Pages:
Author

Topic: Bitcoin yada altcoinlerden ethere geçmeli mi? - page 3. (Read 668 times)

full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Eğer riskli hareketleri seviyorsan bence ethereuma geçebilirsin. Boğa sezonu bağladığında her zaman ilk ethereum önde gider altcoinlerin babası. Risksiz sinir stresten uzak bir yatırım istyorsan bitcoinde kalmak en mantıklısı.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Ethereum şu anda 280 dolar seviyelerinde ve oldukça düşük görünüyor. Fakat piyasanın genelinde bir düşüş var zaten. BTC'den ya da diğer altlardan ETH'e geçtiğimizde değişen bir şey olmayacağını düşünüyorum. Çok farklı bir kar edilebileceğini sanmam. Çünkü eldekiler eğer çok dandik coin/tokenler değilse, zaten boğa geldiğinde yükselecektir.
member
Activity: 546
Merit: 10
Mayıs ayından itibaren ethereuma geçen hep zarar etti. müthiş düşürdüler. icoların borsada çakılmasının temel sebeplerinden birisi bu. belki en temel sebebi olabilir. ama bundan sonrası nereye kadar düşebilir ki. valla o destekler kırıldığında ondan korkun.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Ethereum en iyi altcoindir. Bu piyasada bitcoin mi, yoksa ethereum mu diye düşünüyorsanız, bence ikisinden de almalısınız. Çünkü bu ikili bu piyasanın lokomotifidir.
full member
Activity: 420
Ethereuma geçilecek bir zaman o da bitcoin hem dolar hem de altlar dipken geçmek lazım.Yoksa bir işe yaramaz.Şu an en mantıklı hamle bitcoinde kalanın sakince beklemesi
jr. member
Activity: 112
Merit: 2
Şuan elimde bitcoin olsa geçmeyi hiç düşünmezdim çünkü geçtiğimiz dönemlerdeki artışlar hep bitcoin ile oldu hatta bitcoin artar iken altlar btc paritesinde eriyordu resmen daha sonrasında kendini topladı ama bunun aynısı olucak diye birşey de yok şuan alışılmışın dışında bir piyasa izliyoruz.
member
Activity: 294
Bence su donemde Bitcoin den Ethere gecis yapmak mantikli olur. Altcoinlerden gecmek ise kismen coin in durumuna gore yapilabilir. Son bir haftadaki inailmaz dusus ten fazla etkilenmeyen bir coin veya token var ise onun uzerinden ethere gecmek mantikli olur. Diger turlu cok da mantikli olacagini dusunmuyorum. Sonucta her turlu deger kaybi yasanmis durumda.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Sonuçta bir risk alacaksanız Bitcoin'de beklemeniz daha az zarar ettirir düşüncesindeyim. Ethereum'un bu aşamadan sonra riski daha yüksek. Geçen yıl rakipsizdi, bu yıla kadar aynı seviyede olmasa da oldukça fazla alternatifi var. Yeni bir şey sunmadığı sürece de durum değişmeyecektir. 
full member
Activity: 251
Altcoinler konusunda bizi heyacanlandıran anlık yükselişlerin canlı olması satın aldıktan bir gün sonra 2 katına satabilme potansiyeli. X5 yapmadan altları satmayın. Ether x5 yapması için 2 yıl geçer.
full member
Activity: 532
Merit: 102
Ethereum güçlü bir coin şuanda btc paritesinde çok ucuza işlem görüyor ama yinede biraz daha beklerdim çünkü bütün büyük yükselişler bitcoin ile başlıyor sonra btcler altlara kayıyor bu yüzden biraz daha bekleyin altlara geçmek için
hero member
Activity: 1071
Merit: 500
Karar vermek zor neresinden tutsak evdeki hesap çarşıya uymayabilir neticede, artık yükselse dahi zararı hiçbir şekilde karşılayacak derecede yükselmez dediğim bir kaç altcoine aynı taktiği uyguladım sonuçtan emin olmak zor tabii.
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Bitcoini diymem ama diger geleceği olmayan coinlerden etheruma geçmek şu anda çok mantıklı bir fikir.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Şu anki piyasada en mantıklısı paranızı dolar olarak kenarda bekletmek ilk fırsatta beklediğiniz alım sinyali geldiyse paranızı orada değerlendirebilirsiniz
member
Activity: 476
Merit: 31
Ethereum da artık Eski şaşalı günlerine değil çok zor artık şu an tek mantıklı yol dolar da beklemek ille kripto para olarak da bekleyecekseniz bitcoinden şaşmayın
member
Activity: 518
Merit: 13
eğer stratejinizi buna göre belirlediyseniz mantıklı olabilir ama ben öyle bir şey yapmayı düşünmüyorum açıkçası ethereuma geçmek aklımda yok.
jr. member
Activity: 308
Eth konusu eskisine göre sıkıntılı şu anki duruma göre bakarsak bitcoinde kalmak en mantıklısı altcoinlere geçecek olsa idim bile bu eth olmazdı, eth zamanı geçiyor.
member
Activity: 392
Bitcoindeysen altcoinlere geçme bitcoinde kal, altcoinlerdeysen ethereuma geçebilirsin ama altların çöp ise geç güvendiğin sağlam coinlerse onlardandan yer değiştirme bu yer değiştirme hep sana zarar olarak döner sabit kalmaya bakmalısın
full member
Activity: 546
bence ethereumdan daha çok katlama yapabilecek bir çok altcoin varken böyle bir şey riskli olabilir ama yine de siz bilirsiniz tabii ki.
jr. member
Activity: 182
nabza göre şerbet verilmeli biraz. yani baktın btc de dump var ne altcoin ne ether seni kurtaramaz. seni kurtaracak olan paraya geçmen. yani tetherde beklemen. baktın btc toparlanıyor. o anda altlarda belli başlı tokenleri, etheri falan izleyip hangisi yükselişe daha hevesli. biraz mukayese yapıp, gerekirse küçük bir kar ile yine piyasadan çıkılması.
member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
Altlar diyosunuz da ethereum da bir alt coin değil mi sonuçta. Yani hepsi birden düşüyor.btc De durmak şimdilik en iyisi. Altlar dan bir şey olmaz şimdilik ama. Ha piyasa düzelir BTC firlarsa zaten altlar ozman biraz daha düşecek. Sonrada BTC den çıkıp altlarda girmek gerekir. Bekleyeceğiz şuan için.
Pages:
Jump to: