Pages:
Author

Topic: Bitcoine ve diğer kriptolara güvenebilir miyim gerçekten diyenlere son çağrı... - page 2. (Read 491 times)

member
Activity: 154
Merit: 16
Neden güvenilir olmasın normal bankalarda iflas etme durumu var böyle durumlarla karşılaşmakta mümkün devletin kötüleme sebebi takip edilmediği için ekonomik durumlar onların kontrol altında oması için karalıyor
member
Activity: 182
Merit: 11
Bence çok küçük bir şüphemiz bile varsa kripto paralar dan uzak durmalıyız çünkü kar ettirecekse bile sonuna kadar beklenmeyecegi için kesin zarar ettirir
full member
Activity: 252
Merit: 100
Her borsada olduğu gibi kripto para borsalarına güven de tam olarak sağlanmaz yani bu olay normal. Ama kripto paralara güven her zaman vardır bence neden olmasın ki
member
Activity: 196
Merit: 12
otisbey
güvenilebilir bence; uzun vadede küçük meblalarla girenler için bile faydalı olacaktır. Türk Lirasının hali ortada neticede hergün dolar karşısında el pençe divan duruyor genç ve teknolojiyle iç içe olan yatırım yapmak isteyenler bence dolar altın vs yi pek düşünmüyor hele türk parasıyla yatırıma hiç sıcak bakmıyorlar bir bitcoin bir bitcoindir neticede.
member
Activity: 574
Merit: 14
dünyadaki tek kullanım parası bitcoin olacaksa onun fiziki olanını da yapmak zorundalar. merkez bankası atıyorum 100 bin bitcoin stoklar onu da fiziki paraya dönüştürür. satoshi ve einstain karışımı ortaya karışık iki resim Rostchild imzası ile  Grin olay şu ki kesinlikle dijital olarak sağlıklı kullanımı zor. post makinası günümüzde bile her yerde yok. herkeste akıllı telefon yok. nasıl alışveriş olacak. fiziki para eğer ki ciddi düşünüyorlarsa çıkartacaklardır. bu yazıdan 2-3 sene sonra bitcoin fiyatının çöp olma ihtimalini de bir kenera ekleyeyim.
member
Activity: 63
Merit: 10
İstemeyen güvenmesin kriptoya, blockchain alıp başını yürüyecek bir kaç yıla kripto da bu işin bir parçası neticede.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Bence bitcoin tam dibe vurmuşken alınmalı büyük fırsat
member
Activity: 546
danışıklı dövüş var diyorsun. istemem yan cebime koy olayı yani. aracı kurum yatırım şirketlerinin ben kriptoların desteklediğine dair söz duyamadım. hep agresif çıkışlar ile insanları paniğe sevk ediyor. o olayı geçtik de bu verdiğin örnek goldmanın nasıl desteklediğini gösteriyor. 5 sene sonrası için köklü yer edinmek için mi artık nedense.
member
Activity: 154
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
şüphe duyanları bir nebze anlarım fakat kripto para piyasasını sürekli karalayanların bir gün gelip ödeme sistemi olduğunu farkettiklerinde alacakları tavrı çok merak ediyorum
full member
Activity: 336
Blockchain teknolojisine, Bitcoine, Ethereuma güven. Altcoinler arasında ayrım yapın. Scam ve dolandırıcı olanları es geçin. Diğerlerinin ekibine projesine ürününe derin bakın. Sağlam araştırma her zaman kazanç getirir.
full member
Activity: 434
Merit: 112
Piyasanin tamami degil ama cogunlugu guvenilir diyebiliriz.  Aralarinda dolandirma amacli ortaya cikmis coinlerde bulunmakta maalesef.
full member
Activity: 224
Blockhain de sıkıntı yok güvenilir bir sistem fakat borsalar için aynısını diyemem. Sadece kripto para borsaları değil bütün borsalar güvenilmezdir. Fakat risk almakta hayatın ta kendisidir. Risk olmadan rızık olmaz.
member
Activity: 392
Konu kripto piyasasında önemi itibari ile mükemmel bir haber , bu haber ile birlikte kripto piyasasına güvenin  artmasına neden olacaktır.Fakat 1 aydır gelen güzel haberlere rağmen piyasada pek bir kıpırdama yok .Mart ayından sonra umarız beklentiler boşa çıkmaz.
member
Activity: 266
Goldman Sachsın borsa satın alıp bu piyasaya girmesi geleceğin kripto paralarda olduğunun en büyük göstergesidir. Bu adamlar boşuna bir işe yatırım yapmazlar. Bu tür firmaların bu işe girmesi kripto para piyasasını güçlendiriyor.
sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
Böyle adamlar elindeki paranın artması için stratejik kararlar alırlar, kim o kadar paraya sahip olsa aynısını yapar çünkü bu adamları dinleyecek bir kitle var, Gerçek blockchain yatırımcısı ise bu adamları dinlememelidir.
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
Gercekten guzel bir anlatim olmus.Gayet acik bunu anlayabilmek yeterli bir finans sirketi bu tarz bir hamlede bulunuyorsa ortada bir sey oldugunu anlamak gerekli.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
ben olaya çok başka yerden bakarak bir iki bir şey söyleyeceğim. Güven nedir? Güven unsurunu sağlayan şeyler nelerdir?
banka mı? ya da ev arsa mı? ya da hukuksal dayanağı olması mı?
banka güvenli falan değil. hiç kullanılmamış bırak internet alışverişi yapmayı bir atm'ye bile takılmamış bir kredi kartının bilgileri iş bankasının veri tabanından çalınıyorsa... başımıza geldiği için söylüyorum, ben bankaya güvenmem.
hisse misse olayları spk mpk? zerre güvenmem. yıllardır davam ediyor. bolu çimentodan hakkım olan hisseleri alamıyorum, bırak parasını almayı dijital ortama geçiremiyorum.
ev mi ? alırsın evi noter satış matış... ev 6 ay sonra kusmaya başlar... malzeme atar. çöp almış olursun. inşaatın başında durup işten anlayıp işini sağlama alamayacağına göre...
arsa mı? alırsın.. istimlak arazisi oluverir. sap gibi kalırsın...

bana yüzde yüz   güvenecek bir şey söylesinler gidelim oraya dahil olalım...

ayrıca kimse inanmak güvenmek zorunda da değil... Milletteki bu zihniyeti de anlamıyorum. kafana yatarsa dahil olursun yatmazsa olmazsın...
member
Activity: 322
Merit: 12
Buyuk firmalarin bitcoini firsat olarak gormesi oldukca guzel bizim acimizdan da oldukca guzel sonuclar doguracaktir.
jr. member
Activity: 137
Merit: 1
bu tip firmaların bizim tarafa geçmeleri güzel haber. 5 yıl sonra normal klasik bankacılık ağırlığı coinlere karşı epey bir teraziyi kaybedecekler bizim tarafa doğru.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Yatirimin en trend hali olmus durumda riskler tabikide var her zaman ve heryerde vardir ama bence guvenilir. Surekli olarak yeni gelismelerle guclendirilen bir piyasa.
Pages:
Jump to: