Verdiğiniz linkteki haberi okudum ama biraz karışık geldi. Normalde bitsdaq platformu BXBC tokenlerini dağıttı ve toplam arz 50 milyar diye biliyorum.
https://etherscan.io/token/0xad34bac6364b1b0d22f1133392f379f49cca92ad Bu sayıyla bir yere varamaz çöp olur gider.
Token yakma olayı ise işin rengini değiştirebilir. KYC yapmayanlara token verecekelerini zannetmiyorum.
Borsa tokeni olduğu için iyi airdrop kampanyası yaptılar..
1-Kyc yapmadan zaten coin vermeyecekleri kesinde işte verecekleri coinide öteleme derdindeler.
2-alıntı yaptığın mesajda dikkat edersen BXBC denen 50 milyar token ve 2 milyar token dağıtılacak (airdrop katılıpta kazanılan token 2 milyar diyorlar) 48 milyar yakılacak ama o 2 milyar zaten değeri yok sıfır değerde.
3-Onuda işte şapkadan tavşan değil BQQQ çıkardılar.10 milyar BQQQ olarak sözde bunuda o dağıtacakları 2 milyarı buna kanalize edeceklerdi orda işide batırdılar.
4-Takip ettiğim kadarı BQQQ denen doğru yalan 5 milyon usd birileri para vermiş miş miş.İşte o kısım bence yalan bittrex kendi örtülü ödeneğinden 5.milyon usd buraya kanalize edecek anlaşılan da soru şu verilen 5.milyon usd para 10 milyar tokenın hepsinemi bedel % 10 mı bedel % 30 mı bedel % 50 yemi bedel işte belli değil?
5-Ucu açık tarih verdiler haziranda ama gün belli değil öteleme ihtimali olabilir.
6-Üstte tüm yorumları okuyorum bir arkadaşın yorumunda ne diyor.Biz kyc yaptık madem vereceksin kyc yapanları ver geri kalanıda kyc yaptıkça paylaştır.Onuda yapmadılar. ;rl
7-İşte bunlar bizim dediğimiz olacak dedikleri için süreci yönetenler acemi gibi.Madem kıvıracaktınız 8 mayısta dağıtım yapıcaz niye dediniz diye sorarlar adama.
8-Sonuç olarak verilen tarihler gelince görecezde Ama borsaya güven sıfır şu yazılanları ve bazı arkadaşların önceki yorumlarda sitesi sorunlu diyorlardı devamlı açılıp kapanıyor trade yapamıyoruz emirler askıda kalıyor diyenlerde oldu kullannların yazdıkları.
9-Evet KYC şubatta yaptım ama kendi kendime dedim elbet yorum yazarlar zaten yorumlar yazıldıkça buraya coin yollayıpta arbitraj yapayım desek şikayet edilen yorumları okuyunca vazgeçtim.Bu saatten sonrada zaten coin yollayıpta başımıza iş açmaya gelmez.Kendine güvenen yollayıp test etsin ama temkinli olsun derim.