Şimdi bazı cahiller 0.25 centlik airdrop çöpünün 5$ olmasını falan bekliyor azcık beyin satın alın ondan sonra fikir üretin
member
Activity: 560
Merit: 11
February 10, 2018, 09:41:20 AM
Satmayın şu coini boğa piyasası gelince siz görün fiyatını yada uzun dönem HODL kalanlar çok iyi kazanıcak bak görün

kesinlikle. coin sayısı az ve hatırı sayılır kişi cüzdanda unuttu giriş şifrelerini ya da bakmıyor bile Smiley şu andaki borsalar arasında bitflip en iyisi. en son eklenen getbtc al-sat karışık. btw yi ancak bitcoin alarak satabiliyorsunuz. ben anlamadım açıkçası. bitflip daha anlaşılır geliyor. direkt usd karşılığı olsa çok hoş olurdu.

alış kademesi son derece zayıf gün içerisinde fena düşürüyorlar. 10 cent ve altı bile olabilir. alacak kişi bunu iyi düşünsün. uzun vadede süper kazandıracaktır.

kazandıracak diyorum çünkü yazılım ekibi sıkı çalışıyor. sürekli uygulamalar, en son emtia borsası mı ne diyorlardı. telegramdan alın haberi.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
February 10, 2018, 06:24:28 AM
Bitcoin White bile borsada işlem görmeye başladı benim 10 Ether attığım Sharpe'den hala borsa haberi gelmiyor ya deliriyorum.. Bu ico yöneticileri borsaya girmek için milletin elindekileri pul parasına satmasını bekliyor yav.
full member
Activity: 630
Merit: 102
February 10, 2018, 06:23:38 AM
Bence şuan bu proje hakkında konuşmaya bile gerek yok her şey ekibe bağlı. Ha ekipten bağımsız bir yorumda bulunmak gerekirse saçma sapan bir borsa da bile 0.80-0.90 cente pump yiyebildiyse hacimli bir borsada 2-3 doları rahat görebilir (tabi ekip anlaşabilirse - ki bana anlaşacak gibi geliyor)

Bunun dışında roadmap'i incelediğimiz de orda yazan projeler (en basitinden eylül ayındaki merkezsiz borsa projesi) düzgün bir şekilde gerçekleştirilirse ben 2019 1. çeyreğine 150-200bin stats civarlarına geleceğini tahmin ediyorum. O vakte kadar bitcoinin'de 35bin dolar olacağı tahminini yaparsak 1btw'nin değeri 60-80$ olacaktır (şimdiki değer ile 20dolar). Herkesin kararına saygı duyarım benim düşündüğümün tamamen zıttını düşünüp 5doları bile göremeyeceğini düşünebilirsiniz. Saygılar.

Edit = Bu dediğim fiyatlar için yüksek hacimli borsalardan en aşağı 2 tanesiyle anlaşması lazım (bittrex , binance gibi)
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
February 10, 2018, 05:20:10 AM
Satmayın şu coini boğa piyasası gelince siz görün fiyatını yada uzun dönem HODL kalanlar çok iyi kazanıcak bak görün

İzleyip göreceğiz, Bitflip gibi kalitesiz bir borsa yüzünden yüklü miktarda zarar ettim. BTW'ye şuan için tekrar bulaşmam, hacimsiz borsalar sadece zarar çıkartıyor çünkü.
member
Activity: 392
Merit: 10
February 09, 2018, 07:51:03 PM
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
February 09, 2018, 07:36:53 PM
airdrop ondan beşpara etmez diyenler için söylüyorum bitcoin cash icosunda kaç para toplandı da bir bch 1300 dolar ediyor
birisi yazsın görelim biz de ona göre hesap edelim.
member
Activity: 448
February 09, 2018, 07:14:21 PM
Piyasadaki yükselişten bi bu faydasını göremedi 26 centte kaldı la düzgün bi borsaya girseler iyi olucakda girmiyolar yada giremiyolar
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
February 09, 2018, 05:08:53 PM
Coinmarketcap sitesinde circulation supply neden hala soru isareti? Total supply 60 milyon, güzel... Ama bunun ne kadar piyasada? Var mi BTW'nin dagilimini bilen? Kim ne kadar BTW tutuyor elinde?

Yeni eklenen coin/tokenlerin çoğuna bakarsanız circulating supply kısmı hep soru işareti. Aslında çok zor iş değil bunu oraya yazmak ama sayı arttıkça coinmarket ekibi yetişemiyor nedense.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
February 09, 2018, 04:48:41 PM
Coinmarketcap sitesinde circulation supply neden hala soru isareti? Total supply 60 milyon, güzel... Ama bunun ne kadar piyasada? Var mi BTW'nin dagilimini bilen? Kim ne kadar BTW tutuyor elinde?
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
February 09, 2018, 03:18:53 PM
BTW'nin avukatı gibi kalkıp savunmak istemem ama airdroptan BLUE alanlar oldu bu forumda bol miktarda 2$'ı gördü biliyorsunuz. Ve coin değil sonuçta ERC20 token. BTW ise coin ve en azından bu açıdan saygı duymak lazım. Yol haritalarında dex'de var. 1 2 yıl içerisinde şuanki fiyatın çok üzerinde olma ihtimalini yüksek görüyorum Airdropu iyi yönetemediler evet, çok toplayan oldu ama 100k toplayana hiç şahit olmadım. 90 cent oldu bi ara 90.000$ yapar. bu kadar hacim olmadı ki bu coinde.

Ekip fiyattan çok proje odaklı çalışıyor göründüğü kadarıyla. ICO'ya katıldıysanız bilmem ama airdroptan gelen bir coine gömmenin anlamı yok. Alırsın paranı çıkarsın. Ya da hiç yokmuş gibi davranırsın patlama yapınca patlatırsın bir şampanya tadını çıkartırsın.

BLUE örneğini verdim bana airdroptan 10k geldi. 2$ı gördü. Piyasa kasım aralık değerlerine geldiğin de elinizdeki bütün coinler değerlenecek zaten. O yüzden airdropları çok şey etmeyin, unutun gitsin Smiley

btw bir coin ve kendine ait blockchain i olsa da dpos yapısında olduğundan erc20 tokenler gibi airdrop ile ya da icosunda dağıtılanlar önceden basılmış coinlerdir. bu taraftan bakarsanız ilk blocklarında yüksek block ödülü ile ekip tarafından premine edilmiş kazılabilen coinlerle ya da erc20 tokenlerle arasında oluşturulma tarafında çok da bir fark yok.
bundan sonrası topluluk desteği ve ekibin roadmap milestone noktaları.
member
Activity: 112
February 09, 2018, 02:35:09 PM
BTW'nin avukatı gibi kalkıp savunmak istemem ama airdroptan BLUE alanlar oldu bu forumda bol miktarda 2$'ı gördü biliyorsunuz. Ve coin değil sonuçta ERC20 token. BTW ise coin ve en azından bu açıdan saygı duymak lazım. Yol haritalarında dex'de var. 1 2 yıl içerisinde şuanki fiyatın çok üzerinde olma ihtimalini yüksek görüyorum Airdropu iyi yönetemediler evet, çok toplayan oldu ama 100k toplayana hiç şahit olmadım. 90 cent oldu bi ara 90.000$ yapar. bu kadar hacim olmadı ki bu coinde.

Ekip fiyattan çok proje odaklı çalışıyor göründüğü kadarıyla. ICO'ya katıldıysanız bilmem ama airdroptan gelen bir coine gömmenin anlamı yok. Alırsın paranı çıkarsın. Ya da hiç yokmuş gibi davranırsın patlama yapınca patlatırsın bir şampanya tadını çıkartırsın.

BLUE örneğini verdim bana airdroptan 10k geldi. 2$ı gördü. Piyasa kasım aralık değerlerine geldiğin de elinizdeki bütün coinler değerlenecek zaten. O yüzden airdropları çok şey etmeyin, unutun gitsin Smiley
Pages:
Jump to: