Pages:
Author

Topic: bitcoinin düşüşü keriz silkeleme değil. - page 3. (Read 1115 times)

full member
Activity: 322
Merit: 154
keriz silkelemeyle ilgili bilenmesi gereken en önemli şey, bunun ciddi bir şüphe barındırıyor olmasıdır. Asla emin olamazsınız, hatta süre uzadıkça kuşkularınız artar. gerçekten batıyoruz çizgisine gitmeye başlarsınız.

çok basit olarak ana akım medyanın tersine gitmek genelde işe yarıyor.

ayrıca insanlar isterse her coinini sonuna kadar satsın umrumda olmaz.

amaaa ünlü kişiler çıkıp ben hepsini sattım diye davulla zurnayla duyuruyorsa orda bir samimiyet değil, müdahale çabası görürüm.
member
Activity: 114
Merit: 10
Ben keriz silkeleme olarak görüyorum.
Devletleri bir kenara bırakın.
genel olarak etrafınıza baksanız bile en yakınınzdaki insan bile sizin zengin olmanızı kendisinin fakir kalmasını istemez.
Siz battığınızda onların mutlu olduğunu görürsünüz.
Bitcoinin düşüşü tam olarak keriz silkelemedir.
Arkadasim, cok daha kuresel bir surec oldugunu dusunmen lazim. Bitcoin olayi nereden geldi? Bitcoin ve diger crypto para ortaya nereden atildi, bunun altinda ne yatiyor, kac para yatirildi ve daha bir suru etgeni goz onune almak lazim. Para yatirayim, yarin zengin olurum diye dusunmek cok dogru degil. Mining cihazlarin gercekten yaptigi islem nedir? Bunlari dusunmek lazim. insani iliskiler acisindan dogru diyorsun, ama bu olayi daha cok incelemek gerekiyor. Dikkatli olmanizi diliyorum.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Ben keriz silkeleme olarak görüyorum.
Devletleri bir kenara bırakın.
genel olarak etrafınıza baksanız bile en yakınınzdaki insan bile sizin zengin olmanızı kendisinin fakir kalmasını istemez.
Siz battığınızda onların mutlu olduğunu görürsünüz.
Bitcoinin düşüşü tam olarak keriz silkelemedir.
member
Activity: 96
google araması azaldı diye bir şeyin yok olduğunu düşünmek gerçekten ilginçmiş. özellikle de google'ın artık web sitesine giriş yardımcısı olarak kullanıldığı düşünülünce. aşağıdaki haber her şeyi anlatıyor.
dünya genelinde en çok "Facebook", "Youtube", "Google"  kelimeleri aranırken, Google'da dünyada en çok yükselen aramalar "cricbuzz",  "gmail sign in", "123 movies" şeklinde gerçekleşti.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Düşüşler her zaman oldu , her zaman da olucak. İster balina ister rağbet deyin sonuç hey aynıdır. BTC kendine ham yer yapıyor. 20k iken değeri baya bi şişmişti. Hepiniz benden daha iyi biliyorsunuz piyasa değerini. Gerçek ederinde yer açıyor hepsi bu
newbie
Activity: 30
Kesinlikle. Değer kaybetmeyede devam edicek zannımca. Ülkelerin aldığı önlemleri politikaları düşüşe zorluyor.
newbie
Activity: 6
bence ilk önce balinalar keriz silkeleme yaptılar, 8k ya kadar sonra 8k da tekrar giriş yaptılar, küçük yatırımcının girmesini beklediler, fakat küçük yatırımcı zararla çıktığı için zararı kapatmak iç güdüsüyle düşündü, baktı ki buhranlardan çıkışlar uzun zaman almış, zararını coin değil başka yolla giderme veya kaderine razı olma yoluna gitti, böylece beklenen ilgi gelmedi, balinalar tekrar satış yaparak bir süre daha bekleme kararı aldı, dolayısıyla 6k lara düşüş gerçekleşti, eğer bu arada küçük yatırımcı başka bir yol bulamaz da coinlere geri dönerse ve sabır ederse ancak coinler yükselir. Aksi durumda balina değil, megaladon gelse birşey yapamaz çünkü yükselmeyi küçük yatırımcı namı-ı diğer keriz yatırımcı sağlar.
member
Activity: 714
Merit: 82
bitcoini google'dan almıyorlar ama asıl silkelenecek kesimin hücum edeceği bilgisini google'dan alıyoruz. google aramalarında yükseliş başlarsa bilin ki taban oturdu demektir.

google'da arama yapmadan alım yapan var mı? alım öncesi en az 1 haftalık araştırma öğrenme evresini kapsıyor arama sayıları.

bir şey satın almadan önce arama yaparsınız. şuan insanların alım yapma gibi bir derdi yok.

member
Activity: 714
Merit: 82
bitcoini vazgeçilmez kılan bir şey var mı? yani diğer coinlerden ayıran bir özellik var mı?
doge ve litenin ne farkı var mesela? sadece değeri talep belirliyor, talebinde elle tutulur bir sebebi yok.
kripto gelecekte olacak evet ama neden bitcoin olsun?

tekrar yükselişe geçmesine marketcapın bende kesin gözü ile bakıyorum ama bitcoinin yükselişine kesin gözü ile bakmıyorum.
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
Birçok devlet tarafından aynı anda manipulasyon çalışması yapıldığına göre doğru yoldayız demektir dolayisiyla düşükten Bitcoin toplamaya devam edeceğim. Şu anki para sisteminin zengini zengin etmekten başka bir işe yaradığı yok
member
Activity: 144
Merit: 16
abicim ben inanmıyorum grafiklere filan ben neye inanıyorum biliyor musunuz? ben para babalarının,balinaların, ülkelerin menfaatlerine göre sürekli farklı açıklama yapıp kendi hesaplarına nasıl geliyosa öyle yön verdiklerine inanıyorum. Birilerinin hesabına gelmedi ve spekülasyonlar yaptırımlar başladı tüm mesele bu işte.
full member
Activity: 210
Merit: 100
Önemli olan borsalara yapılan giriş bu bir gerçek zaten Google aramalariyla paralellik gösteriyor bence borsaya girişler ve dolayısıyla coinlerin fiyatında ki değişmeler
full member
Activity: 366
Merit: 101
İlgi düşüşü, bitcoinin düşüşünden kaynaklıdır hocam, fiyat azaldığı için silkenen kerizler takipten çıkıyo saat başı bakan adam günde 1 kere bakıyo güncel kurlara. Şuanda fırtına öncesi sessizlik gibi düşünebiliriz. Patlamasına az kaldı bence. Zaten 20k olduğu civarlar bitcoinin şişirilmiş zamanlarıydı. Şu fiyatlar aslında normal fakat piyasaya 2 aydır-3 aydır giren insanlar garipsemekle yetiniyor.
member
Activity: 196
Arkadaşlar şuan toplama vakti bir süre daha yüksellemesini beklemeyin. Büyük balinalar şuan alımlar yapmakta bu bunun bir sonu olacağını gösteriyor. Market değeri yükseltmek için yapılan birşey bu araştırmalarımın sonucu buna cıkıyor.
member
Activity: 126
Açıkçası Bitcoinin tam da peak yaptığı dönemde, fiyatı her gün artarken bi anda ilginin azalması ve buna bağlı olarak da fiyatın düşme teorisi bana saçma geliyor. Ben de grafiğin ters olduğunu, fiyatın düştüğü için ilginin azaldığını düşünüyorum.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Bi yükselmeye başlasın haber sitelerin de televizyon 2 haber dönsün,alan köşeyi döndü falan o zaman sen gör trendi tavan yapar.
newbie
Activity: 238
Sadece Türklere mi özgü yoksa her insan için aynı mı bilmiyorum ama neyde kazanç çoksa herkes oraya çöker . İnşaat sektörü ticaret büyük olanları geçtim sadece stres çarkı bile moda olduğu için deli gibi satış yaptı . Ney moda olursa hürraaa oraya atliyoruz . Aynı şekilde bitcoinde de kazanan insanlar olmaya başlayınca hemen yuklenildi ve değer kaybedince geri çekildi . Misal ben insanların kazandığını duyunca hemen geldim ama gitmedim Smiley
full member
Activity: 210
Merit: 100
insanlar bitcoini google'dan mı alıyor diye sorarlar. o aramaları yapanların çoğu bitcoin almıyordu zaten. medya etkisiyle gaza geliyorlardı sadece.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Bitcoin yükseldiğinde ilgi gösterenler şimdi zararına satacak. Bu daha öncede böyleydi ico'lara yeni projelere kan verdiler tşk.
member
Activity: 308
Merit: 11
bilgisiz kesim bir güzel silkelendi. fiyat düştüğü içinde ilgi kesildi öyle kahve köşelerinde btc konuşulup da internetten arattırılmıyor artık.
tekrar yükselişe geçirildiği zaman gör aramalar tekrar nasıl artacak.
Pages:
Jump to: