Jednostavno previše glupih huntera. Šta god napravio, što god rekao, kako god bilo, uvijek ima neka grupa huntera koja će te zbog toga zvat scammerom. I onda ti takvi rade spacke i potkopavaju, pa se moras opravdavat i tu na forumu i CEO-u projekta. Jednostavno, puknes.
Ima dosta mojih rant postova na forumu, pa ako te zanima, trazi.
Vidio sam ja u više navrata da napišeš nešto a neki tamo lijevi računi te odma napadaju, totalno nevezano za temu. Doduše, bio je onaj jedan newbie account od prije par godina što se nešto žalio (skroz opravdano) ali što je da je čovjek nije imao muda napisati to sa glavnog računa, još sam se na kraju počeo svađati s njim haha.
A da su glupi, dosta njih je, često sam viđao nekakve optužbe protiv bounty manadžera jer ekipa nije dobila tokene a malo koji projekt (ili, "projekt") će dati tokene menadžeru na čuvanje i da ih distribuira.
Ne znam zašto je Woshib još uvijek na listi jer, koliko vidim, nije aktivan na forumu još od prosinca 2019.
Ako se dobro sjećam tog Woshiba sam povezao sa jednim ponzi prevarantom i sa još nekim prevarantom (al sve mi se nešto čini da je kupio račun). Pa sad, ne bih rekao da bi ijedan normalan biznis zaposlio nekog takvog da ih promovira i vodi kampanju. Kad se malo bolje sjetim tu sam se podosta porječkao sa laudom.