Senin kampanyayı anlamak biraz uğraş gerektiriyor hocam. Ama şuan baktığım kadarıyla D ve E de boşluklar var. Hero için bile post başı 0,13-0,35 dolar arası teklif ediyor. Bu düşük değil aşırı düşük bir rakam. Birde haftalık 60 post istiyor ki bu da aşırı fazla bir yük. 4 haftada Hero hesap ancak 70 dolar alıyor bu şekilde (Level D için 240 post yazarsanız!). Neye göre level atlıyorsun bilmiyorum. Ufak tefek bonuslar yazmışlar onlar neye göre ne kadar veriliyor bilmiyorum. Bunların detaylı bilgisini birileri yazsa çok iyi olur.
-Ücreti aşırı düşük
-Şartları aşırı ağır
Böyle emek hırsızı, işçi düşmanı, kapitalist kampanyalara prim vermeyin. Param olsa bu kampanyaya katılanlara 70 doları ben verir, engellerdim.
Yani aslında haklısın ben mesela en son tier'deyim ve post başı 0.00002 btc alıyorum. Yalnız şöyle bir durum var 60 post istemiyor maksimum 60 a kadar ödeme yapıyor. Haftalık en az 15 Post atma zorunluluğu var. Eğer yukardan bir kişi ayrılırsa mesela bir alttaki 1.sırada olan kişi bir diğer Tier'e geçiyor. 5-6 haftadır yerimde sayıyorum. Bana göre full memberların hiçbiri imzadan ayrılmayacak ve ben tier 4'de devam edeceğim.
Yarın birgün güzel bir kampanya çıkarsa ona geçerim gibi duruyor. Şimdilik dursun.