Gördüğünüz üzere 3-5 zibidinin lafıyla zararın dibine vurduk gene ama onun dışında birşey farkettim.Bu piyasa bu kadar boktanmıdır ki 2 kelime ile yamuluyor ? Aylardır taban yaptığı yeri 2 tane aptalın lafıyla yıktı geçti.Şimdi bu ipneler toplulugu yarın %51 saldırısıyla da tehdit eder gene düşürürler.Bence bu coinden bi bo.. olmayacak.Ether daha mantıklı gelmeye başladı şuan bana arkadaşlar.
Şu lafa ister inanın ister inanmayın 10 yıl sonra veya 1 ay sonra bilemiyorum ama Bitcoin gün gelecek patlayacak ve yanında çok insanı , şirketi dibe götürecektir.Yapan belli değil , kim topluyor belli değil , güç 2 zibidinin elinde , tüm baskanlar dikkat edin patlar diyor , bunlar hepsi patlayacak güne kadar insanları oyalamaktadır!!
Patladıgında diyecekler biz demiştik abi kimin belli olmayan bir coini ne diye aldınız bu kadar güvendiniz ? Kime neye göre güvendiniz bu kadar ? Bu düşüş bunları görmeme sebep oldu artık bitcoine güvenmiyorum ethere geçiyorum hiç olmasa yapanı belli yol haritası belli hız desen daha hızlı fikir desen btc'den daha mantıklı...Allah akıl fikir versin hepimize ne diyim
Yatırım tavsiyesi değildir Hayal ürünüdür Bitcoin e güvenmemeli derken , buna sadece kâr / zarar ve yatırım açısından bakınca öyle. Bu açıdan ben güvenmem
Yoksa sistem olarak gayet iyi çalışıyor. Vücut organlarımı blockchain e bağlayabilsem belki daha uzun yaşayabilirim o derece yani. Bu açıdan güveniyorum ve uzun yaşayacağını düşünüyorum bu sistemin.
Ama bu sistemin esas amacı bir alternatif
"ödeme" aracı olması. Borsalarda
fakiri zengin, zengini fakir etmesi değil çıkış nedeni. Bunun böyle olmasını biz sağladık. Daha zengin olma hayallerimiz ve zaaflarımız
birileri tarafından fark edildi ve masumca çalışan bu sistemi kendilerine köle ettiler. Dolayısı ile bizi de .
Neden güvenmem? Nedeni ise zaten belli, deli gibi fiyatı şişirilmiş bir şeye neden güveneyim ki? Fiyatı hiçbir sebep olmadan yükselen (Dünyada ki tüm insanların BTC ye ihtiyacı varmış sanki de ondan yükseliyormuş gibi) yüzlerce dolarlardan, binlerce dolarlara fırlayan bir yapıya yatırım amaçlı güvenmek çok mantıklı değil.
Mal güzel evet. Ama ederi bu değil normalde. BTC 5 sene öncede aynı işi görüyordu bugünde aynı işi görüyor.
İnanın yarın tuvalet kağıdı fiyatı paketi 5 TL den 15 e sonra da 50 ye 200 e çıkmaya başlasa insanlar tuvalet kağıdı HODL etmeye başlar. Nedensiz ve sebepsiz yere. Sadece daha fazla değerleneceğini hayal ettikleri için, ve birgün ellerinde ki o aslında değersiz olan şeyi
yüksek fiyattan başkalarına kaktırabileceklerini düşündükleri için .
Oysa ki tuvalet kağıdının görevi bellidir.
Sadece göt silmeye yarar.