Pages:
Author

Topic: Bitcoin'e Fazla Güvenilmemeli ! - page 6. (Read 1082 times)

member
Activity: 448
Merit: 33
November 15, 2018, 12:59:57 PM
Dediklerinizde haklısınız. iki üç kişinin laflarıyla düşen yada çıkan yatırım araçları sadece bticoinde değil her kriptoda, değerli madenlerde, petrolde, ülke paralarında kısaca heryerde olabilen bir durum. Ve bu malesef çok acı bir durum
member
Activity: 713
Merit: 31
November 15, 2018, 07:50:40 AM
Öncelikle kızgın olmanızı anlıyorum ama bu piyasayı biraz araştırın bu tarz sert düşüşlerin sık olduğunu göreceksiniz. En az 10 yerde okuduğunuzu tahmin ediyorum. Kimsenin lafıyla hareket etmeyin büyük yanlış olur. Evet bir gün BTC bitebilir ama sanki ona biraz daha var gibi geliyor bana da bir 10-15 yıl en az.
newbie
Activity: 174
Merit: 0
November 15, 2018, 04:42:37 AM
Gördüğünüz üzere 3-5 zibidinin lafıyla zararın dibine vurduk gene ama onun dışında birşey farkettim.Bu piyasa bu kadar boktanmıdır ki 2 kelime ile yamuluyor ? Aylardır taban yaptığı yeri 2 tane aptalın lafıyla yıktı geçti.Şimdi bu ipneler toplulugu yarın %51 saldırısıyla da tehdit eder gene düşürürler.Bence bu coinden bi bo.. olmayacak.Ether daha mantıklı gelmeye başladı şuan bana arkadaşlar.
Şu lafa ister inanın ister inanmayın 10 yıl sonra veya 1 ay sonra bilemiyorum ama Bitcoin gün gelecek patlayacak ve yanında çok insanı , şirketi dibe götürecektir.Yapan belli değil , kim topluyor belli değil , güç 2 zibidinin elinde , tüm baskanlar dikkat edin patlar diyor , bunlar hepsi patlayacak güne kadar insanları oyalamaktadır!!

Patladıgında diyecekler biz demiştik abi kimin belli olmayan bir coini ne diye aldınız bu kadar güvendiniz ? Kime neye göre güvendiniz bu kadar ? Bu düşüş bunları görmeme sebep oldu artık bitcoine güvenmiyorum ethere geçiyorum hiç olmasa yapanı belli yol haritası belli hız desen daha hızlı fikir desen btc'den daha mantıklı...Allah akıl fikir versin hepimize ne diyim Smiley

Yatırım tavsiyesi değildir Hayal ürünüdür
Pages:
Jump to: