Pages:
Author

Topic: Bitcoin yeniden piyasayı canlandırabilecek mi? - page 3. (Read 523 times)

jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Şu an balinalar top gibi oynuyor piyasayla, biraz daha dip yaptırıp toplayacaklar büyük ihtimalle piyasadaki coinleri. Ama ben 7k seviyelerinin altına kolay kolay düşüreceklerine ihtimal vermiyorum.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Bitcoin 6000 dolar ile 11 000 dolar arasında bir dalga yapıyor ve bu seviyede yatay olarak ilerleyişini sürdürüyor eğer bitcoin değeri 6000 dolar altına inerse gerçekten alım için bekleyen çoğu insan harekete geçerek ve  bitcoinin değerini tekrar yukarı doğru taşıyacaklardır o yüzden ben 6000 doların altına piyasanın gerileme ihtimalinin zayıf görüyorum.
member
Activity: 336
Merit: 10
bitcoin gibi piyasada değer bulan saygın kripto paraların değerinin artması için yatırımcıların,özellikle büyük miktarda portfoyü bulunan sigorta şirketlerinin uzun vadeli yatırımları arasına kripto paraları da alması gerekmektedir.fakat kısa vadede bunun pek mümkün görülmediği aşikardır.dolayısıyla bu piyasanın yeterince canlanabilmesi için biraz daha zaman ihtiyaç vardır.
jr. member
Piyasanın hareketi artık yukarı yönlü gerçekleşeceğini düşünüyorum yüzde 20 lik bir düşüş yaşadık burdan sonra geri toparlanır gene.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Bitcoin'in $6000 ini görecek mi veya $8000'e mi çıkacak $9500'e mi gidecek oradan çok bir önemi yok, bu aralıkta olduğu sürece ne çok kötü bir durumda ne de bir yükselişte dolayısyla arada böyle takılacak galiba.
jr. member
Activity: 378
Merit: 2
Bence canlanacak ama çok yakın bi tarihte olmayacaktır bu hareket sebebi ise birileri çok büyük paralar kazandı birileride çok kaybetti kaybedenlerin kabullenip piyasadan çekilmesi ile hareketlenecektir..
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Bitcoin birkaç ay daha düşecek gibi gorunuyor ama sene sonunda 30 bin dolara kadar yukselmesinin mumkun oldugunu dusunuyorum.
member
Activity: 201
The Experience Layer of the Decentralized Internet
evet canlandırabilecek neden canlandıramasın ki. düşüş yaşıyor diye bitti mi yani mevzu. ki düşüş yaşadığında daha da güçleniyor aslında daha fazla destekçi alıyor yatırımcı topluyor.
newbie
Merit: 0
Çok zor görünüyor kısa zamanda. Lakin olmazsa bircok kişi istemese de buradan çıkmak zorunda kalacaktır. Bu durum da işleri daha kötü yapacaktır.
jr. member
En 10 bin dolar gerekiyor yeniden hareketlenmesi icin piyasanin ki 10 bin dolarin uzerinde belli bir sure kalabilmesi ve yukselise devam etmesi gerekiyor.
sr. member
Activity: 364
Merit: 250
Bitcoin piyasayı yeniden canlandıracaktır bence, şöylede bir şey var diğer piyasalar çok canlandı dolar yüzünden hareketlenmeler var paralar şimdi buralarda dönüp kriptoya gelecekleri zaman yakındır.
jr. member
Activity: 372
Hepimizin umudu o yönde ama biraz daha zorlayacak ve bıkmamızı bekleyecekler gibi. Yeni bir dip hareketi de gelebilir. Sakin kalmakta fayda var.
jr. member
Activity: 434
Bu hacimle piyasanın çok da canlanacağını düşünmüyorum. Tabi birde önümüzde 10000 dolar gibi güçlü bir direnç bizi bekliyor.
jr. member
Activity: 182
Merit: 3
10 bin dolari gecmesi hareketlendirecektir butun piyasayi fakat bunun icin bitcoine cok hacim lazim.
member
Activity: 308
Merit: 11
Canlanması neye göre kime göre şimdi. Buradaki bircok insan 16 18 bin filan bekliyor canlılık olarak. Benim için 11 bin olması bile büyük bir canlanma olur açıkçası ki o da temmuz ayı gelmeden olur gibi düşünüyorum.
full member
Activity: 546
Merit: 100
bence canlandıracak ve tekrar esip gürleyecek bu aralar durgun olması öldüğünü göstermez bence ben öyle düşünüyorum, yakında ya da orta vadede tekrar şahlanıp esecek.
member
Activity: 756
Merit: 17
ülkemiz için düşündüğümüz de bu durumu çok fazla istiyoruz aslında çünkü ekonomi şuan ciddi durum da çok kötüye gidiyor ve bu gidişe birşeyin engel olması gerekiyor
newbie
Activity: 163
Merit: 0
Bence henüz erken bir şeyler söylemek için ama 7000 doların altına düşeceğini sanmıyorum elbette canlanacak piyasa emin olun hareketlilik başladı
member
Activity: 294
Düşüş seviyesinin 6bin dolardan daha aşağı gelmesini beklemiyorum ben açıkçası. Gelmesini de bizler istemediğimiz için satış yapmayiz bu da düşüşü durdurur tabiki de. Lakin yükselme zamanı için çok vaktimiz var gibi duruyor. Piyasa da hiçbir canlılık yok.
full member
Activity: 322
Merit: 100
Kesinlikle canlandıracaktır şu an durgun ve birazcık düşüşte gibi duruyor ama kısa bir zamanda tekrar mutlaka artacaktır ve bütün piyasayı ciddi anlamda etkileyecektir.
Pages:
Jump to: