Pages:
Author

Topic: Bitcoinin 4 Büyük Düşmanı - page 7. (Read 3392 times)

jr. member
Activity: 308
Merit: 4
August 18, 2018, 05:03:04 PM
Kripto para dünyasının bilinirliğinin mevcut durumda nisperen az olmasının düşmandan çok ciddi bir potansiyel olarak görüyorum. İşin önemli noktalarını öğrenmek biraz zaman alıyor bu yüzden insanlar biraz isteksiz olabiliyor. Potansiyein kullanımı kriptoparalara ciddi para girişini sağlayacaktır. Bunun için mutlaka kullanıcı dostu, kullanılabilirliği kolay sistemler kurmak gerektiğini düşünüyorum.
Ben en büyük riskin güvenlik endişesinden kaynaklanan güven azalması olarak görüyorum. Bunu ünlü bir gıda işletmesinin ürünlerinden bir kaç kişinin zehirlenmesine benzetebiliriz. Etkilenen kişi sayısı az bile olsa insanlar o markayı kullanmaktan vazgeçerler. Kullanımı yaygınlaştırmak için mutlaka güven arttırıcı önlemler alınmalı. Bitcoin artık bir markadır, her adım dikkatli atılmalı. 
full member
Activity: 571
Merit: 113
August 17, 2018, 02:31:43 AM
Bence en zararlı olan şey yalan haberler şu boş hack haberleri arkadaş bu habere inanan satıyor kimisi doğru kimisi yalan ama bundan sonra hep düşüş oluyor
brand new
Activity: 0
Merit: 0
August 15, 2018, 10:39:01 PM
bitcoinin tek düşmanı hükümetler. onun dışındaki etmenler çok etkili değil.
newbie
Activity: 238
August 16, 2018, 01:53:25 PM
ben de söylentileri çok büyük düşman olarak görüyorum hocam, bence bunlar büyük problem btc için
newbie
Activity: 112
August 15, 2018, 03:09:01 PM
hocam müthiş bir yazı olmuş ilk önce bu yazıyı yazdığın ve bilgilendirme yaptığın için emeğine sağlık ve bitconin 4 büyük düşmanına bende katılıyorum ve böyle spekülasyonlar yaratıyorlar bu 4 madde ile çok başarılı bilgilendirme yazısı tebrik ederim...
newbie
Activity: 29
July 10, 2018, 02:35:35 PM
Elinizde ilgili token/koin varsa yüksekten satılır, haricinde alım filan yapılmaz. Elinize verirler.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
July 10, 2018, 10:46:18 AM
Burda sayılanlar sadece bitcoin in değil diğer kriptoların da düşmanı sayılır. Tabii düşman olarak görülürse. Ama öldürmeyen şey güçlendirecektir.
newbie
Activity: 74
July 10, 2018, 10:28:00 AM
ödeme sistemleri düşünülünce mobil ve atm işlemlerinden daha zor bir yapıya sahip değil. ama 12 dolar ya da tl tam olarak ne kadar bitcoin ediyor? bunu akıldan söylemesi ve işlem yapması zorluklardan biri. bir diğer zorluk ise nakit kadar kullanışlı olmaması. şuan nfc teknolojisi ile kredi kartı ödemelerinin yapılmasına benzer bir teknolojinin gelecekte kripto paralarda kullanılması bu etkiyi azaltacaktır.
newbie
Activity: 84
July 10, 2018, 10:25:44 AM
Bence en büyük iki düşmanı balinalar ve merkezi borsalar. söylentiler gelip geiyor hükümetler ılımlı yaklaşıyor artık güvenlik çözülmeyecek bir sorun değil. balina spekülasyonları ve borsa hackleri çok kötü etkiliyor piyasayı.
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
July 10, 2018, 08:24:36 AM
Bunların hepsini gelişim süreci içerinde görmek gerek, düşman tanımı ne kadar doğru bilmiyorum ama blockchain ve kripto henüz emekleme döneminde, bu badireler atlatıldıktan sonra gerçek dinamizmine ve değerine kavuşacağına inanıyorum.
member
Activity: 560
Merit: 11
July 10, 2018, 05:09:50 AM
borsa hacklenmesi sıklıkla oluşuyor. ülkelerden gelen satışa dönüştürücü haberler o kadar sık değil. senede birkaç defa. hack saldırılarına bakın her ay bir, iki gelmeye başladı. piyasayı iyice ucuzlatıyorlar. ico toplayan sitelere ether, bitcoinleri gönderiyorsun. adamlar hasılatı toplamış ama satış baskısı ile onlar da satıyor belki asıl satışa yön verenler de onlar.

Benim merak ettiğim borsalar hackleniyor bu hackerlar ele geçirdikleri coinleri Tokenları satarken nasıl sorun yaşamıyor buna karşı hiç bir önlem yasa yok mu?

hocam bakın bugün bancor hacklendi haberi geldi. güvenlik açığından çakmış hackerlar. şu anda tüm piyasa kırmızı. bu hackerların hem hackledikleri coinler ile hem de borsada short kaldıraçlı pozisyon açarak voleyi vuruyor bence. açıkları bulup uygun zamanı bekliyor. önlem alsalar ne olacak. yine bir yolu bulunuyor. yazık valla.
newbie
Activity: 98
July 10, 2018, 04:34:10 AM
Artık bütün dünyadan herkesin az çok bir bilgisi oluştu ve yeni yeni kişiler öğrenmeye devam ediyor. Zamanla aynı internet gibi herkes tarafından bilinip kullanılmaya başlayacak
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
July 10, 2018, 01:21:50 AM
Bitcoinin başka bir düşmanı sürekli olarak yeni kripto para birimlerinin çıkması . Yeni kripto para birimleri piyasaya sürüldükçe halihazırda sınırlı sayıda olan bitcoin yatırımcısının paraları diğer kripto para birimlerine kayıyor  . Bu da bitcoin dominancesini azaltıyor
member
Merit: 16
June 27, 2018, 02:43:54 PM
Bence en önemlisi, baş düşman FUD.

+ Pozitif haberlerde kaşık ile verirler,
-  Negatif haberlerde kepçe, kürek, dozer ile alırlar.
newbie
Activity: 40
June 26, 2018, 11:06:55 AM
tuz, un, şeker. bi de cigara.
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
June 24, 2018, 12:05:31 PM
borsa hacklenmesi sıklıkla oluşuyor. ülkelerden gelen satışa dönüştürücü haberler o kadar sık değil. senede birkaç defa. hack saldırılarına bakın her ay bir, iki gelmeye başladı. piyasayı iyice ucuzlatıyorlar. ico toplayan sitelere ether, bitcoinleri gönderiyorsun. adamlar hasılatı toplamış ama satış baskısı ile onlar da satıyor belki asıl satışa yön verenler de onlar.

Benim merak ettiğim borsalar hackleniyor bu hackerlar ele geçirdikleri coinleri Tokenları satarken nasıl sorun yaşamıyor buna karşı hiç bir önlem yasa yok mu?
jr. member
Activity: 38
Merit: 1
June 24, 2018, 07:53:22 AM
Sayılanlara ek olarak bitcoinin en büyük düşmanı yatırımcı için zaman olabilir. Zaman ve sabır gerekiyor bolca.
newbie
Activity: 30
June 24, 2018, 06:45:21 AM
en büyük düşmanı söylentiler sanırım yine düşüş yaşayıp 6k bandına geriledi
member
Merit: 11
June 22, 2018, 11:57:39 PM
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
June 22, 2018, 03:11:41 PM
Valla bunu kimse kotu anlamasin ama bence gelecek yillarda en buyuk dusmani din olacak gibi cunku fetvalar gunahlar haramlar havalarda dolasacak brn bu konuda son derece eminim

Haha vardı öyle bir başlık iyiki tek başlık olarak kaldıda daha fazla sinirlenmemiştim.Bu söylemlere inanan devlet ve kişiler tabiki çağın gerisinde kalacak tıpkı matbaanın buluşu gibi.
Pages:
Jump to: