Pages:
Author

Topic: Bitcoin yeniden piyasayı canlandırabilecek mi? - page 2. (Read 523 times)

full member
Activity: 630
Merit: 101
Bitcoin yeniden haberlerde konuşmaya başlayacaktır bence. Market hacmi çok düştü çıkan para şuan daha oynaklığı az limanlarda tutuluyor olabilir. Ama er yada geç piyasaya dönecek ve pump gelecektir diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 425
Merit: 250
Bitcoin tek başına piyasayı canlandırmaya yetmeyebilir. Şu anda piyasadaki durgunluk insanlarda ki mali düzensizliklerle de alakalı. Ekonominin biraz daha düzelmesi gerekiyor. Şu anda bazı devletler kripto para piyasalarını destekliyor ve onların dışarıdan eliyle bu biraz çözülecek gibi duruyor. Ben kendi kendine piyasanın düzeleceğini sanmıyorum. Sağlam bir destekle piyasa şaha kalkabilir.
full member
Activity: 266
Merit: 100
https://cryptassist.io
Piyasayı bi coin canlandıracaksa o da bitcoin tabiki. Ondan etkilenipte bütün coinler düşüşe geçti zaten. İlerleyen dönemlerde bitcoindeki artış marketin kendine gelmesini sağlayabilir. Şu anda çok durgun ve işlevsiz bir piyasa içindeyiz ve ne hamle yaparsak yapalım düzelecek gibi değil. Bu bizim çözebileceğimiz bir durum değil. Bir müdehale şart gibi duruyor.
member
Activity: 177
Merit: 10
canlanmasını umut ediyorum tabiki ama tam tersini de yaşatırsa hiç şaşırmayacağım bir senaryo olacak
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Kripto para piyasası boğa sezonuna girmek üzere yeterince düşüş yaşandı bundan sonra yükseliş dönemi gelecektir. Sabredip bekleyenler sabırlarının karşılığını alacaklar. Wink
newbie
Activity: 84
ilgi ve istek ülkelerin kabul etmesine Gore suan sallaya bilicek bir durumda 3-4 ay sonra hersey degisicek gibi duruyo ya yükseliş yada dusus .
newbie
Activity: 238
bana kalırsa kısa vadede bir canlanma olmaz ama uzun vadede neden olmasın diye düşünüyorum, bana kalırsa 1-2 aya toparlanırız
full member
Activity: 518
Merit: 102
Piyasa hacmi bir artışa geçsin millet yine bitcoine yüklenip pump yaptırmaya başlar, bununla birlikte altlar da canlanıp yükselmeye başlar. Bu zamana kadar neredeyse sürekli böyle olmuştur.
sr. member
Activity: 425
Merit: 250
Zaten piyasayı canlandırırsa bitcoin canlandırır.  bir anda yükselse bütün coinler bundan etkilenip yükseliş trendine girerler. O zaman işlemler artar bizde istediğimiz ortama kavuşuruz.
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Kesinlike evet, bitcoin yeniden piyasayı canlandıracaktır. bitcoinin yükselmesi bütün kripto piyasasının canlanması için tek umut tek are gibi , bu piyasasının lokomotifi bitcoindir , bunu bir kez daha tüm yatırımcılar net bir şekilde anlamış durumda .
jr. member
Activity: 364
Belli ki bitcoinin  fiyat düşüşü komple piyasayı etkilemekle kalmamış tüm yatırımcılarında psikolojisini bozmuş durumda , bitcoinin fiyat yükselişi ile birlikte hem tüm kripto piyasasının düzelmesi hemde tüm yatırımcıların psikolojisinin düzelmesine sebep olacaktır.
jr. member
Activity: 378
Kripto piyasasında tam bir kaos hakim olmuş durumda bitcoinin düşüş rakamından tüm piyasa nasibini almış durumda ,herkes birbirine aynı soruyu sormakla meşgul ne olacak bu piyasanın hali , umarım en kısa sürede bitcoin ile birlikte tüm piyasa toparlanır.
jr. member
Activity: 406
Bitcoinin yeniden piyasayı canlandırabilmesi için ilk önce kendini canlandırması lazım , uzun süredir düşüş eğiliminde olan bitcoin bu düşüş ile birlikte kripto piyasasında ki tüm kinleri aşağı çekmeye devam ediyor , bitcoin toparlanmadan piyasa düzelmeyecek.
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
Bu bir sinir harbi . Ne olacağını kestirmek çok çok zor . Umudu olanlar üzülerek tutuyor ( Benim gibi ) , olmayanlarda kahretsin diyip satıyor .
member
Activity: 238
One Token to Move Anything Anywhere
Canlandırması gerçekten çok zor gibi gözüküyor ama neden olmasın ki ? bir bakarsınız olur ve bizde yolumuza bakarız tekrar ama beklemekten de başka çaremiz yok.
member
Son bir aydır piyasa uçtu uçacak beklentisi var bir çok kişi bu haberlere inanarak alım yapıyor, bu haberler kasıtlı olarak yapılıyor insanları terste bırakmak için. Yaza geldik piyasa hiçte bahsedildiği gibi gitmiyor.
newbie
piyasanın canlanmasına bence daha var diye düşünüyorum, bakıyorsunuz bitcoin yerlerde
member
Activity: 336
En büyük dileğimiz zaten bu oldu , bitcoinin. yeniden piyasaya canlılık ve hareket getirmesi ,Aylardır bir ileri iki geri yapan bitcoin fiyatı alt koinlerin rakamlarınıda olumsuz bir şekilde etkiliyor , piyasanın tekrar yükselişe geçmesi bitcoinin tekrar yükselişine bağlı.
member
Activity: 294
canlandıracak hocam hiç merak etmeyin bitcoinde dönem dönem bu tip şeyler oluyor,  sadece bu dönemlerde dikkat etmek lazım
member
Activity: 448
Bitcoinin yeniden piyasayı canlandırabilmesi için bitcoine olan alım talebinin artması gerekir , ocak ayından beri düşen fiyat etkisi bitcoine olan talebi ve güveni olumsuz olarak etkilemiştir , bitcoinin fiyatı yukarı çıkması ile piyasasının düzeleceği aşikar durumda.
Pages:
Jump to: