Pages:
Author

Topic: Bitcoin yeni altın ve daha güvenli bir liman - page 2. (Read 484 times)

newbie
Activity: 280
Merit: 0
evet hocam bitcoin yeni bir altın dijital altın olarak geçiyor
member
Activity: 210
Merit: 10
Daha 5 ay öncesinde iki katı değeri varken şimdi yarı yarıya düşmüş bir şey nasıl olur da altın olarak adlandırılabilir bana göre daha zaman var bunun için
Buradaki bahsedilen şey aslında güven konusunda altınla olan fiyat tutarı değil ancak çalınma gibi olaylara karşı koyma manasında bahsediliyor.
member
Activity: 210
Bitcoin kendine olan güveni maalesef halk nezdinde bir miktar kaybetmiş gözüküyor yapabileceği en güzel şey bu güveni tekrardan kazanmak olacaktır.
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
7000 $  a kadar bir düşüş var.Bunun böyle olacağı belliydi zaten.

Geçen sene bugün 2000 dolardı, 20 bin doları görüp 7 bine çekilmesi mi sorun oldu? Bitcoin'in güvenli liman olarak adlandırılmasına daha var ama uzun vadede en çok getirisi olacak yatırım aracı olduğunu her yükselişte tekrar gösteriyor.
newbie
Activity: 84
7000 $  a kadar bir düşüş var.Bunun böyle olacağı belliydi zaten.
newbie
Activity: 41
Daha 5 ay öncesinde iki katı değeri varken şimdi yarı yarıya düşmüş bir şey nasıl olur da altın olarak adlandırılabilir bana göre daha zaman var bunun için
newbie
Activity: 28
Piyasayı toparlamak için verilmiş bir haber.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Ne zaman zaten bunun gibi soylentiler olmaya başladı kripto para piyasası düşmeye başladı . En güzeli gözlerden uzak belirli bir kitle tarafından alınıp satılmasıydı .
member
Activity: 406
Merit: 12
Daha güvenli bir liman olup olmadığı tartışılır. Bu kadar değişken bir piyasayı daha güvenli liman olarak adlandırmak pek mantıklı değil bence. Ayrıca altın gelenekselleşmiş bir yatırım yöntemi ve insanların altından vazgeçip bitcoine dönmesi pek mümkün değil.
member
Activity: 252
piyasa düşürmek için kötü haber yapıyorlar sonra düştükten sonra iyi haberli piyasayı yükseltiyorlar büyük bir oyna çevirdiler resmen piyasayı hatırlarsanız sözde çin yasaklaması falan vardı p... keserim diyenler vardı şimdi neredeler 20.000 dolara pompaladılar parayı vurdular kaçtılar bakalım 20000 dolara birdaha ne zaman gelecek
full member
Activity: 476
Merit: 100
Goldman Sachs zamanında bitcoin ve kripto paraları kötülüyordu şimdi çark etmiş bitcoinin daha güvenli bir liman olduğundan bahsediyor. Fiyatı düşürttüler alımı yaptılar şimdi övüyorlarki piyasa yükselsin.
sr. member
Activity: 574
Merit: 250
altın fiyatlarının 1-2 sene içerisinde 1000 dolar altında düşmesini bekliyorum. bu dönemde bitcoin sağlam durursa çok ciddi şekilde altından daha güvenli bir liman oldugunu kanıtlamış olacak
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Ekonomik yönden olsun diğer yönlerden olsun bitcoin güvenli bir liman olma yolunda  emin  adımlarla ilerliyor, dünya artık bitcoin ismini daha çok duyuyor, tabiki zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum, birçok eksi yönleri süzgeçten geçirildikten sonra daha da yayginlasacaktir
newbie
Activity: 84
Kesinlikle daha güvenilir sabretmek gerekecek büyük başlar pes edecektir ve kazanana biz olacz
newbie
Activity: 98
bitcoin popülerleşip daha da yaygın bir hale geldikçe fikirler ve düşüncelerde değişiyor tabi, altının yeri ve kalıcılığı çok başka bitcoinin ise ciddi anlamda bir riski var çok dikkat edilmeli iyi araştırılıp öyle adımlar atılmalı yani bir çok kesim için bitconin benimsenmesi için alacağı yol var, bakalım artık ileride ne olur.
jr. member
Activity: 37
Merit: 1
yeni altın çok iyi bir benzetme değil bence,altın fiziki olarak elinde bulundurduğunuz bir yatırım,bitcoin ise geleceğinin ne olduğu meçhul sanal bir yatırım.güvenli liman olarakta kabul etmiyorum şahsen.
member
Activity: 196
Bu  Goldman Sachs resmen bitcoinle oynuyor, bir diyor ki dikkatli olun, öbür hafta diyor geleceği oldukça parlak vs, öbür ay geliyor, büyük çöküş vs diyorlar sonra ertesi gün bakıyorsunuz, kripto para borsası satın almışlar, yani Allah aşkına doğru mu tip tavırlar?
newbie
Activity: 98
Bitcoin altın ile tamamem farklı altında bu kadar sert düşüşler göremezsiniz, altın gerçek güvenli limandır, kriptolarda yatırım yatırım yapıp batanlar çok, dikkatli olmak lazım..
newbie
Activity: 83
bitcoin yeni altın değilde crypto dünyasının altını olacak bence. Rezerv para olacak crypto paralar için. Nasıl altın devletlerin para basması için rezerv emtia ise benzer mantık.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Birakalim herkes ne derse desin... Bitcoin piyasasi daha yeni sayilabilecek bir piyasa ve cogu yeni piyasada ilk zamanlar firsatlarla doludur... Volatile su an, yüksekten alanlar icin her ne kadar zarar demekse, yillardir elinde tutup bekleyenler icin güzel bir kazanc kapisi. Volatile azaldikca, bitcoin yerine oturacaktir. O zaman altin, döviz gibi bir deger araci olabilir ama o zamanda x2, x5, x10 ve daha üzeri karlar kalmayacaktir... Biz bagdaki üzümler tükenmeden nasiplenelim de, keske gecmiste girip alsaydim, bir kenarda tutsaydim demeyelim...
Pages:
Jump to: