Pages:
Author

Topic: Bitcoin’de sert yükseliş – Sırada ne var, analistler ne diyor? - page 3. (Read 242 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Ne sert yükselişi ya benim artık sert yükselişten anladığım bu değil. Yüz yıldır biraz yükselmesini bekliyorduk zaten ama yine ne olduğu belli değil gibi. Şöyle altlarla birlikte adam akıllı toparlansa şu piyasa ve artık nefes alsak. İşin kötüsü nice güzel proje de bu piyasanın berbatlığı yüzünden kaynadı gitti.
member
Activity: 235
Merit: 40
Yükselip oralarda tutunması güzel, 7300 seviyeleri normalleşirse bir sonraki hareket 9000'lere olur umarım.
member
Activity: 294
Merit: 10
bitcoinde bence gayet tatminkar bir yükseliş gerçekleşti ama analistlerin ne dediğini açıkçası pek de umursamıyorum hocam, bence siz de umarsamayın
member
Activity: 406
Merit: 12
Direnç konusunda haklı yükselil sürerse 7800 civarına kadar herhangi bir direnç noktası yok.
member
Activity: 350
Merit: 10
aslında yükseliş iyi gidiyordu ama bugun yine piyasalar allak bullak. boğa dönemine kadar belki biraz daha yükselecek ama yine de istenen düzeye gelmeyebilir. sabırlı olmakta fayda var..
newbie
Activity: 84
Merit: 0
7900 yeni hedefimize yakın zamanda ulaşacağımızı düşünüyorum , bence de bir engel yok gibi duruyor zaten uzun zamandır uyuyan durgun bir süreç izledik bundan sonra  her ufak zıplama büyük zıplama habercisi olacaktır bence.
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
Önümüzde g20 zirvesi var ama önceki gibi bitcoini, kripto paraları görmezden gelebilirler. zira önceki toplantıya göre piyasa hacmi daha geride değil mi. rakip olamaz veya gündeme gelecek tarafı yok deyip kestirip atabilirler.
newbie
Activity: 168
bu sıçrama bekleniyordu gerçi. kaç postta şu formasyon oluştu deniliyordu. bu formasyonun da hakkını verdiler. pislik yapıp 5000'e de salabilirlerdi. Piyasa için güzel haberler, devamının gelip gelmemesi daha önemli.
jr. member
Activity: 252
Merit: 6
Arkdaşlar farkındamısınız bilmiyorum ama bu yükseliş nedense G20 zirvesinin toplanmasıyla başladı. Her ne kadar alakadır ama ben buna bağlıyorum. Tekrar btc nin düşeceğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Biraz moral toplamak iyi geldi herkese, yükseliş 9.000$ de dursa heyecan sona erse, bitcoin fiyatı geri düşse yine de en azından bir parça kar realizasyonu gerçekleştirirdik.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
6h lik grafigi acinca gayet normal bir yukselis gibi duruyor ama devami gelecek gibi. Tahminim bu sinerji 8 9 k larda tekrar sonlanacak ne yazik ki..
sr. member
Activity: 642
Merit: 259
haftalık olarak yorumlamak sanki daha basarılı olucak bu tarz konju baslıkları belirsizlik veriyor hangisi nemzan ne dedi derken akıyor kriptolar...
full member
Activity: 224
Merit: 119
#Root
hadi bakalım artık zamanı gelmişti.
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
Maketin sürekli kırmızı olması içimizi karartıyor du. Biraz ferahlık adına yeşillenmiş olması sevindirici. Bundan sonra sı inşallah yükseliş olur da morallerimiz yerine gelir. Ben şahsen bir çok kez yükselir fikrine kapılmış, düşüşle üzülmüştüm. O nedenle düşüş de olabilir yükselişte.
newbie
Activity: 280
     Beklenen oldu sonunda bir artçı sıçrama gerçekleşti. 7000 doların altına düşmez ise 10000 doları geçecektir. Yatırımcıların yüzü kısa süreliğine de olsa güldü umarım istikrarlı artış devam eder.
jr. member
Activity: 134
Merit: 1
sırada boğa var boğa artık el dorado zamanı geldi bence hadi herkes el ele verip kucaklayalım şu boğayı da yükselişe geçelim hatta uçalım uçalım
newbie
Activity: 140
7800 dolar civarında ocak ayından gelen trend çizgisi var. 7500ü geçerse 7800 de takılabilir.

newbie
Activity: 126
Sonrasında 7900 direnci de yukarılara doğru çekilir uzun bir yükseliş bizi bekliyor demektir, önümüz çok açık görünüyor kemerlerimizi bağladık uçuşa hazırız  Smiley
newbie
Activity: 56
Bence gayet seviyelere uygun bir çıkış oldu bu, yani beklenen çıkış gelecek mi orası hala muamma ancak hala umutların ölmesine gerek kalmadığını ispatlaması da güzel. Tabiki bu dalgalanmanında düşüşü olabilir ama demek ki yükselme durumu da oluyor, çizgininbundan sonrası için umduğumuz gibi gitmesi dileğiyle.
member
Activity: 672
Merit: 11
BNBTiger ! Fierce. firm. Victory.
sert değil aslında yumuşak bir çıkış 10k yı görünceye kadar yumuşak demeye devam edicez fakat 10k bizim sert çıkıştaki çizgimiz olmalı yanlışmı düşünüyorum?
Pages:
Jump to: