Pages:
Author

Topic: Bitcoin'in tekrar yukselisi,altcoinlerde düşüş - page 2. (Read 734 times)

member
Activity: 224
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Başlığın zamanı geçmiş şu an da bir düşüs gözükmüyor. İnsanlar borsayı takip etmeden m post giriyor anlamadım valla.
member
Activity: 210
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
bitcoin genelde yükseldiğinde, burada yükselişten kastım agresif bir yükselme,  altlar hemen aşağılara kaçıyor
full member
Activity: 448
Merit: 124
su aralar altcoinler bitcoin e gidilecek yolu gösteriyor gibi gariptir öncelikle altcoinlerde büyük hareketlenme başladı umarım böyle  sürer.
newbie
Activity: 136
Merit: 0
İnsanlar Bitcoin'in bu seviyelerden tekrar aşağıya gelmeyeceğinden emin olamıyorlar. Çoğu kişi acaba şimdi tekrardan dibi görür müyüz düşüncesiyle USDT veya nakite dönüyor.
full member
Activity: 238
Merit: 100
Hepimizin gözü bitcoin fiyatında fakat aramızda özellikle de altcoin yatırımı yapan sayısı da az değildir bence bu yüzden altcoinlerde de bir yükseliş bekliyoruz
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
Kesinlikle altların alımları için geç değil özellikle son 1 haftadır dikkatli takip ederseniz %3-5 koya koya yükseliyorlar, yakın zamanda büyük bir yükselişiyle ortalık yemyeşil olacak ve şimdiden yatırım yapanların yüzleri gülecek.İyi değerlendirmek lazım.

Not : Yatırım tavsiyesi değildir.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Aylardan beri süregelen düşüş sonrası sonunda o yeşil günlere geri döndük . Piyasa yemyeşil bu zamanlarda gidene atlamamak elindekini tutmak lazım . Bazı coinler piyasa döngüsünü bitcoin düşerken tamamladı onlara para yatıranlar yine bekleyecek . Bu süreçte parça parça ek yapmalı alttan aldığımızı karla satıp fazla çıkmayana yönelmeliyiz . Yada ikinci ihtimal çok güvendiğimiz coinde sonuna kadar hodl çok sabrettik umarım iyi olur bu süreç
full member
Activity: 434
Merit: 112
Piyasa için ara ara çıkış olsa bile şu sıralar çok sıkıntılı dönemler var. O yüzden beklemekte fayda var. Çok zorda kalmadıkça elden çıkartmaya çalışmamak lazım diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 23
normal birşey btc yine yuksektir ama alt coinlerinde yukselme imkanı var
member
Activity: 266
şu sıralar her yer kıpkırmızı hiç bir koin de yukarı hareket göremiyorum ama sabırlı olmalı panik yapmadan beklemekte fayda var bence. btc nin düştüğü yerde altlar çıkamaz zaten.
member
Activity: 308
Bu aralar her şey düşüyor insan paniklememek için kendini zor tutuyor, zaten panikleyen bu zamanlarda kaybediyor. Bu süreçte sabırlı olmalı imkan varsa alım fırsatını değerlendirmeli hem btc de hem altlarda.
member
Activity: 228
coinmarketcap a girip tüm coinler düşüşte ve kırmızı gördük diye telaş yapmayın dostlarım. Çok kez böyle durumlar oldu. Sakın ola panik satışları yapıp zararına tokenlerinizi elden çıkarmayın, en geç 1 haftaya kendini toparlar altcoinler.
member
Activity: 182
Evet şuan kendimizi tutup sonuna kadar sabretmek lazım aksi takdirde elinizdeki koinlerden çok büyük zararlarla ayrılacağınizi düşünüyorum sabretmek gerekli sonuna kadar
full member
Activity: 476
Merit: 100
Öncelikle sakin olmakta fayda var bu çalkantılı dönem kısa süre içerisinde geçecektir, btc iner çıkar bu onun doğasında var. altlarda biraz sabırlı olunursa iyi kazançlar elde edilir kanaatindeyim.
newbie
Activity: 43
Sabreden derviş, sabretmekten geberecek noktaya gelsede tutun Smiley panikle yapılan al satlar sizi her zaman üzer. Bence eldekiler tutulmalı, piyasa uzaktan takip edilmeli, biraz ara verip uzaktan izlemeli bir döneme girdik. Fırsat daha önce geldiği gibi yine gelecek. Bütün fırsatları yakalayamayız dostlar. Kendinize bi tatil verin ve azcık gerçek dünyaya dönün. Şubat Mart gibi  görüşmek üzere Wink
member
Activity: 196
Ben şu dönemi altcoinlere yatırım yapmak için mantıklı görüyorum. Fakat nereye kadar düşeceğini bilmiyoruz. Eğer aldığın fiyatların altına düşerse daha fazla alabilecekken o zaman ki fiyattan almış olucaksın. Onu kestire bilirsek aslında daha iyi olabilir.
newbie
Activity: 51
Bitcoin yükselince altcoin düşüyor, bitcoin düşünce altcoin yine düşüyor. Kardeş ne etti bu altcoin size?  Grin
newbie
Activity: 56
En geç şubat gibi altcoin bull run'ı başlayacaktır diye düşünüyorum. Geçmişe baktığımızda piyasa hep aynı döngü içine giriyor. Aralık ortasında market dip yapınca da insanlar laf ediyordu. Sabır diyorum.
newbie
Activity: 28
Altcoinler tekrar yükselişe geçecektir sabır.
newbie
Activity: 20
Valla bu altcoinlerin düşüşü ve bitcoinin artışıyla tam tersi durumda napcagımızı şaşırıyoruz,btc alıp beklesen düşer,tron a abansan o da düşer, biraz çetrefilli...
Pages:
Jump to: