Pozdrav svima,
evo i mene ponovo nakon dosta vremena. Iskreno, već sam se dosta puta htio javiti, ali nekako nisam skupio hrabrosti. Ono što prvo želim reći jest da, iako vas je malo, super ste ekipa, vas 5-6 (nabrajao bih nickove, ali neću, da ne izostavim koga). Stvarno se može pročitati jako puno pametnih stvari, a ekipa je otvorena uma i civilizirana. Ovo pišem zbog grupa na facebooku, na kojima su same budale. Zašto to uopće pišem- pa na facebooku se svako toliko povede tema o Bitluckyu, i naravno da ima ekipe koja konstantno tvrdi da Luka skuplja dječje fore s twittera i telegrama. Pokušavaju ga ismijavati i ponižavati, i zato mi je potpuno jasan njegov, viši gard- svatko od nas bi ga imao.
E sad, moje iskustvo - 11 mjeseci; 162%+ u btcu; 225%+ u kunama. Napomena, ovo su bruto iznosi, ali ako izračunate, nisu niti neto iznosi loši (s obzirom na to da provizija ide na zaradu u btcu, a ne u kunama). Šest mjeseci nakon sam potpisao još jedan ugovor, a prije pada je jedan ugovor potpisao i moj tata koji nema pojma o kriptu. Ali kad je čuo da negdje postoji ukamaćivanje preko 2% mjesečno, to je za njega to (naravno, uz sve rizike).
Sad da se vratim na uvod. Iskreno, boli me briga ako Luka "skuplja ideje", ili ako trejda nasumično kako mu grah padne. 162% u 11 mj., mislim da je normalnim ljudima jasno. U stvari, moja ideologija je da ako netko želi zaraditi, tada bitcoin hodl-teško, ali bitcoin+bitlucky=dobitna kombinacija. U slučaju da btc nikad ne naraste, već da mu cijena bude 5k, ovako taman budeš na nuli. Inače, u potpunosti razumijem zašto je minimalni ulog 35k, ali svi koji su ovdje to već ionako razumiju. U svakom slučaju, stati svojim imenom i prezimenom iza svega zaslužuje poštovanje. Luka i Eugen su se javno izložili; na društvenim mrežama se lako nađe sve o njima i njihovim obiteljima. Ugovor kakav-takav postoji i crno na bijelo je.
Stvari koje me smetaju i o kojima ću kasnije brinuti? Prvo me smetalo malo "korisničko iskustvo", ali polako i oni napreduju. Samo su dvojica i ne možemo očekivati ultra velik profit, da nam se svima javljaju kad nam se zaželi i da je sve savršeno. Veliki korak napravljen je aplikacijom koju su kreirali, pa se ne javlja nas 200 početkom mjeseca Eugenu ako koji dan kasnije šalje izvještaj. U aplikaciji postoji i odjeljak "edukacija", gdje stavljaju što misle da je dobro da pogledaju svi, a postoji i odjeljak "novosti", gdje tu i tamo šibnu neki tekstić. To je za mene nešto što se zove korisničko iskustvo. Glasine su i da će otvoriti discord kanal za one koje žele ući, pa da klijenti mogu međusobno komunicirati i razmjenjivati iskustva.
Ono što mi još visi u zraku-problem izlaska. Meni bi idealno bilo da mogu na određenim nivoima izlaziti 20% po 20%, što kod njih nije moguće. Ne zato što oni ne žele, nego je ugovor na godinu dana. Ugovor se može i prije raskinuti, ali nije moguće raskinuti 20% ugovora, a 80% pustiti i takve fore. Vjerujem da kad bude pravi bull i kad sve bude skakalo da će se u satima raditi o tome jel btc 80k ili 50k, a u toj situaciji ću ja morati izvaditi ili sve ili ništa. Do toga još ima, ali svejedno, često razmišljam o tome.
Sve u svemu, od mene dečki imaju 9.99/10
+ veliki respect
@cryptofrka, odgovor tebi- iako je ugovor u pravilu godinu dana, možeš izaći kad hoćeš, osim ako je to već netko krenuo zloupotrebljavati, pa su zabranili. Najbolje da se javiš Luki ili Eugenu, objasniš im tko si i kako stvari stoje. Vole klijente koji se razumiju u kripto i kojima ne moraju objašnjavati da btc nije ponzi onda kad ode na 5k.