Pages:
Author

Topic: Bitcoin'in tekrar yukselisi,altcoinlerde düşüş - page 3. (Read 734 times)

newbie
Activity: 17
Merit: 0
Tabiki esas olan btcdir. Fakat güvenilen altcoinlerin alınıp unutulması uzun vadede karlı olacaktır.
newbie
Activity: 4
bu iki durum arasında düşük bir korelasyon olduğunu düşünmüyorum. ikisi arasında doğru ya da ters bir orantı yok. tamamen teknolojik olarak kim ne yapıyor ve ne yapacağa bakmak önemli. bu coinlerin birbirinden ayıran özellikleri var sonuçta.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Sepet yapmak gerekiyor yani, hem alt tokenlarda durup hem de btc de bir kısım tutmak gerekiyor, yani tek ayak üzerinde değil de 2 ayak üzerinde hatta 6-8 ayak üzerinde durmak gerekiyor,
newbie
Activity: 6

Bitcoin'in hemen yükselecegini sanmiyorum. suna bi göz atin derim:

https://steemit.com/bitcoin/@asmallamb/bitcoin-in-8000-usd-a-kadar-duesmesi-bekleniyor
member
Activity: 196
Merit: 10
Btc tamamen çöp bir coin piyasada tek varlığı tüm coinlerin onun üzerinden işlem görmesi. Ama düşüncem yakın bir gelecekte btc ye bağlı kalmamıza gerek kalmaycak.
member
Activity: 112
BTC Alınır Satılır
Son kalan bir iki altcoini de azda olsa karla elden çıkaralaım da sonra kralı izleyelim Smiley

Elden çıkardıktan sonra pişmanlığımızı izlemek de var işin ucunda
newbie
Activity: 196
Son kalan bir iki altcoini de azda olsa karla elden çıkaralaım da sonra kralı izleyelim Smiley
full member
Activity: 210
Merit: 100
her ne kadar elimizde farklı altcoinleri tutmanın yararını görsemde bence bitcoini elden tamamen çıkartmamak lazım ama dediğiniz gibi bu altcoinlerdeki düşüş bizim için bir alım fırsatı
newbie
Activity: 41
BTC illa ki artacak, o zaman sadece sağlam duran coinler usd bazında aynı kalacak fakat btc bazında değerleri düşer diye tahmin ediyorum.
newbie
Activity: 4
Uzun vadeli düşünenlerin canını sıkacak bir durum yok. Grafikleri inceleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.
full member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
Ben her zaman elimde alt token ve coin tutuyorum sizde tutun sene 2018 sonu ve 2019 güzel artışların ve düşüşlerin olacağı zamanlar.
member
Activity: 112
Aslında doğru mantık. Belli koinler üzerinde analizi iyi yapıp düşüş zamanı alarak uzun vade bekleyip iyi kar elde edilebilir. Fakat trade yapanlar içinde aynı koşullar geçerli değil. Adam onca zamanı beklerse aç kalır karınca misali yazın çalış kışın ye mantığı gibi bişey çıkar ortaya.
member
Activity: 308
bitcoin hala kafasını kaldırmadı. altcoinlerle az daha btc'yi gönül rahatlığıyla arttırabiliriz.
member
Activity: 140
Bu işin sırrı sabir ve hırslı olmamaktan geçiyor. Bunun yanına bir de bu forumu bol bol okumayı ekleyince kazanmaya başlıyorsun.
newbie
Activity: 59
ben hiçbir zaman altcoini dolar ile çevirme taraftarı değilim. çünkü sonuç olarak bitcoin hep artıcak ve arttıkça artıcak bir coin. ve koin/bitcoin olarak trade yaparsanız gelecek vadede daha çok kazanırsınız.
newbie
Activity: 126
Heyecanlanıp satanlar hep zarar etmiş yine. Dün bütün tabloları kırmızı görünce bende çok korkmuştum Sad
Oysaki bir problem yokmuş Smiley
newbie
Activity: 56
bitcoin bu aralarda tekrar yukarı yapabilir dikkatli olmak gerek ama altlarda da hareketlilik var fırsatlar kaçırılmamalı
newbie
Activity: 59
Düşük almaya çalışın her zaman. Bu düşüş çıkışlara üzülmeyeceğinize eminim
newbie
Activity: 67
En önemlisi nerede duracağını bilip hırs yapmamak bence.
full member
Activity: 448
Merit: 124
Ayı piyasasında HODL ile boğa piyasasında HODL aynı olmuyor. Şuanda ara ara atak yapsada BTC bir ATH ile diğerleri kan ağlar. O yüzden herşeye rağmen Stop-Loss kullanmakta fayda var. Hepsi eski seviyelerine gelmiyor.
Pages:
Jump to: