Pages:
Author

Topic: Bitcoin yada altcoinlerden ethere geçmeli mi? - page 2. (Read 668 times)

hero member
Activity: 756
Merit: 505
Ethereum daima güvenli liman olmuştur ve olacaktırda misal tüm coinler %90a kadar düşmüş iken ethereum %50 falan düştü ancak yükseliş ve işleyiş olarak ethereumun boğayı kucaklayacak ilk coinlerden olacağını düşünüyorum.
full member
Activity: 686
Merit: 104
ethereum da bitcoin de ne yapacağı şu an için pek kestirlemiyor yani bitcoinin yapacağı sağlam bir artışta ether ne yapacak o da belirsiz bu yüzden güvensizlik veriyor şu an için.
jr. member
Activity: 560
Merit: 1
Şu an alım fırsatı veriyor doğru, ama ayı sezonu daha ne kadar sürecek bu konu tamamen belirsiz, bir kripto atasözü der ki "dibin de dibi" vardır Smiley
copper member
Activity: 149
Merit: 0
https://masternodes.online/currencies/SNO/

[ ENG ] Hello everyone ! This is a profitable and viable money ! It's an investment recommendation. please review and join the discord channel !
[ TR ] Herkese merhaba ! Bu karlı ve uygulanabilir bir para! Bu bir yatırım önerisi. lütfen gözden geçirin ve anlaşmazlık kanalına katılın!
[ French ] Bonjour tout le monde ! c'est un argent rentable et viable! C'est une proposition d'investissement. veuillez passer en revue et de rejoindre le différend canal!

ANN : https://bitcointalksearch.org/topic/ann-masternode-savenode-easy-crypto-investing-4796679
full member
Activity: 588
Merit: 125
ether şu an çok ucuz btc ya da altlardan geçermiyim bilmiyorum fakat nakit param olsa kesinlikle ethereuma geçerdim şimdi ama nakit yok
jr. member
Activity: 350
Merit: 2
ethereumda mutlak bir yükseliş olacaktır kuşkusuz ama kar zarar oranını iyi ayarlamak gerekiyor çünkü altlar çok çok fazla erimişti.
newbie
Activity: 168
Şu günlerde istiyorsanız geçin. ama 250 dolardan destek buldu. aramanız gereken 250 doların altına geçtiğinde ne yapacaksınız sorusunun cevabı. hani 200 dolar, 150 sürekli düşüyor zarar %50 ve artıyor. beklemekten mi yanasınız. yoksa 230 dolara gelir küçük bir zararla çıkarım falan bir anlayış mı var.

coin, altcoin almak çocuk oyuncağı, o yatırımı yönetebilmek. asıl ustalık burada.
newbie
Activity: 280
bence bir kısım ethereum bir kısım da bitcoin tutmalı diye düşünüyorum ben
newbie
Activity: 77
Bitcoin değilde altcoinleriden ethereumun diğer yatırım yaptığın coinlerden kendini daha fazla katlayacağını düşünüyorsan geçilebilir , bitcoin de olabilir aslından seçim senin bitcoin 19 k yapmışken etherum kendini kaç katlamış ona bir bak grafikten ona göre karar ver diğer etkenleride kat.
member
Activity: 602
Merit: 32
Hiç bir kripto paradan bir diğerine geçilmez. Geçecekseniz btc olsun yada btcde beklemek olsun ki bu bile sakıncalı. Kriptolardan usdtye geçip beklenir. Birinden çıkıp diğerine girerseniz o kazandırmaz (al sat için geçerli) hold içinsr btcde beklemeniz daha iyi. Eth de btc nin ağzına bakıyor. Bağımsız değil yani.
member
Activity: 518
Merit: 10
Bende açıkçası fiyatlar düştüğü için Bitcoin ve Ether'e geçtim. Yatırım için en mantıklısı bu diğerlerinin ne olacağını bilemeyiz. Ama bu işin öncüsü Bitcoin. Bu nedenle uzun vadede illaki kazandıracaktır sabretmesini bilirsek eğer
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
ben ethereumdan korkuyorum açıkçası.gün geçtikçe total supply artıyor.Ancak fiyat olarakta düştüğü için.Çok ekstrem durum olmadıkça eski seviyelerine gelmekte zorlanacağını düşünüyorum.Yani 1500-1600 dolarlar eth için hayal gibi geliyor bana.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Piyasa kötü olduğundan altcoinleri tutsak elimizde patlıyor. Bitcoin ve Ethereum en mantıklısı şuan için ilerisi için altcoinler yüksek kazandırabilir.
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
umudumu kestiğim bazılarını ethereuma birazını ise bitcoine dönüştürdüm şahsen ama diğerlerine dokunmuyorum, ben her yolu deneyecem ama herkes kendi hesabını kitabını kendi yapmalı, sonra evdeki hesap çarşıya uymaz kimseye kızmaya hakkımız yoktur.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Şu piyasada ETH bile riskli oldu ya, ben ona yanıyorum. Normal bir dönemde olsak, evi arabayı satıp ETH alın derim ama daha düşmeyeceğinin harbiden bir garantisi yok. NEO'da aynı şekilde, normal zamanlarda bırakın bu fiyatı 30 $ bile gözü kapalı herkes alırdı. Şimdi 17 $ ama yine insanlar tereddüt ediyor.
jr. member
Activity: 264
Merit: 1
Ethereum a geçmek bence pek mantıklı bir sığınak değil diye düşünüyorum. '018 başından beri top 50 deki coinlerden sadece bnb nin kazandırdığını düşünürsek pek mantıklı durmuyor.
full member
Activity: 1176
Merit: 159
bitcoin 4/1, ether 6/1, neo 10/1 oranında düştü buradan marketcap ne kadar büyük ise zarar o kadar az olur sonucuna varabiliriz. ama boğa geldiğinde tam tersi oluyor marketcap ne kadar ufaksa yükseliş o kadar büyük ve hızlı olur.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
iki gündür ağaç oldum, qtum/eth paritesi odun gibi, eth artıyor qtum artıyor - qtum azalıyor eth azalıyor. 0.015'e demir attı parite, biraz daha hareketli ve hacmi olan coinlerde girdi-çıktı yapılabilir sayı arttırmak babında...
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
CAT.EX Exchange
Eğer balinalar fiyatı düşürmeye niyet etmişse BTC ETH altlar falan hikaye olur neye para gömersen göm düşecek sana para kaybettirecek. Dön dolara bekle biraz bakalım gidişat nereye.
full member
Activity: 353
Merit: 100
Ethereum bu senenin en düşük fiyatı ile yatırım yapılabilir seviyesi ile bitcoin ya da altcoinleri satarak Ethereum almak için fırsatları önümüze serdi. Risk görmüyorum Ethereum'a güveniyorum.
Pages:
Jump to: