Pages:
Author

Topic: bitcoindeki düşüş devam ediyor 1btc=8000TL EDİT: 6370 TL DÜŞTÜ - page 2. (Read 4499 times)

ocl
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Yatırımcılar, 1 Ağustos'ta uygulamaya alınacak kod değişikliğinin fiyatı düşüreceği konusunda hemfikirler. Borsalarda yaşanacak teknik sorunlar nedeniyle kayba uğramamak için de offline cüzdanlarına geri transfer ediyor olmalılar. Ben böyle düşünüyorum.
sr. member
Activity: 505
Merit: 252
8000 TL düştüğünde iyi toparlamıştı bakalım 7500 tl seviyesinden toparlayabilecekmi
member
Activity: 112
Merit: 10
bu sefer de 8000 seviyelerini görürse affetmeyeceğim, parçalı şekilde toplamaya başlayacağım

sabahtan beri borsaları takip ediyorum en düşük 2330 doları gördü buradan toparlıyor grafiklere baktığımda 2330 seviyesinden yukarı yönlü bir tırmanış var yani 8000tl görmez bence
Not yatırım tavsiyesi değiildir sadece kendi analizimdir bu

valla hepsi mümkün hocam, çılgın da atabilir, bir bu kadar daha düşebilir hazır 1 ağustos gerilimi varken derbi maç gibi izler oldum fiyatları
sr. member
bu sefer de 8000 seviyelerini görürse affetmeyeceğim, parçalı şekilde toplamaya başlayacağım

sabahtan beri borsaları takip ediyorum en düşük 2330 doları gördü buradan toparlıyor grafiklere baktığımda 2330 seviyesinden yukarı yönlü bir tırmanış var yani 8000tl görmez bence
Not yatırım tavsiyesi değiildir sadece kendi analizimdir bu
member
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
Her çıkışın bir inişi, her inişin de bir çıkışı vardır. Geçen günkü düşüşün de çıkışı oldu yani fırsat yine kaçtı yapacak bir şey yok. Yeni fırsatları beklemekten başka yapacak bir şey kalmadı.
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
o 8 bin nerde bütcemize göre bizde alalım Smiley
Bir hafta önce o tren kaçtı hocam Smiley
member
Activity: 63
o 8 bin nerde bütcemize göre bizde alalım Smiley
member
mal alırken kazanılır diye rahmetli babam tembih etmişti. eşşeklik bendeki 8,000 den alacaktık ne güzel Cry
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
8 binden 2 BTC almak vardı alamadık, keşke alsaydık 9500 den satardım, 4 günde 3 bin lira keş kar yapacaktım, neyse bundan sonra düşerse fırsat kaçırmam inşallah  Grin

Aynen alamadık Sad
sr. member
Activity: 406
8 binden 2 BTC almak vardı alamadık, keşke alsaydık 9500 den satardım, 4 günde 3 bin lira keş kar yapacaktım, neyse bundan sonra düşerse fırsat kaçırmam inşallah  Grin
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
bence bıtcoın 3 bın bandını kırmak ıcın salaklanıyor buralarda. bırılerı bu sekılde durması ıcın sıkıştırıyor pıyasayı kı hem alt coın hemde bıtcoın toplayabılsınler bu fıyatlardan. yakında 3 bını gecer dıye dusunuyorum bıtcoın ıcın yınede bellı olmaz.
sr. member
Activity: 546
tekrar normale dönüyor bu kadar endişeye kapılmaya mahal yok .
ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
olcak panikle satanları sevdiler 3 gün boyunca erken satanlar yıttı geç sanatan şuanda sanırm yüzde 10dan fazla zararları özellikle tehter değilde nakit dolara btc alıp alt coin geçmek zaman kaybetirmiştir.
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
Düşecek mi çıkacak mı bilsek hepimiz zengin olurduk.
Tahmin edilebilir hareketleri var ama her şeyi doğru bilmek imkansız. Trade yaparken 2 kazanıp 1 kaybediyorsanız başarılısınız demektir.
hero member
Activity: 504
Merit: 500
Bitcoindeki yükseliş devam ediyor. 1 BTC = 9402 TL

Beklenen buydu.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data

Harbiden yahu güzel arttı. Eğer 8000 TL'den alan varsa güzel kâr etti. Bu seviyeden Bitcoin almak ise bence büyük bir risktir. Şayet alacaksanızda 8000 TL civarlarından almalıydınız.
sr. member

aynen hocam iyi yükseliyor kâr bırakır bu yükseliş  Cheesy
sr. member
Activity: 1050
Merit: 277
Bitcoin toparlar tabi. Ama çöp coinler toparlanır mı göreceğiz  Grin
sr. member
Activity: 672
Merit: 254