Pages:
Author

Topic: bitcoinin düşüşü keriz silkeleme değil. - page 4. (Read 1103 times)

full member
Activity: 840
Merit: 103
Haber sitelerinde bahsedilmesi ve kenar reklamlarinda bazen cikmasindan kaynakli merak edenler oluyordu veya televizyonda denk gelenler ondan ilgi artiyordu. Ama google istatistikleride bazen is goruyor.
sr. member
Activity: 574
Merit: 252
Bitcoinin düşüşü keriz silkeleme kardeşim tam olarak. O google istatistiği de bitcoin fiyatının düşmesi sonucu azalan ilgiden kaynaklı. Bitcoin yükselmeye devam etseydi neler olacaktı o grafik tam ters istikamet olacaktı. Borsa hacmine bakmak yeterli bence. O grafik 1-2 ay sonra yerini bulacak yine sıkıntı yapmaya gerek yok bu kadar.
member
Activity: 462
Merit: 10
Bitcoin'in düşüşünün nedeni her ne olursa olsun sonuç itibariyle kerizler bir nebze silkelendi çok da güzel oldu.
Artık tadı kaçmadan ileriye adım atma vakti gelmiştir inşallah  Smiley
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
February 04, 2018, 05:51:58 AM
Arkadaşlar bu google aranma istatistiği. Bitcoine olan ilgi düştüğü için bitcoin düşüyor.

http://coinforum.gen.tr/uploads/editor/h6/zd08ab066ar5.png

Diğer coinlerinde grafikleri hemen hemen benzer.

diyelim ki 2 btc ye sahipsin ve bitcoinin değeri 15bin dolarda iken, trade için kontrol için günde kaç kere kontrol ediyordun?
bitcoinin değeri 9k'ya düştü şu anda beklemekten başka bir şey yapamazsın.

geçen ay günde ortalama 15 kere tabtraderı kontrol ederken şu anda günde bir kere ya bakıyorum ya bakmıyorum.

yani google aranması düştü diye bitcoinin fiyatı düşmedi. bitcoinin fiyatı düştü diye google istatistiği azaldı.
member
Activity: 560
Merit: 11
February 04, 2018, 04:57:17 AM
10 dolar civarından 2-3 dolar kadar bitcoin düşmedi mi? sonrasında ne oldu bilmeyen mi kaldı. şu anda yapılan da buna benzer olabilir. böyle bir gerileme bir, iki senede bir veya iki defa karşınıza çıkar. eğer yaparlarsa diğerlerini de etkileyecek ama sular durulur, yine yolunu bulur.
member
Activity: 504
umachit.fund
February 04, 2018, 04:37:48 AM
Bitcoin'e olan ilginin yoğunlaştığı 2-3 ay önceki dönemde Bitcoin'e ilgi yüksek seviyedeydi ve o seviye korunuyor olmasına rağmen Bitcoin birden bir düşüş eğilimine girmişti.
Dolayısıyla ben düşüşün arkasındaki ana nedenin Bitcoin'e olan ilginin azalması olduğunu düşünmüyorum
full member
Activity: 1358
Merit: 193
February 04, 2018, 04:05:06 AM
bence siz grafiği tersten okumuşsunuz. ilgi düştüğü için bitcoin düşmüyor, tam tersi bitcoin düştüğü için doğal olarakta ilgi düşüyor.
şu an olan budur yarın yükselişe geçer btc o grafikte yükselişe geçer.
member
Activity: 546
February 04, 2018, 02:43:16 AM
Aranma verilerini kesin olarak kabul etmemek lazım. Grafiklerin en yüksek olduğu dönemde her kanalda haber bültenlerinde muhakkak yer veriliyordu bitcoine. Haliyle insanlar arama yapıp merak ediyor inceliyordu. Ya da yeni yeni girişmeye çalışan birisi herhangi bir siteye gireceğine bu şekilde aratıp giriyordu sonradan öğrenmiş vs. de olabilir. Eskiden internet cafe işlettim bir süre. Üniversite öğrencileri bile Facebook'a girmek için Google'a Facebook'a giriş yazıyordu. Facebook yazsa bulamayacağını düşünüyordu herhalde Smiley
Yani velhasıl kelam bence keriz silkelemeydi ve hafta içi yeniden 11 bin seviyelerine döneceğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
February 04, 2018, 02:19:54 AM
eee doğal bu reklamlar azaldı bundan normal ne var mynet te bile konu ilk sayfadaydı

doğru mynette önemli ilk sayfada olması Cheesy
bi bbc birde mynet  Grin
full member
Activity: 616
Merit: 118
February 04, 2018, 01:54:07 AM
eee doğal bu reklamlar azaldı bundan normal ne var mynet te bile konu ilk sayfadaydı
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
February 03, 2018, 10:39:48 PM
google aranmaları tam olarak doğru veri değil önemli olan borsalara yapılan girişler

https://bitcointalksearch.org/topic/m.28408857
member
Activity: 714
Merit: 82
February 03, 2018, 10:35:42 PM
Arkadaşlar bu google aranma istatistiği. Bitcoine olan ilgi düştüğü için bitcoin düşüyor.

http://coinforum.gen.tr/uploads/editor/h6/zd08ab066ar5.png

Diğer coinlerinde grafikleri hemen hemen benzer.

Pages:
Jump to: