Pages:
Author

Topic: Bitcointalk İmza Kampanyaları Listesi - Tartışma - [7 Aralık 2019] - page 9. (Read 3226 times)

legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Dostum kaliteli bir konu olmuş.Açıkçası ben daha  yobit imzasında kalmayı düşünüyorum.Bunlardan birine girebilirim iyice araştırayım.Şimdi imzayı silsek sanırım bu sefer yahoonun kara listesine giriyoruz.
ne kampanyaymış arkadaş Sürekli birileriyle uğraşıp duruyorlar.Özellikle türklere çok fazla negatif trust atılmış.Direk yobitten ban yiyenlerin açıklandığı konuya bakın. hep gördüğümüz türk lokalinde,Buralarda takılan arkadaşlar hep atılmışlar ve negatif yemişler.Üzüldüm valla.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
post başına "Hero/Legendary Member - 0.000035/Post | Bonus: 0.0000375 BTC / Post" olan tier d kısmı boş hocam. umarım sizi oraya alır. yönetici belli dönemlerde merit alan üyelere dikkat ediyor gibi. merit alma konusunda sizin sorun yaşayacağınızı sanmıyorum zaten. katılımcı sayısı az olduğu için düzgün işliyor gibi geldi bana.

merit kaynağıyım ama kendime hayrım yok. bu aralar pek merit almadım.
İnsanlar sistemin merit kaynağına dağıtması için merit verdiğini zannediyorlar oysa öyle değil.
biri bana merit verecek, ben bunu smerit olarak dağıtacağım. dağıttığım smeritler 50 gün sonra bana yeniden dağıtmam için eklenecek şeklinde bir döngü var.

legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
bitvest'i öneririm abi. ben yukarıda zaten ödeme olarak az yaptığını yazdım ama senin hesap yüksek olduğu için bır tık daha fazla alabilirsin:)
onda da şöyle bir sıkıntı var: büyük ihtimalle leg. rütbesi için boş yer yoktur.

Giydim imzayı, bir kaç hafta bakacağım ödeme gelirse girmişim demektir. bakalım kısmet Smiley
Ama bu imza işleri hakikaten 10 bilinmeyenli denkleme dönüşmüş durumda.
Öyle yazma, böyle yazma. Şu şu başlıklarda bu kadar post at. Şöyle yap, ha bide böyle yap. Son 2 günde bu kadar merit almış ol. Meritler de yaldızlı pekiyili olsun.
Eğer bu imzaya da girmezsem artık kolay kolay bir daha imza filan uğraşmam sanırım.
post başına "Hero/Legendary Member - 0.000035/Post | Bonus: 0.0000375 BTC / Post" olan tier d kısmı boş hocam. umarım sizi oraya alır. yönetici belli dönemlerde merit alan üyelere dikkat ediyor gibi. merit alma konusunda sizin sorun yaşayacağınızı sanmıyorum zaten. katılımcı sayısı az olduğu için düzgün işliyor gibi geldi bana.
legendary
bitvest'i öneririm abi. ben yukarıda zaten ödeme olarak az yaptığını yazdım ama senin hesap yüksek olduğu için bır tık daha fazla alabilirsin:)
onda da şöyle bir sıkıntı var: büyük ihtimalle leg. rütbesi için boş yer yoktur.

Giydim imzayı, bir kaç hafta bakacağım ödeme gelirse girmişim demektir. bakalım kısmet Smiley
Ama bu imza işleri hakikaten 10 bilinmeyenli denkleme dönüşmüş durumda.
Öyle yazma, böyle yazma. Şu şu başlıklarda bu kadar post at. Şöyle yap, ha bide böyle yap. Son 2 günde bu kadar merit almış ol. Meritler de yaldızlı pekiyili olsun.
Eğer bu imzaya da girmezsem artık kolay kolay bir daha imza filan uğraşmam sanırım.
sr. member
Activity: 814
Merit: 258
Ben epeydir imza kampanyasına girmedim.
Bunların arasında sadece Türkçe yazanları kabul eden bir kampanya var mı?
bitvest gözüme hoş görünüyor ama bilemiyorum.
Ne önerirsiniz?

Hocam yobit imza kampanyası kesinlikle şuanda en kazançlısı legendary hesap için günlük 10 post atarak neredeyse 100-120 TL ödeme alabilirsin. sr.member için 10 dolara ödeme yapıyor ben arasıra foruma girmeyi unutuyorum 1 haftadır imzadayım arada 6-7 mesaj atıp günü tamamladıklarım olmuş  Grin
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
anladım dostum teşekkür ederim, chip mixer kampanyası hakkında ne düşünüyorsun peki, aslında en karlı imza o değil mi baktığın zaman tabi eğer girmeyi başarabilirsen. ben hiç türk görmedim mesela onun imzasını taşıyan, post başına 6$ falan yapıyordu yanlış hesaplamadıysam

Evet. En cok odeyen kampanya suanda tartismasiz Chipmixer fakat alimlari kapali. Bu nedenle listede bulunmuyor zaten. Post basina yaklasik 40 lira gibi bir para oduyorlar. Haftada 2000 lira, ayda 8000 lira falan yapiyor. Smiley

Evet ben de hesaplamıştım haftalık 300$ falan yapıyordu. herhalde orda olsam tek bir postu bile es geçmezdim. uzun zamandır da görüyorum sağda solda imzası var. 6-7 aydır falan belki daha çok şöyle 2-3 sene daha devam etse, tabi yabancılar için çok para değilde türkiyede sadece ek iş olarak düşünürsen aylık 8000 tl gelmesi kadar inanılmaz bir duygu olamaz sanırım.

cryptotalk bitince napcaz acaba, bu başlığa tekrar gelip tekrardan değerlendirmekte fayda var.
legendary
alex
Ne önerirsiniz?
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
anladım dostum teşekkür ederim, chip mixer kampanyası hakkında ne düşünüyorsun peki, aslında en karlı imza o değil mi baktığın zaman tabi eğer girmeyi başarabilirsen. ben hiç türk görmedim mesela onun imzasını taşıyan, post başına 6$ falan yapıyordu yanlış hesaplamadıysam

Evet. En cok odeyen kampanya suanda tartismasiz Chipmixer fakat alimlari kapali. Bu nedenle listede bulunmuyor zaten. Post basina yaklasik 40 lira gibi bir para oduyorlar. Haftada 2000 lira, ayda 8000 lira falan yapiyor. Smiley
sr. member
legendary
-snip-

Son guncelleme: 27 Ekim 2019

her zaman oldugu gibi çok faydalı bir paylaşım çok teşekkürler. benim konuştugum herkes de cryptotalk imzasının en iyisi oldugunu söylüyor. yalnız benim anlamadığım bu 10x 7x memberlar ne anlama geliyor, bu konuda beni aydınlatabilirseniz çok memnun olacağım.

Her kampanyanin belli bir uye kapasitesi var, genel uye kapasitesini boyle acikliyorlar. Yani 10x Legendary demek kampanyaya sadece 10 tane legendary hesap alinacagini belirtiyor.
sr. member
legendary
Ne önerirsiniz?

Suanda odeme bazinda en iyi kampanya Cryptotalk kampanyasi, en fazla odemeyi onlar yapiyor. Turkce bolumu de dahil. Bitvest ve 777Coin cok detayli ve farkli odeme altyapilarina sahip, bonus falan bulunuyor fakat genel performansa gore post basina odenen miktar artiyor ve azaliyor. Ancak sanirim en yuksek odeme yapan tier bile Cryptotalk'in altinda kaliyor.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Bununla alakalı  Matthitas9515  in bir konusu vardı yanlış hatırlamıyorsam, ama linkini göremedim heralde güncel değil şu anda.

Bitvest'in odeme sistemi detayli oldugundan burayi doldurmamasi icin paylasmiyorum, konuya girip kendiniz incelemelisiniz.

bitvestte olan biri olarak soru vs. olursa konuya yazabilirim. Deathwing in dediği gibi biraz ayrınlı.
legendary
Ne önerirsiniz?
legendary
777 coin ile Bitvest aynı değilmi bana aynı gibi geliyor. Bana göre de az ve öz ödemesi önemli burada yahoo beni banlamış bende başka arayacam mecburen bakalım.

Iki campaign de ayni managera sahip, ve iki firma da managerlarina tam yetki veriyorlar diye biliyorum. Bu nedenle odemeler, odeme tier sistemi vb. diger butun elementler managera bagli. Bu yuzden benzer geliyor fakat farkli firmalar. Wolf.bet, Windice, Match365'e goz atabilirsin.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
777 coin ile Bitvest aynı değilmi bana aynı gibi geliyor. Bana göre de az ve öz ödemesi önemli burada yahoo beni banlamış bende başka arayacam mecburen bakalım.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
İngilizcesi iyi olmayanlar için bazıları uygun değil gibi.  Benim imza bitvest az ama sürekli olduğu için şimdilik güzel.  44.haftasinda bende yeni katıldım sayılır. Hampuz da iyi yönetiyor.  Yobit in ki iyi ödüyor ama hem riskli hemde ne kadar devam edecek belli değil. Zaten benim gibileri de almıyor ne yazık ki.
legendary
Ödeme açısından aralarında en iyi duran yobit ama onun da hem ne kadar süreceği belli değil hem de diken üstünde olan bir kampanya. Benim imzam da uzun zamandır süren ama ödemesi az olan bir kampanya. Tek şikayetim ödemeyi bana hala full member üzerinden yapması. Yöneticisine güveniyorum, güzel iş yapıyor.

@deathwing, başlığı BTC ile ödeme yapanlar olarak düzenlenlerseniz daha iyi olur. Forumda yer alan bütün imza kampanyaları için acmadiginizi düşünüyorum.

BTC odemesi yapan imzalar disinda digerleri zaten shitcoin veya shittoken oldugu icin belirtmeye gerek yok. Eskilerdeki gibi artik token campaignleri (bountyler) gordugum kadariyla yok. O yuzden ekstra BTC olarak belirtmeye gerek duymadim.
legendary
alex
Ödeme açısından aralarında en iyi duran yobit ama onun da hem ne kadar süreceği belli değil hem de diken üstünde olan bir kampanya. Benim imzam da uzun zamandır süren ama ödemesi az olan bir kampanya. Tek şikayetim ödemeyi bana hala full member üzerinden yapması. Yöneticisine güveniyorum, güzel iş yapıyor.

@deathwing, başlığı BTC ile ödeme yapanlar olarak düzenlenlerseniz daha iyi olur. Forumda yer alan bütün imza kampanyaları için acmadiginizi düşünüyorum.
legendary
Aktif Bitcointalk Imza Kampanyalari

CryptoTalk (YoBit)

★ Sr Member: 0.00012 BTC/post. Gunde maksimum 5 post.
★ Hero Member: 0.00016 BTC/post Gunde maksimum 5 post.
★ Legendary Member: 0.00020 BTC/post Gunde maksimum 5 post.

Bitvest

Bitvest'in odeme sistemi detayli oldugundan burayi doldurmamasi icin paylasmiyorum, konuya girip kendiniz incelemelisiniz.

MintDice

Full Member- $10 Bitcoin/hafta
Sr member- $15 Bitcoin/hafta
Hero- $35 Bitcoin/hafta
Legendary- $50 Bitcoin/hafta

WinDice

Member- $5 Bitcoin/hafta
Full member- $10 Bitcoin/hafta
Sr member- $20 Bitcoin/hafta
Hero- $35 Bitcoin/hafta
Legendary- $50 Bitcoin/hafta

777Coin

777Coin'in odeme sistemi detayli oldugundan burayi doldurmamasi icin paylasmiyorum, konuya girip kendiniz incelemelisiniz.

SmartMixer.io

7x Sr. Member - $25 Bitcoin/hafta
5x Hero Member - $30$ Bitcoin/hafta
5x Legendary Member - $35 Bitcoin/hafta

Minimum 15 maksimum 25 post.

Natural8.com

5xFull Member - 0.002 BTC/hafta
5x Sr. Member - 0.004 BTC/hafta
5x Hero/Legendary - 0.006 BTC/hafta

Exolix

3xFull Member=0.002BTC/hafta
3xSr. Member=0.004BTC/hafta
2xHero/Legendary=0.006BTC/hafta

Son guncelleme: 7 Aralık 2019

Dipnot: Bu post self moderated bir posttur. Eger yazdiginiz mesaj konuya ciddi bir katkida bulunmuyorsa (tartisma, eklenti, bildirim) silme hakkina sahibim.
Pages:
Jump to: