Pages:
Author

Topic: bitcoindeki düşüş devam ediyor 1btc=8000TL EDİT: 6370 TL DÜŞTÜ - page 3. (Read 4499 times)

hero member
Activity: 981
Merit: 500
DIV - Your "Virtual Life" Secured and Decentralize
Benim şahsi fikrim bu düşüşün ardından ethereum gerektiği değeri bulacak yani 50$ civarında. Bitcoin ile birlikte ripple artış gösterecek. Bitcoin yine 3000$ civarlarında seyreder. Ethereumu tahtından edecek ripple değerini 3'e katlar. AMD'nin ekran kartlarından elde ettiği bu gelir ise yanlarına kar kalır. Yani biz fakirler yine kandırılırız, Zenginler yenilikler ile daha da zenginleşir. Yatırım tavsiyesi değildir sadece benim öngörüm.

birader sen ne diyosun ?! ocağımıza incir ağacı dikerler ne 50 doları Smiley tüm nodelerine virüs yedirmen lazım ki o seviyelere düşsün yeniden. kalantorları mest edecek bir alım fırsatı olur öyle bir seviyeye inmesine izin vermezler ama. 
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
Sıkıntı yapmayın Her düşüşün bir çıkışı vardır Wink
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
Yurtdışında 8324 TL'ye eşdeğer bir fiyattan işlem görürken Türkiye'de 8700 TL üzerinde işlem görüyor.
Arbitraj yapanlar için güzel kâr marjı sunuyor şu anda.
sr. member
Activity: 504
Benim şahsi fikrim bu düşüşün ardından ethereum gerektiği değeri bulacak yani 50$ civarında. Bitcoin ile birlikte ripple artış gösterecek. Bitcoin yine 3000$ civarlarında seyreder. Ethereumu tahtından edecek ripple değerini 3'e katlar. AMD'nin ekran kartlarından elde ettiği bu gelir ise yanlarına kar kalır. Yani biz fakirler yine kandırılırız, Zenginler yenilikler ile daha da zenginleşir. Yatırım tavsiyesi değildir sadece benim öngörüm.

Hocam şimdi eth 925 t olmus zorluk derecesi bu şekilde siz 50$ olarak gercek degerini bulacak diyorsunuz oylemi?  Yani ilk olarak gerçek değeri dediğiniz şey ne demek anlamadim kim bunu belirliyor 3 ay onceki fiyati gercek degeridir diye birseyide sahsen sacma goruyorum…  bunun disinda bu zorluk dercesinde 50$ olarak kalirsa eth miningcileri eth yi birakin kazmayi suratina bakmaz ki bu da eth nin bitişi demektir…  yani ongorunuzu bir daha degerlendirmenizi ve miralimizi bozmamanizi tavsiye ederim…
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Söylenildiği gibi sorun edilebilecek bir şey gözükmüyor ortada değil 1-2 hafta, 3-4 güne kaadar düzelecketir sorun esasında ve tekrar eski haline gelecektir tüm altcoin  ve bitcoinlerle birlikte o yüzden sıkıntı edilecek bir şey yok.

Yatırımlarınıza ve değerlenecek coinleri biriktirmeye devam edin.
sr. member
Activity: 505
Merit: 252
Bitcoin nerede 8000 TL? Yoksa amacınız ucuz Bitcoin almak mı? Smiley

Bitkapital 9423 TL
Btctürk 8833 TL
Koinim 8829 TL
Paribu 8480 TL

hocam ben konuyu açtığım zaman 8050 tl idi çok hızlı düşüyordu bende yazana kadar zataen 8000 görür dedim
sr. member
Activity: 504
Çok kafaya takılacak birşey yok..  1 2 haftaya değerler eski halini alir…
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data

Bitkapital 9423 TL
Btctürk 8833 TL
Koinim 8829 TL
Paribu 8480 TL

İstersen bir daha bak fiyatlara. Btcturk.com'da 24 saat'lik en düşük fiyatı kısmına bakarsan 8030 TL olduğunu göreceksin. Yalnız fiyat baya iyi toparladı o seviyelerden. Neredeyse 9000 TL olacak. Sad
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519

Bitkapital 9423 TL
Btctürk 8833 TL
Koinim 8829 TL
Paribu 8480 TL
sr. member
Activity: 505
Merit: 252
1 bitcoin şu an itibariyle 8000TL arkadaşlar bu kadar düşmesinin sebebi nedir acaba bilen varmı

Edit:
16.07.2017 tarihinde şu anda 1 Bitcoin 6370 tl düştü ve düşüş devam ediyor 1 ağustos öncesi tüm bitcoinleri bozdurmakta fayda var daha ne kadar düşeceğini bilemiyoruz çünkü
Bitfinexte de şu anda 1915 dolar 1 Bitcoin
Pages:
Jump to: