Pages:
Author

Topic: Bitcoin'de altin kurallar - Yeni baslayanlar mutlaka goz atin - page 2. (Read 928 times)

member
Activity: 150
Merit: 11
The Great Trader
Bitcoin bu saatten sonra kime ne kadar para kaznadırabilir ki zaten çok fazla miktar da yatırım yapamdıkça ciddi anlamda bir karlılığa geçilmez ben projesi sağlam altcoinlere yatırım yapmanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum  Roll Eyes

Aynen öyle . Birde 500 tl param var . Yatırım yapsam ne olur . Godoman olurmuyum falan . Düşük bütçeliler alt coine hucum ediniz. Dipten yakalayıp bekleyin 2x arayın.
member
Activity: 252
Merit: 10
az miktarla başlayıp tecrube kazanmak gerekir öncelikle kurları takıp edeceksınız sonra dusukten al yüksekten sat yukseldıgı zaman satacaksınız bekleyeyım bıraz dha cıkar dersenız cakılırsınız. onun için iyi kontrol etmek gerekir
newbie
Activity: 1
Merit: 0
Merhaba ilgili konuyu bulamadığım için buraya yazıyorum. Daha önce hesaptan hesaba aktarım yaparken pc ye bitkoin virüsü bulaşası sebebi ile muhtemelen farklı bir hesaba bir miktar btc aktarmış oldum. Acaba bu btc leri tekrar geri almak mümkün mü? Çünkü btclerin gittiği heap bariz bir dolandırıcı hacker. Fikir ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Sabır et ve Hedefin olsun Gerisi basit. Cool
newbie
Activity: 9
Valla 2 3 hafta önce tam bitcoin satın alıp altcoinlerle oynamaya başladım.Bitcoin tarihinin en büyük düşüşünü yaşadı,o yüzden sabırlı olmak en önemlisi.Panik yaparsanız tamamen zarara uğrarsnınız arkadaşlar.Şu an moralim bozuk değil,satış da yapmadım,elimde tutuyorum çünkü inanıyorum ki ilerleyen zamanlarda tekrar fırlama yapacak.
member
Activity: 182
Bende yeni sayılırım bu piyasa da ve yazıyı her ihtiyacım olduğunda açıp okuyorum hazırlayanin ellerine sağlık gerçekten ihtiyaç duyduğum konuları barındırıyor başlık
newbie
Activity: 70
yaklaşık 2 yıldır bu piyasa da bulunuyorum her zaman kara ikiye yada üçe katladıktan sonra anaparayı çektikten sonra kalanla devam edin ve en önemli şey al sat yapanlar için söylüyorum yüzde 70 bitcoin de bulunun ki her zaman alttan toplama şansınız olsun.
member
Activity: 163
Teşekkürler güzel bilgiler için.
newbie
Activity: 45
teşekkürler, gerçekçi tespitler.

ama en iyi kural sanırım girip kendimizin deneyimlediği şeyler oluyor...)
legendary
Activity: 973
Merit: 1053
Bitcoin bu saatten sonra kime ne kadar para kaznadırabilir ki zaten çok fazla miktar da yatırım yapamdıkça ciddi anlamda bir karlılığa geçilmez ben projesi sağlam altcoinlere yatırım yapmanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum  Roll Eyes
newbie
Activity: 45
En sağlam stratejinin al tut olduğunu düşünüyorum, şu piyasada altcoin trade ederek btc'sini azaltmayan kişi sayısı çok azdır.
O yüzden sağlam projeleri iyi araştırdıktan sonra, güzel fiyatlardan alıp beklemeli, yatırımın %70 civarı btc kalan kısma altlara dağıtılabilir.
Son olarak birde kesinlikle duygusal olduğunuzda ekranı kapatıp çıkın, rasyonel kararlar almaya çalışın.
newbie
Activity: 252
bbitcoin nin yasaklanması artık çok zor çünkü artık her yerde alış verişler bile bitcoinle başladı
member
Activity: 224
Merit: 52
pek kazanbileceğim bir şey gibi durmuyor ama sırf merakten ve denemiş olmak için ben de denemeye başlıyorum.
member
Activity: 112
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler bence bu tür başlıklar sıkça açılmalı özellikle benim gibi piyasa da yeni olan birinin bu başlıklardan çok
öğreneceği şey olduğunu düşünüyorum
newbie
Activity: 59
Eger gunluk alim satim yapacaksaniz tek bir borsada islem yapin.Cunku orda x coin yuksel burda bu dustu vs vs cok zor oluyor.

ben bitfinexdeki tum coinleri ezberledim artik. hangi coin dun ne yapti onceki gun ne yapti bilmek lazim .birde ornegin ltc dash da cok hizli inis cikislar oluyor. ornegin ltc onceki gun 350 yi asmisti. dun baktim 285 e dusmus sonra baktim onun rakibi diger altcoinler tavan yapmis. ltc atak yapmasi lazimdi nitekim ole oldu 1-2 saat icinde 350 yi asti. tabi bu dedigim borsada genel bir durgunluk varsa veya diger rakip coinlerde dip yapmis ise gecerli degil

1-oynadigin borsadaki coinleri iyi bileceksin o gun ona para yatirmasan bile takip edeceksin.scr sini guncelleyeceksin

2-cok fazla borsada oynamayacaksin

3-gunluk saatlik vurgun coinleri oluyor onlari iyi takip edeceksin

bu yazdiklarim surekli oneline olup al-satcilar icin gecerli

dun ben ltc yi 285 den aldim disarda isim vardi ciktim 350 asti ama satamadim(satis emri vermeyi unutmusum). dondugumde 290 a dusmustu
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
En önemli noktayı es geçmeyip ekleyelim

Bir coin yükselirken alma
Bir coin düşerken satma !
Neye göre? yükselirken aldığım coinler genelde daha da yükseldi tabi düşerken sattıklarımda hala dipteler ve 2 aydır bir tıkırdı yok hatta bazıları daha kötü durumda Smiley
sr. member
Activity: 812
Merit: 252
Free Crypto Faucet in Trustdice
En önemli noktayı es geçmeyip ekleyelim

Bir coin yükselirken alma
Bir coin düşerken satma !
newbie
Activity: 98
Çok faydalı bir yazı olmuş teşekkürler
newbie
Activity: 28

yukardaki tavsiyelerin hepsi kendi tecrubemdir. bu tecrubeleri edinirken yaklasik 1200 dolarim gitti.

en buyuk vurgunu LTC de yaptim 86 dolarken aldim 144 dolara sattim

birde YYW borsaya girer girmez aldim aldigimin 2.5 katina sattim

zaten en bastada yazdim daha yeniyim daha bircok para kaybedecegim ama deneyimlerimi paylasmak istedim

guzel bir bilgilendirme olmuş teşekkür ederim. Bende yeniyim. Onun için yatırım yapmak için acele etmek istemiyorum. Şimdilik yorumlardan ya da güncel haberlerden iyice algılamaya çalışıyorum. Tekrar tesekkurler.
newbie
Activity: 59

eyvallah sagol

benim onerim

1- bir bitcoin yukseliste ise ve gecmisteki seviyelerini bilmiyorsan sakin balitlama atlama

2-aldigin bitcoinlerde +% xx -%xx gibi hedefin olsun ac gozlu olma hedefledigin kari gorduysen cik ordan . bir coin aldin dususe gecmeye basladi hemen panik yapma alirken kafanda belirledigin zarar seviyesine dusene kadar bekle

3-kazandigin tum paralarin 1 saatde dibe vuracagini unutma oyuzden
ilk koydugun ana sermayeyi zamani gelince cek ettigin kar ile oynamaya devam et
Pages:
Jump to: