Kako sam najavio u nekim aktivnim temama našeg lokalnog foruma, slijedi moje iskustvo sa tvrtkom
Bitlucky d.o.o.Prije cca. dvije i pol godine se pojavio "neki" Luka u jednoj
telegram grupi koja je jako specifična (sam naziv grupe ne opisuje baš najbolje i njenu internu tematiku, ulaz na vlastitu odgovornost
), i naravno da je većina članova napala Luku da je prevarant, iskreno, i ja sam imao visoko postavljeni gard.
Prođe godina, saznam da je kolega od Luke: Eugen, osobu koju poznajem od, kako se kaže, malih nogu i polagano se gard počinje spuštati
Dođe ljeto 2019. kad mi se javi jedan ulagač (poznata osoba u koju imam povjerenja), koji je odradio ciklus od godinu dana i hvali mi se sa izvrsnim rezultatom
Zbrojim ja 2+2 i potpišem ugovor sa BitLucky-em
Kripto fanatik sam dugi niz godina, rudario sam sve i svašta, koristeći svakakav hardware još u doba MtGoxa... odradio toliko loših trejdova da je to užas jedan, kupovao svakakve šitare misleći da ću se preko noći obogatiti, kako se kripto probudio malo prije drugog halvinga, probudila se i moja znatiželja, i naravno da sam opet ja sve u kontra: kad je trebalo prodavati ja sam kupovao, i obrnuto
Na svu sreću da nisam nikada išao "all in", tako da u sam suštini sam istinki HODLER
Dao sam BitLucky-u dio mog ETH portfolia na "raspolaganje" u nadi da će se konačno i meni nekakav plus u kriptu dogoditi, i evo događa se:
Ovaj graf prikazuje moj portfolio, iznosi su skriveni ali postotke ću vam otkriti
Slijede postoci profita po mjesecima, postoci su ovi u
narančastom na grafičkom prikazu
7,2%, 9,7%, 4,8%, 12%, 4,8%, 3,5%, 8,2%, 16,8% i 2,2%
To je ukupni profit od 93%, a ugovor traje još 3 mjeseca, tako da je veselje itekako na nivou
Njihovi kontakti nalaze se na
https://bitlucky.eu/
U koliko sklopite ugovor sa njima, napomenite im da ste preporuku dobili na bitcointalk forumu