Pages:
Author

Topic: Bitcointalk Sanat Yarışmasında Ödül Kazananlar 🔥 (Kaynak: theymos) 🔥 - page 4. (Read 1246 times)

legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
Tekrar tebrikler, insan görünce keşke bizimkiler daha çok pay alsaydı diyor ama herkesi memnun etmek adına bu kadar fazla ödül dağıtılması da hoş olmuş. Son dakika katılmasam belki ben de 99. falan olurmuşum Tongue
Asıl rozet kısmı heyecanlı, bakalım kimler hak kazanacak
full member
Activity: 518
Merit: 185
dannybrown'ı tebrik ederim 1.liği haketmişti. Şahsen Kalemder'in daha yukarılarda tamamlamasını bekliyordum. ama sağlık olsun. Ellerinize sağlık.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Anket baya heyecanlı ilerliyor. 5 rozet sınırı çok az.
Ankette şuan uçurumun kenarındayım. Topuklarım boşluğun avucunda. Bir gamzelik rüzgar yetecek. Ha itti beni ha itecek Smiley

Smiley Ödül keşke bu kadar bölünmeseydi dedim ne yalan söyleyim.Ama en doğrusu bu da olabilir.
Kalemder hocanın falan emeği çok fazla.20-25 gün uğraşmakla 1-2 saatte birşeyler çıkartmanın arasında nicelik olarak çok büyük bir fark var.İnanın bunu anlatamam ama uğraşan insanları bizzat anlayabiliyorum.
Adam hala bişeyleri güncelliyor.
Neyse tüm katılımcıları tebrik ediyorum.Bizi destekleyen herkesede ayrıca teşekkürler.
Yeni yarışmalarda görüşmek üzere.

Hocam ödül kısmını görünce aklıma şu geldi; ben deneme sınavları için soru yaziyorum. Bazen soru için 2 saat uğraştığım oluyor. Netice ne ? Soru başına 8 TL. Tıpkı ona benzemiş bu durum. Niye yazdın diyenler için ise belki boş vakit olur ejstra para kazanırım dedim. Bu aydan sonra bırakacağım. 8 TL için değmiyor. Burada da ödül çok bölünmüş...

ödülden daha önemlisi rozet bence. şu nick altı custom titlesi olanlara harbiden özeniyorum. bende olsa abuk subuk doldururdum içini Grin bu forumda sadece Bitcoin developerlerinin rozeti var.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Hem dannybrown'un hemde Kalemder'in yaptıkları çalışma çok orijinaldi ve bence ilk 2 bunlar olmalıydı. İkisini de tüm samimiyetimle kutluyorum. Sanatsal anlamda yetenek özürlü birisi olduğumu kanıtlayarak bu etkinliğe katılacak bir şey bile bulamadığım için kendime de bir yuh çekiyorum.
(Bu arada dragondance'in gönderisini göremedim)
BTC ödülü de elbette çok önemli ama bence bu etkinlikte en önemli şey şu oldu Global'de Türk'lerin forumda var olduğunu, yetenekli, kabiliyetli ve bilgili insanlar olduklarını fark ettiler. Zaten bu etkinliğe katılım oldukça sanki bir merit bereketei geldi foruma, yeni merit kaynağı geldi... Büyük ihtimalle ben Kalemder'e de kaynaklık verileceğini düşünüyorum.

Çalışan hak eden herkesin ellerine sağlık... Sayenizde yüzümüz güldü...
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Kazananları tebrik ederim. Danny nin bir tık daha fazla ödül almasıyla aslında 1. olduğu ilan edilmiş ama ben en azından 0.1 btc verilmesini bekliyordum. Kazanan herkese hayırlı olsun.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Ankette şuan uçurumun kenarındayım. Topuklarım boşluğun avucunda. Bir gamzelik rüzgar yetecek. Ha itti beni ha itecek Smiley

Smiley Ödül keşke bu kadar bölünmeseydi dedim ne yalan söyleyim.Ama en doğrusu bu da olabilir.
Kalemder hocanın falan emeği çok fazla.20-25 gün uğraşmakla 1-2 saatte birşeyler çıkartmanın arasında nicelik olarak çok büyük bir fark var.İnanın bunu anlatamam ama uğraşan insanları bizzat anlayabiliyorum.
Adam hala bişeyleri güncelliyor.
Neyse tüm katılımcıları tebrik ediyorum.Bizi destekleyen herkesede ayrıca teşekkürler.

Hocam ödül kısmını görünce aklıma şu geldi; ben deneme sınavları için soru yaziyorum. Bazen soru için 2 saat uğraştığım oluyor. Netice ne ? Soru başına 8 TL. Tıpkı ona benzemiş bu durum. Niye yazdın diyenler için ise belki boş vakit olur ejstra para kazanırım dedim. Bu aydan sonra bırakacağım. 8 TL için değmiyor. Burada da ödül çok bölünmüş...
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
Gelen ricalar üzerine ilk mesajı da düzenleyerek bir hatırlatma yapıyorum, yarışmanın maddi kısmı sonuçlandı ve theymos BTC ödül listesini açıkladı,

manevi ödül sayılabilecek profilde görünecek "sanat yarışması rozeti" kazanma oylamasıysa 1 hafta daha devam ediyor, o oylamanın linkini de Kalemder'in yanıtından ve ilk mesajdan takip edebilirsiniz...
member
Activity: 462
Merit: 14
Yarışmaya katılan herkesi tebrik ediyorum, aralarında çok yaratıcı işler yapan arkadaşlar vardı takip ettiğim kadarıyla. Beni en çok şaşırtan dannybrown özelinde yapılan açıklama ve daha sonrasında da ödülün dağıtımı oldu diyebilirim. Özel olarak isim geçirip teşekkür edilmesi ilk anda kafamda gaz alma olarak canlandı ve ne yazık ki sonucu da öyle olmuş. 2.ile arasına büyük bir fark koyan bir üyeye ödülden bu kadar az pay verilmesi hoş olmamış.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030

mesela kalemder hoca hala bişeyleri güncelliyor.Rozet kesinlikle hakkı.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Tebrik ediyorum arkadaşları. Gerçekten hakettiler. Theymos ise yine her zamanki gibi adilane bir davranış sergileyerek çok kişiye daha az ödül dağıtarak bir çok kişiyi memnun etmiş bence.
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Katılımcı arkadaşlara destek olmak isteyenler https://bitcointalksearch.org/topic/10th-anniversary-art-contest-badge-voting-5204528 bu başlıktaki ankete katılabilir.

Ödül kazanmaya hak kazanan ve bizi gururlandıran arkadaşları tekrar tekrar tebrik ediyorum. Ellerinize sağlık.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope

legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics

Böyle dereceler görmek güzel. Katılan arkadaşları tebrik ederim.
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
@dannybrown daha önceden tebrik etmiştim. Ödül yarışmasında birinciliği gerçekten hak ederek almıştır. Diğer sanat olaylarından çok farklı bir boyut getirdiği kesindi.
Ödül biraz daha büyük olsaydı daha iyi olurdu.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
@dannybrown a keşke daha fazla BTC ödemesi yapılsaydı diye düşünüyorum ama bu dusuncemde bizden birisi ve tanıdığımız birisi olması etkili mi oluyor bilemiyorum. Gerçi herkes bolca merit verdiğine göre tarafsız gibiyim. En azından ileride imza kampanyalarına katılırsa oradaki kazancı artar.

Oyunu da kalemder, Danny ve Otto dan yana kullandım. Ben burada ilk defa emeğin karşılıksız kalmadığını gördüm. Bu kadar yıllık boktan hayatımda bana bunu gösterdiğin için teşekkür ederim satoshi babuş.
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
Kazanan herkesi tebrik ederim, dannybrown'un oyunu ozellikle cok hos olmustu. Aslinda 0.1 BTC falan almasini beklerdim, biraz az olmus sanki, yine de en cok alan o sanirim o yuzden cokta sikayet etmeye gerek yok. Tongue
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
sedactoo+04'u da belirttiği için wolwoo'ya teşekkürler, o arkadaş sanırım yabancı ama Kalemder'e teşekkür niteliğinde Türkçe yazarak mesaj atmış, kendini tanıtırsa olay netlik kazanır...

Yaptiğim muhabbeti asla unutmam Grin

Bu kişi 2 yil once forumda kadin kripto para yatirimcisi olmak hakkinda konu açmişti. Hatta annesi bitcoin çok şişti demiş bu da satmamıştı falan. kullanici adina gülüp karikatür atmiştim o da ergenlikte aldiğim mail demişti. hesap farkli ama tanidim. kullaniciyi riske atmamak adina detay vermiyorum. Yani kişi Türk ama forumda fazla erkek muhabbeti döndüğü/sarkintilik edildiği için kullanmiyordu. Bence yaptiği içerik çok basarili umarim ilk 5’e girer, bol şans.
hero member
Activity: 1928
Merit: 799
Kazanan arkadaşları tebrik ederim Smiley yatsan a baktım neredeyse sonuncu olmuş gibi başlarda baya bir merit almıştı. ölmez sağ kalırsak eğer 20. yıl için bir çalışma yaparız.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Dannybrown ve kalemderi tekrar tebrik ederim. Danny nin yaptığı oyun  ile birinci olacağını tahmin ediyordum. Kalemderin caksimasi da güzeldi. O zaten Legendary olarak ta büyük ödül kazanmış oldu😉
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
walla bu bayan türk galiba  Smiley
sadece bounty mesajı atmış ama ordan facebook profiline gidince Hopalu Asli diye bir isim çıkıyor
Pages:
Jump to: