Pages:
Author

Topic: Bitcoin'de altin kurallar - Yeni baslayanlar mutlaka goz atin - page 3. (Read 928 times)

member
Activity: 294
Merit: 10
Kardesim ben de senin 1 numaraya katiliyorum. Yeniysen ve bilmiyorsan kucuk miktarlarla baslamak en mantiklisi:) Bol sans!
member
Activity: 196
Piyasa okadar inişli cıkışlı oldu ki artık coin almaya satmaya korkar olduk. Nereye kadar böyle gidileceği belli değil.
newbie
Activity: 15
Merit: 0
+ sabredeceksin, borsa sabredemeyenlerin sabredenlere para akıttığı sistemdir.
newbie
Activity: 59

yukardaki tavsiyelerin hepsi kendi tecrubemdir. bu tecrubeleri edinirken yaklasik 1200 dolarim gitti.

en buyuk vurgunu LTC de yaptim 86 dolarken aldim 144 dolara sattim

birde YYW borsaya girer girmez aldim aldigimin 2.5 katina sattim

zaten en bastada yazdim daha yeniyim daha bircok para kaybedecegim ama deneyimlerimi paylasmak istedim
member
Activity: 182
Bir acemi için iddialı bir başlık olmuş açıkçası umarım her daim kar edersiniz piyasa malum beklemediğiniz bir anda zararla da karşılaşabilirsiniz, acaba hangi coinlerden karınızı ikiye katladı nız merak ettim
newbie

Acemiyim dediysemde 10 gunde koydugum miktari iki katina cikardim an itibari ile
newbie

1-
Gözden çıkardığın gitsede 1-2 gün üzüleceğin 1 hafta sonra unutacağın miktar neyse o miktar ile gireceksin.

2-
Gireceğin miktarı belirledikten sonra

İlk seçenek ;
Eğer günlük kısa vadeli Trading yapmayacaksan sermayenin %60-70 ni BTC ye yatıracaksın.Geri kalanıda alt coinlere dağıtıp bekleyeceksin. Ayda bir iki baksan yeter.

İkinci seçenek :
yok ben al sat yapcam diyorsan.
Sermayanin %40 yine btc ve alt coinlere yatırıp cüzdana atcan bir nevi kefen parasıSmiley

Geri kalan %60 ın %40 ile al sata gircen.

%20 elinde nakit olarak duracak.Çünkü bazen bir coine güvenip parayı bağlayıp da, Eğer aldığın fiyatın altına düşerse zararda iken çıkmak zor geliyor. Ona yatırdığın sermayeyi kurtarmaya çalışırken başka gelir getirecek coinlerin fırsatlarını kaçırmış olursun. Ama elinde nakit olursa zararına çıkış yapmadan diğer fırsatı değerlendirmiş olursun.
Pages:
Jump to: