Pages:
Author

Topic: Bitcointalk Sanat Yarışmasında Ödül Kazananlar 🔥 (Kaynak: theymos) 🔥 - page 3. (Read 1246 times)

member
Activity: 1050
Merit: 18
 dannybrown, kalemder otto_diesel ve  dragondance oylamada  voteladım.

umarım plaketi kazanırsınız.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope

Haha hiç böyle inceleme yorumu almamıştım. Millet beğenip geçiyor Cheesy
Teşekkürler dolaştığın için. Şuan bazı boşluk ve tekrarlar bıraktım yarına kadar bitiririm.

Yeni bölümler, kazananlar, altcoins, economy fon müziği falan bu geliştirilimiş versiyon da şahane olmuş,

yaşayan organik sanat eserleriyle Kalemder de rozeti tartışmasız hak ediyor  Smiley, öznel görüşlerimiz ne olursa olsun dannybrown ve Kalemder oylarınızı hak ediyor arkadaşlar (bir de ottodiesel var oylamada biraz geriden geliyor, lokal bölümden yoğun katılım olursa şansı olabilir).

Teşekkür ederim @Vispilio : )
Çok fazla eser seçildiği için içeride yüzün üzerinde eseri, anlatımları var. Her eklediğimi ezberlemem gerekiyor görsel olarak. Birde rozet kazananlara ayrı bir güzellik düşüneceğim.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657

Teşekkürler dolaştığın için. Şuan bazı boşluk ve tekrarlar bıraktım yarına kadar bitiririm.

Yeni bölümler, kazananlar, altcoins, economy fon müziği falan bu geliştirilimiş versiyon da şahane olmuş,

yaşayan organik sanat eserleriyle Kalemder de rozeti tartışmasız hak ediyor  Smiley, öznel görüşlerimiz ne olursa olsun dannybrown ve Kalemder oylarınızı hak ediyor arkadaşlar (bir de ottodiesel var oylamada biraz geriden geliyor, lokal bölümden yoğun katılım olursa şansı olabilir).
legendary
Be A Hope
Tebrik ederim.

Teşekkür ederim üstat. 1 hafta bu heyecana nasıl dayanacağım ben şimdi bilmiyorum. Bu arada galeriyi güncellemeye devam ediyorum.

Sanırım ben silinmişim hocam Smiley

Seni kazananlar odasının en başına koydum kral Smiley
Odaya adım at görürsün

Ya yemin ediyorum 10 dakika dolandım odalarda bulamıyorum.müzikte git gide tempo artırıyor bende bir heyecan Cheesy Dedim benim tabloyu çalmışlar herhalde.
Tekrar bakıcam hocam saol Smiley

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Tebrik ederim.

Teşekkür ederim üstat. 1 hafta bu heyecana nasıl dayanacağım ben şimdi bilmiyorum. Bu arada galeriyi güncellemeye devam ediyorum.

Bol şanslar diliyorum. Verdim oyumu, hayırlı uğurlu olsun. Zaten şu seçim olaylarını hep çok sevmişimdir.
Güzel heyecanlar bunlar, foruma renk geldi valla.

Sanırım ben silinmişim hocam :)

Listedesiniz hocam, sorun yok, kullandım oyumu ;)
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Tebrik ederim.

Odaya adım at görürsün

Ya yemin ediyorum 10 dakika dolandım odalarda bulamıyorum.müzikte git gide tempo artırıyor bende bir heyecan Cheesy Dedim benim tabloyu çalmışlar herhalde.
Tekrar bakıcam hocam saol Smiley
legendary
Activity: 2156
Merit: 1507
Hocam helal olsun ama emeğinize göre bence çok az bir tutar
1. nin Türkçe forumdan çıkması çok hoşuma gitti kendim kazanmış gibi sevindim.

size oy verdim bu arada hayırlı olsun tekrardan.
legendary
Be A Hope
Tebrik ederim.

Odaya adım at görürsün

legendary
Tebrik ederim.

legendary
Be A Hope
Tebrik ederim.

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Çok iyi. Çok mutlu oldum gerçekten Smiley

Buda rozetler için Anket oylama linki.
İstediğiniz sayıda kişi seçebiliyor düzenleyebiliyorsunuz sonradan. Oylama 1 hafta sürecek.
https://bitcointalksearch.org/topic/10th-anniversary-art-contest-badge-voting-5204528

Tebrik ederim. Ben oy kullanıcam şimdi. Size + Dannybrown'a. Başka Türk kullanıcı var mı listede? Onları da es geçmeyeyim. Kim hak etmişse destek verelim forum olarak.
Ankete katılmadan da sonuçlar görülebiliyor. Bence kapalı olması lazımdı bu özelliğin.
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
Ödül kazanan arkadaşları tebrik ederim, birçoğumuz ödül kazanılmasını bekliyorduk. Miktar olarak ilk gruptaki kişiler daha yüksek alsa belki sizin için sevindirici olabilirdi. Dağıtılan ödül sayısını çok tutarak memnuniyeti de arttırmışlar.
Bitcoinin azı çoğu olmaz, elde tuttukça değerlenir böyle düşünmek lazım. Rozet kazanacak kişiler de muhtemelen ilk sıralardan çıkacağı için para yerine bu şekilde onore edilmiş olacaklar.
legendary
Merit: 1657
Açıkcası biraz şaşırmadım desem yalan olur. Kalemder hocanın ki de iyiydi ama dannybrown kesin 1. olur diye düşünüyordum. Hani tutar iyi ama bence biraz daha fazla olabilirdi.

Anket için dannybrown, kalemder, otto üçlüsüne kullandım. Diğer dragon nickli arkadaşı ankette göremedim.

Türk local formu adına bence başarılı bir çıkış oldu. Umarım bundan sonra da global'de adımızı duyurmaya devam ederiz. Tekrar tebrikler.

BTC ödüllerinde theymos'un kişisel görüşleri ön plandaydı (sonuçta ödülü dağıtan kendisi  Smiley )

rozet seçimi ise, yarışmada en fazla meriti alan 53 aday arasından topluluğun şu anda katılımının devam ettiği oylamayla belirleniyor.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Açıkcası biraz şaşırmadım desem yalan olur. Kalemder hocanın ki de iyiydi ama dannybrown kesin 1. olur diye düşünüyordum. Hani tutar iyi ama bence biraz daha fazla olabilirdi.

Anket için dannybrown, kalemder, otto üçlüsüne kullandım. Diğer dragon nickli arkadaşı ankette göremedim.

Türk local formu adına bence başarılı bir çıkış oldu. Umarım bundan sonra da global'de adımızı duyurmaya devam ederiz. Tekrar tebrikler.
full member
Activity: 980
Merit: 207
Dannybrown hocamı can - ı gönülden tebrik ederim. 1 . Olması beni mutlu etti.
Keşke daha çok Satoshi kazanabilseydi iyi olurdu.
legendary
Merit: 1148
-elini vicdanına koy

0.07 btc şimdilik az gibi görünüyor ama gün gelir çok olur  Wink Birinciliği almak forumun büyük bir çoğunluğu tarafından tebrik edilmek bence çok daha önemli bir kazanç olmuş. Tebrik ediyorum keşke ben de böyle ürünler ortaya koyabilseydim de ödül almasam da olurdu.

-Merit verilmesin-
............

-Merit verilmesin-

Rank atlamaya çok az kaldı, danny de sağolsun boş geçmiyor 😂😂 bayram tebriği sırası gibi (nerde fırsat görsem) sıranın sonuna geçip harçlık alma modundayım 😂

-elini vicdanına koy ☺️😉

Edit : teşekkür ederim 🤓

A:DAsdjadjasjdasdsadasd Abi tarzın çok hoşuma gidiyor Cheesy
Hocam askerlik gibi plaka saymaya başlayınca geçmek bilmiyor dün Konya bugün Isparta yarın Adana inşşaallaaahh 😂
legendary
-elini vicdanına koy

0.07 btc şimdilik az gibi görünüyor ama gün gelir çok olur  Wink Birinciliği almak forumun büyük bir çoğunluğu tarafından tebrik edilmek bence çok daha önemli bir kazanç olmuş. Tebrik ediyorum keşke ben de böyle ürünler ortaya koyabilseydim de ödül almasam da olurdu.

-Merit verilmesin-
............

-Merit verilmesin-

Rank atlamaya çok az kaldı, danny de sağolsun boş geçmiyor 😂😂 bayram tebriği sırası gibi (nerde fırsat görsem) sıranın sonuna geçip harçlık alma modundayım 😂

-elini vicdanına koy ☺️😉

A:DAsdjadjasjdasdsadasd Abi tarzın çok hoşuma gidiyor Cheesy
legendary
Merit: 1148
-elini vicdanına koy

-Merit verilmesin-
............

-Merit verilmesin-

-elini vicdanına koy ☺️😉

hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Bizlerden birilerinin olması gerçekten iyi olmuş ve tekrardan tebrik ediyorum. Gerçekten güzel ve iyi bir yarışma olmuştu btc biraz düşük olsa da yapacak bir şey yok.
full member
Activity: 156
Merit: 170

-Bu mesaja merit göndermeyin-

Ödül az değil aslında olması gerektiği gibi 0.1BTC 0.15BTC de yerinde bir karar olabilirdi ama 0.07xBTC de Türkiye şartlarında oldukça iyi ve hatta kripto piyasası için ufak ve güzel bir sermaye denebilir. dannybrown ve diğer arkadaşlarımızın aslında ilk hedefi katılım sağlamaktı ve bunu zaten yaptıkları işlerle gösterdiler ve bana kalırsa burada paradan daha değerli olan şey merit çünkü üyeliklerini geliştirdiler. ileride bu üyelikler kendilerine daha çok para olarak zaten dönecektir. bu yarışma olmasa kalemder, danny ve diğer arkadaşlar yine bu üyelik seviyelerine gelirlerdi ama biraz daha yavaş olabilirdi. Ben sadece bir çalışma ile katıldım ama yapılan işleri görünce devam etmek istemedim Smiley katılım sağlayan ve kazanan veya ödüle layık görülmeyen kim varsa herkesi tebrik ederim. kazandıklarınızı güle güle ve güzel günlerde harcayın.

-Bu mesaja merit göndermeyin-
Pages:
Jump to: