Pages:
Author

Topic: Bitcoin'in dönemi bitiyor mu? - page 7. (Read 1161 times)

member
Activity: 370
Merit: 10
January 14, 2018, 04:25:51 AM
bi bitmediniz ...

konuyu daha acmadan direk icimden bunu söyledim hocam hahha Smiley
full member
Activity: 366
Merit: 101
January 14, 2018, 04:22:54 AM
bi bitmediniz ...
Ahahaha vallahi ne güzel serzenişte bulundun moruk, cidden bi bitmediniz. Bitcoinden kazandıklarını alta aktarmaz balinalar, altlardan kazandıklarını bitcoine aktarırlar. Altlara girme amaçları zaten x alıp 3x-5x satıp satoshi bazında kar yapmak. Bitcoin biter veya bitmez ama emin ol bitcoin dibe vurursa etherin rippleın ve diğer altların bu fiyat aralığında kalacağını düşünme.
member
Activity: 630
Merit: 37
January 14, 2018, 04:19:56 AM
bi bitmediniz ...
jr. member
Activity: 115
Merit: 5
Gemstra - The Future of Social Selling
January 14, 2018, 03:55:06 AM
Son zamanlardaki Neo ve Eth artışına bakınca BTC için sonun geldiğini düşünüyorum. Şu an btc sadece manipülasyon amacıyla kullanılıyor. Balinalar btc yi dumplıyor veya pumplıyor keriz silkeliyor. Oradan kazandıkları paraları altlara aktarıyorlar. Bu döngü böyle devam ediyor. Yakında Nex icosu başlıyor (neo dex).  2018 Q3 de etheri  de ekleyecekler. Whitepaperda BTC nin adı geçmiyor. yani neo ile alım satım yapılan exchange. Bitcoin bu saatten sonra çok fazla artacağını düşünmüyorum. Arada pumplanır sonra yavaş yavaş bu seviyelere döner diye düşünüyorum. 2017 deki gibi bir bull run olmayacak bence. 2018 çin coinlerinin yılı olacak.
Pages:
Jump to: