Pages:
Author

Topic: Bitcoine ve diğer kriptolara güvenebilir miyim gerçekten diyenlere son çağrı... - page 3. (Read 491 times)

jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Piyasa bence oldukca guvenilir. Yeni bir teknoloji sonucta devletlerin buna ayak uydurmasi zaman alabilir ama olacaktir.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Banada piyasayı bozmak için yapılan bir girişim gibi gelmiyor. Ha arada manipülasyonlar piyasaya müdahaleler polo üzerinden yapılabilir kar amaçlı,ama piyasayı bitirmek gibi bir niyet olamaz.
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Böyle tespitlere bayılıyorum, dümdüz bir mantıkla neyin ne olduğunu görüyorsunuz. Aslında her şey o kadar göz önünde ve açık ki, felaket senaryosu yazanların hangi mantıkla hareket ettiğini çözmek güç. Halbuki herkes gözünü açıp şu piyasayı mantık süzgecinden geçirse tüm bu senaryolara gerek kalmayacak.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Adamlar girdiyse bizde girelim abi politikasından artık kurtulmamiz lazım. Bu tipte olaylar devam ettikçe araştırmadan sorgulamadan doğruca olaya atlıyoruz. Bırakın onlar ne yaparsa yapsın bizlerde mantıklı bir sekilde düşünelim kendi yolumuzu çizelim onlar sadece ışık olsun onların yolundan gitmez zorunda değiliz
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Olumlu yada olumsuz her türlü yorumu kaldıracak bir haber türü circle şirketinin poloniexi satın alması goldman sachs in bu kripto piyasasına güvendiğini piyasada gelecek olduğunu gösterebilir ayrıca bizim böyle düşünmemizi isteyip piyasanın içinede edebilirler.Dediğim gibi ne tarafından tutacağına bağlı , herkes kendini neye inandırırsa onu yorumlayacak.
Bedeli bilmiyorum ama EN AZ birkaç milyar dolar ödemişlerdir bu satın alma işlemi için. Ne kadar zengin olursa olsun, kimse etkisi belirsiz bir işlem için böyle paralar harcamaz. Niyeti piyasayı bozmaksa, en taşaklısından bir hacker grubu kurup, sadece poloyu değil, diğerlerini de saf dışı bırakmak bilemedin 50 milyon dolara malolur, kimse de arkasında kim olduğunu bulamaz.O yüzden "bozmak için aldılar" bana mantıksız geliyor.
member
Activity: 350
Merit: 11
Olumlu yada olumsuz her türlü yorumu kaldıracak bir haber türü circle şirketinin poloniexi satın alması goldman sachs in bu kripto piyasasına güvendiğini piyasada gelecek olduğunu gösterebilir ayrıca bizim böyle düşünmemizi isteyip piyasanın içinede edebilirler.Dediğim gibi ne tarafından tutacağına bağlı , herkes kendini neye inandırırsa onu yorumlayacak.
member
Activity: 224
Merit: 10
Guvenilmeyecek bir durum yok bence ortada. Bu adamlar bile bir sekide bu ise girdilerse vardir bir bildikleri.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Adamlar zaten altinda dunya devi ve yeni bir yatirim yeri olarak kripto paralari gorduler yeterince altinlari var ve simdide kripto paralari biriktirmeye baslamis durumdalar yani kisa vadeli zenginligi bi gecin ve sabretmeye bakin derim.
full member
Activity: 344
Merit: 134
kapitalizmin idealizm ile kesiştiği tek nokta paradır. bu adamların da tek ideali para. bu piyasadaki aracılık hizmetlerinden para kazanmak için giriyorlar. poloniex i satın alarak kripto para piyasasına kötülük yapmaları teknik olarak mümkün değil.

buradaki mesaj bana göre daha farklı. bu adamlar para kazanma konusundaki rüştlerini çoktan ispat etmişler ve yaş yere yatmazlar. beklentileri uzun vadede karlı bir iş modeline yatırım yapmak. bu da demek oluyor ki felaket tellallarının söylediğini aksine bu piyasa uzunca bir süre daha var olmaya devam edecek. ve muhtemelen hacimler çok daha yukarı gidecek.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Goldman Sachs dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Poloniexi satın aldığına göre herkes dönen oyunu anlamıştır sanırım. Kapitalist düzenin zenginleri şimdide kripto para zengini olma yolunda. Halbuki kripto paralara saadet zinciri demişlerdi.
hero member
Activity: 784
Merit: 502
Demek ki var bildikleri satin almislar. Piyasa kurt kapani kimkl kime giydirirse hesabi. Adam ilk once bitcoini kotuleyip dusmesini sagliyor sonra dunyanin en saglam ve ün yapmis borsalarindan birini satin aliyor. Kotuye kullanacaklarini dusunmuyorum poloyu
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Kripto borsaların komisyon kazançlarını gördükçe birçok satınalmalar yaşayabiliriz böyle yakın zamanda. Hem komisyon kazancı hem piyasaya yön verme açısından iyi bir silah geçiyor ellerine.
full member
Activity: 840
Merit: 103
Borsa satin aldigina gore demekki gelecekte de varolan ilginin devam edecegini dusunuyor ama bana gore bunun birde kotu tarafi var simdi bu herif borsada belki hic varolmayan parayla pump dump yapabilecek. Bu anlamda hos olmadi.
sr. member
Activity: 548
Merit: 251
Bitcoin bir yatirim değil ödeme sistemidir, para birimidir, swife ve dolara alternatiftir ki bence erken kalkan erken yol alir onlar bitcoin'in yukseldigini gordukce daha da kin kusacak
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Kriptoparalar çiktiğindan beri hiçbir gencin altin ya da doviz aldigini dusunmuyorum. Ben bile Turk lirasi değer kaybediyor diye geçen sene bitcoin satin aldim ve bu saatten sonra hold yapmadigim bir hayat dusunemiyorum. Bitcoin'in uzerinde onca tehtit olmasina rağmen her şey tikirinda.

Bence hala daha güven sorunu var. Benim tanıdıklarım bitcoini bildikleri halde hala daha güvenemiyorlar diyebiliriz o yüzden altın onlara daha cazip gelebiliyor.
legendary
kripto piyasasına zarar vermek için olmasın? biraz araştırınca usulsüzlüklerden en son 5.6 milyar dolar ceza yemiş sabıkası bol bir kurum
O da olabilir elbette ama bu durum bir yandan insanların bu tarz kuruluşlar ve sermaye devlerinin söylediklerinin tam tersini yaptıklarını rahatlıkla görecekleri gerçeğini değiştirmez. Poloniexe zarar verirlerse (sonuçta topluluk her borsaya her an patlayabilir gözüyle bakıyor zaten) etkisi geçici olur ama kendi eylem/söylem tutarsızlıkları kalıcı hasar bırakır.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Kriptoparalar çiktiğindan beri hiçbir gencin altin ya da doviz aldigini dusunmuyorum. Ben bile Turk lirasi değer kaybediyor diye geçen sene bitcoin satin aldim ve bu saatten sonra hold yapmadigim bir hayat dusunemiyorum. Bitcoin'in uzerinde onca tehtit olmasina rağmen her şey tikirinda.
member
Activity: 462
Merit: 10
Bu satın alma olayı üzerine birçok farklı senaryo yazılabilir. Bu satın alma ne anlama geliyor pek yakın olmayan bir gelecekte anlayacağız bence
full member
Activity: 1176
Merit: 159
kripto piyasasına zarar vermek için olmasın? biraz araştırınca usulsüzlüklerden en son 5.6 milyar dolar ceza yemiş sabıkası bol bir kurum
legendary
Şu bitcoini hani mesela şöyle gıcır gıcır bir 100 dolar gibi elimize alıp çeviremiyoruz ya, tutabilsek belki daha çok güveniriz,
Ya da bu aralar niyeyse(!) sürekli düşüyor ya, acaba sıfıra kadar gider mi diye endişeler kaplıyor bazılarını..
Bakın kripto piyasası için felaket tellalığı yapanlar için ne diyeceğim:

Bir varmış, bir yokmuş, uzak bir yerlerde çoook zengin finans devleri yaşarmış, bu devler altından saraylarında oturur, kripto piyasasını hiç sevmezler, herkese o işlerin sakat olduğunu, bir gün mutlaka çökeceğini söylerler, uzak durmalarını tavsiye ederlermiş.
Bunlardan biri, hatta en önde gelenlerinden biri kimmiş?
Goldman Sachs....
Pekiii, Goldman Sachs'in şirketlerinden birisinin adı neymiş?
Circle...
Peki Circle ne yapmış?
Poloniex'i satın almıış....

Anladın?
Pages:
Jump to: