Pages:
Author

Topic: Bitcoin’de sert yükseliş – Sırada ne var, analistler ne diyor? - page 2. (Read 242 times)

jr. member
Activity: 266
Merit: 1
g20 nin yaklaşması ile bitcoini hafif sattılar, alttan toplamışa benziyorlar. Arada böyle hareketler yapılıyor. Her zaman ki hali. Piyasadan kimin çıkacağı, kimin kalıcı olacağı belli olsun amaç.
member
Activity: 266
Merit: 10
Son sekiz aydır sert yükseliş göremeyince geçen günkü yükseliş hepimize moral oldu, beklentiler bunun devamı yönünde oluştu bakalım tahminler doğru çıkacak mı.
member
Activity: 182
Peş peşe yaptığı direnç kırma denemelerini aşmayı başardı bitcoin. Şimdi sıra 8k da onuda aşarsa 10k ya kadar gider tahminimce. Bunu bu hafta içerisinde göreceğiz.
member
Activity: 196
Bitcoinden bu tip atakları kısa dönem de çok göreceğiz. Bakıldığında önceki yıllar da aynı grafikleri görebiliyoruz. Bitcoinin zirvesi 2019 yılının son çeyreği olacak bana göre.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
sırada boğa var gibi gözüküyor ama direnç noktası önemli. direnç noktası 8000'e ne kadar yakın olursa o kadar boğa ihtimali yüksek.

mevcut yükselişinden itibaren fazla geri çekilmedi ama altcoinlerde durum farklı. btc nispeden daha güçlü duruyor. altlarda ana desteklerine gelirse beraber tekrar ivme yakalanabilir.
newbie
Activity: 196
sırada boğa var gibi gözüküyor ama direnç noktası önemli. direnç noktası 8000'e ne kadar yakın olursa o kadar boğa ihtimali yüksek.
member
Activity: 268
Merit: 12
bitcoinin bu seviyerlerde durması biraz olsun altcoinlere yüklenilecek mi diye düşündürdü beni. altcoinlerde de hareketlenmeler var.
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Haftalar sonra güzel sıçrams yaptı. Ben de Bitcoinin bir sonraki hareketinin ne olacağını merak ediyorum açıkçası.
full member
Activity: 721
Merit: 100
Bitcoinib sert yukselişinden sonra paranın altcoinlere akma zamanı gelir diye düşünüyorum bu zamana kadar olan tecrubem bana bunu gösteriiyor hazırlıkları yapalım
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Eğer 10000 doların altına inerse bıktırana kadar çıkmaz diye bir şey söylemiştim. Öyle görünüyor ki; henüz bıktırma aşamasında son evrede. Yani henüz 10000 dolar üstüne çıkması için biraz daha  zaman var gibi gözüküyor. Ama gelebilecek önemli haberler hızı arttırabilir ve bitcoin bizleri bir kez daha şaşırtabilir.
newbie
Activity: 168
Ufak bir yükselişte yeniden başlıyoruz 10 binler 9 binler hemen gaza gelmemek gerekiyor balinalar çok kolay manipülasyon yapabiliyorlar. Bu piyasanın en kötü yönü şuan bu.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
Bitcoin kısmı bir geri çekilme yapabilir diyordum ki bunu da yaptı zaten buradan sonra genel market hacminde artış olması lazım artık güzel haberlerde mevcut
newbie
Activity: 79
Son olaylardan sonra daha büyük bir sıçrama olacağını düşünüyorum , büyük anlaşmalar yapılmaya başladı gerek asya olsun gerek avrupa ülkeleri olsun herkes kriptoya daha çok ilgi duymaya başladı.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Destek ve direnc seviyeleri anlim olarak degisiklik gostermekte ve bununla birlikte yapilan analizler hava da kalmaktadir.  Sirada eger 1-2 hafta bu seviyelerde kalirsa sert bir dusus beklenebilir.
member
Activity: 336
7300-7400 aralığında günlerce gidip gelen bitcoin'in  7300 ün altınımı yoksa 7400 ün üsütünümü göstereceği bende merak uyandırdı.nihayet bukadar git-gellerden sonra 7400 ü aşması fiatın 7900'a kadar önünün açık olduğunu gösteriyor.fakat  bu artışın ağır ağır olacağını düşünüyorum sanki bir posta treni gibi
newbie
Activity: 58
minicik sert bir yükseliş geldi aldı gittti daha fazlasını şimdi yav.
member
Activity: 560
Merit: 11
9-10 bin aralığına kadar gitmesi için 8000'i geçmesi gerek ki bunu hemen yapacak gibi durmuyor. yatırımcılara biraz korku salmanın kimseye zararı yok. parada bekleyenleri de piyasaya katmış olursunuz.
full member
Activity: 462
Merit: 100
Uzun süredir beklenen yükseliş geldi mi acaba? irkaç düzeltme hareketinden sonra 7900 seviyesini de kırıp 10 bin seviyelerine doğru yükselişini devam ettirir diye düşünüyorum veya umuyorum. İnşallah istediğimiz gibi olur
newbie
Activity: 280
valla sert yükselişler oluyor ama ardından sert düşüşler bekleniyor hocam,  yani insanlar bir tam güvense fırlayacak
newbie
Activity: 84
Gelirse reklam olur eyvallah deriz , gündeme getirmezlerse de kaybımız yok kendi yağmızda kavuruluyoruz olumsuz bir şeyler söylemesinler de sıkınıtı yok , hazır yeni zıplamaya başlamışken.
Pages:
Jump to: