Pages:
Author

Topic: Bitcoin White (BTW) Borsa'da! - page 5. (Read 1506 times)

newbie
Activity: 70
Merit: 0
February 08, 2018, 03:08:44 PM
Kim derdi bitcoinwhite coinin bu dönemde dahi 0.25 cent edeceğini zamanında airdrop a girmiştim 600 adet vermişti zamanla daha da artabilir diye düşünüyorum
newbie
Activity: 210
February 08, 2018, 03:02:29 PM
Tanıdığım çoğu insanın telefonlarına telegram uygulaması bu airdrop sayesinde kurulmuştu. Umarım binance'e girer de yüzümüzü güldürür.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
February 08, 2018, 02:52:41 PM
Bu fiyatlardan binance'ye girerse fiyat çok güzel seviyelere gelir.Toplam coin sayısı da az miktarda.Ekip başarılı bir kampanya tanıtım yaptı.İyi çalışıyorlar.Topluluğu çok güzel oluşturdular.İş yapacak gibi görünüyor ilerleyen süreçlerde.Borsalara girdikçe yatırım aldıkça coin el değiştirdikçe üzerine koyacaktır fiyat olarak.Ellerinde bulunduranlar tutsun birkaç borsaya daha girmesini beklerlerse güzel kazandırır.Şu an tutuyorum.İlerleyen zaman ne gösterir bakacağız.
full member
Activity: 364
Merit: 102
February 08, 2018, 12:37:02 PM
dalgalanma sonrası btw'de hissesine düşeni aldı ama uzun vadedee ekibi de arkasında durursa işe yarayağını düşünüyorum.
member
Activity: 406
Merit: 10
February 08, 2018, 08:00:50 AM
Binance anketinde yer alacağı telegram grubunda paylaşıldı. Eğer gerçekse çok kişiye dağıtıldığı için anketlerde de iyi oy toplayacağını düşünüyorum.
full member
Activity: 378
Merit: 100
February 08, 2018, 03:23:27 AM
büyük borsalara girerse eğer daha iyi prim yapabilir. bu delege sistemini bende anlayabilmiş değilim tam olarak. seçtiğimiz kişinin görevi ne olacak?
member
Activity: 322
Merit: 23
February 08, 2018, 03:05:05 AM
Oylama yarın ve adamlar iyi reklam basıyor. Belli mi olur binanceye girer ve uçar.
Airdrop olduğu için pek ciddiye alınmasa da yatırım yapanlar oldu. Yol haritalarına uyarlarsa herkesi şaşırtmaya devam edecek diye düşünüyorum.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
February 08, 2018, 02:43:58 AM
bu delege sistemi nasıl olacak tam olarak anlamış değilim. HSR coin gibi elinde hsr olanlar kendi cüzdanlarına gönderdiğinde günlük madencilik ücretlerinin %50sini alıyor. Bu gibi birşey ise güzel olabilir. Tabiki burada yüzdelerde önemli. dişe dokunur bir kazanç olursa bunda insanların ilgisi artarak devam eder ki bu da değerini olumlu yönde etkiler.
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
February 08, 2018, 02:17:20 AM
valla işin içinde çok fazla türk olduğu için herhalde proje scam diye düşünmüştüm. eğri oturup, doğru konuşmak lazım airdrop sistemi en iyi çalışan bu adamların ki idi.

yabancı bir borsaya girmişler, bittrex gibi türevlerine gireceklerini zannetmiyorum ama olurda hitbtc için şanslarını zorlarlarsa baya yükselecektir.
full member
Activity: 728
Merit: 151
February 08, 2018, 02:15:56 AM
bu delege olayı ilginç bişey..seçtiğin delegeye göre transferlerden hem sen hem delege sakal alıyor 3-5  Grin

bak şimdi birkaç hacimli borsaya girse millet delege olacağım mining yapacağım node kuracağım ayağına yüklü yüklü alımlar girmeye başlasa bi de binance için herkesi oy atmaya teşvik ediyorlar telegramlarında bak izle neler oluyor  Grin

girer mi girmez mi bilemem ancak çok aktif telegramları..hem türkiye kanalı hem resmi kanalı..en son koineks i mail yağmuruna tutalım diye yazılıyordu
birkaç büyük borsa ile görüşüyorlarmış bakalım biraz daha zaman lazım...

özetle insanları btw ye çekmeleri için birçok sebep var gibime geliyor sıralayacak olursak
* delege sistemi
* delege olmanın avantajlarından yararlanma hevesi (e tabi bunun için bol bol toplaman lazım ki bişeye benzesin)
* bitcoin forku zannedilmesi  Grin
* ilk gün yakaladığı çıkış ile dikkatleri üzerine çekmesi
aha da bizim uyduruk sitelerde bile haber olmuş http://www.webtekno.com/yeni-kripto-para-bitcoin-white-h40252.html
* teknik altyapısı
* transfer hızı
* çok çok düşük komisyon oranı
* ilerde gelecek DEX (merkezsiz borsa) sistemi
* cüzdanlar için geniş platform desteği (linux android windows vs) (bu cüzdan yazmak basit değil o kadar adamların yazılım ile arası bayağı iyi olduğu burdan belli gibi)

şimdilik aklıma gelenler bunlar  Wink

he birde işin süpriz yanı dönerci tayfasının büyük kısmı da projeye baya inanmış adamlar satmıyor gibi ya da çoğu bitflipte elendi gitti
unutmadan son olarak bir sürü yarım akıllı şifresini kaybetmiş her gün telegramda şifremi kaybettim ikinci anahtarımı kaybettim napçam netçem diye ağlayanlarla dolu.. Cheesy

(tabiki bu yazdıklarım YTD)
full member
Activity: 392
Merit: 100
February 08, 2018, 01:28:11 AM
telegram grubu şu ana kadar gördüğüm en aktif gruplardan. bi seçim havası heyecanı var zaten ortalıkta delegeler, oy istemeler propagandalar. Umarım fiyata büyük etkisi olur da biz airdropçuları sevindirir. acelem yok bekliyorum bakalım roadmape uyabilcekler mi
member
Activity: 490
February 07, 2018, 08:45:42 PM
Bittrex binance gibi borsalara girerse çok ciddi pump yiyebileceğini düşünüyorum. Açıkçası başta bir cacık olmaz diye öylesine girmiştim ama şu anda baktığımda gerek transfer hızları gerekse yol haritası çok şey vadediyor. Ciddi miktarda değerlenebilir.

Umarım tüm yatırımcıları ve airdropa katılan arkadaşlar bu binance olayından haberdar olur ve oy kullanır
member
Activity: 112
February 07, 2018, 08:17:26 PM
1 dolar seviyelerinden 0,28 seviyelerine inmiş. Bakalım yeni borsaya girdiği zaman belki biraz hareket olur ama adı sanı duyulmamış borsalarda yükselmesi biraz zor. Binance veya bittrexe girse tadından yenmez
newbie
Activity: 280
February 07, 2018, 06:04:35 PM
Bu koinden çok büyük zararlar edenler oldu, dikkatli yaklaşılması gereken koinlerden bir tanesi daha bu. en temizi borsa koinlerine yönelmek diye düşünüyorum.
member
Activity: 448
February 07, 2018, 04:34:22 PM
Herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Scam dediler, anında söner dediler, çöp dediler bu ani düşüşte bile bir çok koinden daha dik durdu.
Çalışan, çabalayan bir ekibi var.
Binancenin yapacağı oylamaya katılacak ve takipçisi çok.
Bir de binanceye girerse inanılmaz şekilde yükselebilir.

Binance girme ihtimali benim gözümde yok gibi oy alamaz o kadar ama eğerki girerse binance elinde olanlara kesinlikle beklemeleri gerektiğini söyleyebilirim bu coini.
member
Merit: 23
February 07, 2018, 03:18:11 PM
Herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Scam dediler, anında söner dediler, çöp dediler bu ani düşüşte bile bir çok koinden daha dik durdu.
Çalışan, çabalayan bir ekibi var.
Binancenin yapacağı oylamaya katılacak ve takipçisi çok.
Bir de binanceye girerse inanılmaz şekilde yükselebilir.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
February 07, 2018, 02:50:39 PM
Yeni borsalara girdikçe fiyatı güzel yerlere gelecektir.Elimde az bir şey tutuyorum.İstediğim fiyata geldiğinde satıp çıkarım.Güzel bir topluluk meydana getirdiler bakalım neler yapacak.
member
Activity: 539
Merit: 20
February 07, 2018, 02:36:24 PM
Yarın Getbtc de listelenecek. ve bugün telegramda yazılan pinned mesajda 9 subattan itibaren Binance girmek için yarışmaya dahil olacakmış.
full member
Merit: 154
February 07, 2018, 02:17:54 PM
bedavacılar gitsin biraz daha ben de bu coinin değerinin 2-3 dolarları görebileceğini düşünüyorum.
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
February 07, 2018, 02:11:27 PM
Arkadaşlar doğruluk payı nedir bilmiyorum fakat bu coin'in yarın bir borsada daha işlem görmeye başlayacağı dedikoduları var. Borsa adı aklımda kalmadığı için belirtmedim.
Pages:
Jump to: