Pages:
Author

Topic: Bittrex / Analiz / AL - SAT - page 11. (Read 104285 times)

member
Activity: 406
Merit: 11
November 15, 2017, 03:07:39 PM
daha coin borsasında yeniyim ve bittrexin onay istediğini bilmiyorudum gerçi biraz da benim aptallığım. deneme amaçlı 200 dolar attım güzel güzel trademi yaptım tam paramı çekicem o ne onay istiyor. hemen ayarladğım belgeleri yolladım bir baktım name missmatch diyor, parayı vermiyor. ulan hiç deposit ederken name missmatch falan demiyordun koca bittrex.supporta mesaj attım ama 2 aydır cevap bekleyen insanlar varmış çözüme dair en ufak bir umudum bile yok ayrıca basic verifition kısmında da   NO PUBLIC RECORD MATCH diyor. ne yapıcam ne edicem hiç fikrim yok. gitti pareciklerim
full member
Activity: 476
Merit: 100
November 15, 2017, 12:27:48 PM
son zamanlarda bittrex'te kabak tadı vermeye başladı. özellikle verification sisteminin sorunlu olması ciddi can sıkıyor. Ticket açınca da bekliyorsunuz o da ayrı sorun. Binance güzel fakat onda da alıştığız coinlerin tümü yok bakalım ne olacak.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
November 10, 2017, 03:11:27 AM
Umarım bu yükselişler devam eder altcoinlerde.Çok güzel yükselişler var şu sıralar fork haberinin iptaliyde ama hala yeterli değil bana göre bu artış ivmesi böyle devam ederse bitcoin cinsinden eski seviyelerine gelebilir sağlam altcoinler.

Hepimizin temennisi bu yönde umut ediyoruz ki bu şekilde ivme yukarı yönlü olsun ama maalesef 2 gün artı %20 yazıyorsa 3.gün biranda %30 düşürüyorlar btc bazında. Dolar olarak zararda değiliz belki ama btc olarak çok zarardayız. Amaç zaten btc miktarını yükseltmek.
member
Activity: 168
Merit: 10
November 10, 2017, 02:40:58 AM
Bir aylık bekleyişimin ardından zararına satıp dgb'ye geçtiğim gün fırladı, sorunsuz gözüken, genel olarak olumlu yorumlanan bir proje fakat işlem hacmi gereğinden çok düşük. Uzun vadeli yatırım için düşünebilirsiniz.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
November 09, 2017, 04:16:11 PM
Umarım bu yükselişler devam eder altcoinlerde.Çok güzel yükselişler var şu sıralar fork haberinin iptaliyde ama hala yeterli değil bana göre bu artış ivmesi böyle devam ederse bitcoin cinsinden eski seviyelerine gelebilir sağlam altcoinler.
full member
Activity: 294
November 09, 2017, 04:04:54 PM
Valla şu durumda kim ne aldıysa zarar eden yoktur 2 gündür güzel artışlar görüyoruz . Altcoinlere erken davranıp geçen varsa tebrikler gerçekten . Güzel fırsat verdi . Waves de güzel yükseldi. Sevindirici
bu ok coinin takipcisi var mi ya Smiley
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
November 09, 2017, 03:23:22 PM
Valla şu durumda kim ne aldıysa zarar eden yoktur 2 gündür güzel artışlar görüyoruz . Altcoinlere erken davranıp geçen varsa tebrikler gerçekten . Güzel fırsat verdi . Waves de güzel yükseldi. Sevindirici
full member
Activity: 294
November 09, 2017, 08:43:27 AM
Ben geçen ay mı ne 1000 tane kadar OK coin almıştım biraz BTC satarak. PR inanılmaz yani adamların en iyi yaptığı şey konuşmak heralde Smiley foruma felan bakmıştım yüzlerce kişi sağlam destekliyor kötü durumda olmasına rağmen. Yani gelecek kâr pek önemli değil de zevkine alıyorum ben bazen. Stratis falan da var bunlar hakkında söyleyebileceğiniz bir şeyler var mı?
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
November 09, 2017, 08:15:59 AM
evet haklısınız TL ve USD bazında yine yeteri kadar kar edilebilir  bu durumda.

bir dahaki fork muhabbetinde çok önceden altlardan çıkacağım, Smiley  önce btc , sorna duruma göre TL ye geçip, kaldığım yerden devam ederim,

yükselmişse yükselmiş, düşmüşse düşmüş farketmez piyasa yönünü tayin ettikten sonra kaldığımız yerden devam ederiz olur biter. bu kadar sıkıntı çekmeyede gerek kalmaz.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
November 09, 2017, 08:10:05 AM
Hesapları kapatıyor muhabbetinden sonra iyice soğudum bittrexten. Yeni coin de eklemiyor zaten. Olanlarda hep kırmızı insanın al sat yapası gelmiyor.
piyasalar btc sebebi ile o kadar kırmızıydı . şimdi biraz yeşillenmeye başlamış

evet biraz yeşil ama,  yerin dibine giren coinler, btc bu kadar yüksekken yeniden eski seviyelerine gelebilecek mi, ben onu merak ediyorum,  örnek: BTS, LBC, NXT...........

eğer yerin dibine girdiğiniz bir kaç coinde paranız duruyorsa şu an yapılacak en mantıklı şey bana göre, çıkması muhtemel coinlerden biraz toplayıp zararı bu şekilde kapatmaya çalışmak, yani yüksekken girdiğimiz bir coinde saplanıp kalmak hata olur diye düşünüyorum, kenarda köşede varsa biraz para btc nin durumuna göre , bütün alt coinler düşükken  yeni maceralara ufaktan yelken açmak lazım.

BTC karşısında artmaya başlamaları USD cinsinden daha fazla değer edecektir. Örneğin tanesini 1 dolar a aldıysanız 1.15 dolar a gelecektir. Bitcoindeki yükseliş kadar belki ekmek yedirmez ama USD yada TL cinsinden karınız yine kardır.
Ama acelesi olmayan uzun vadeli yatırımcı iseniz çok güzel bir çıkış noktası yakalamanız daha yüksek diye düşünüyorum
sr. member
Activity: 994
Merit: 391
November 09, 2017, 08:08:42 AM
Biraz daha sabır arkadaşlar şu BTC fork muhabbeti bitti sonunda. Şimdi yavaş yavaş özellikle beklentisi yüksek olan altcoinler olmak üzere hareketlenme başlayacaktır. Ancak doğru pozisyon almakda önemli. Burada kritik unsurlardan birtanesi 2018 yılı içinde bu fork muhabbetinin karşımıza ne sıklıkla geleceği.
sr. member
November 09, 2017, 08:05:47 AM
Hesapları kapatıyor muhabbetinden sonra iyice soğudum bittrexten. Yeni coin de eklemiyor zaten. Olanlarda hep kırmızı insanın al sat yapası gelmiyor.

evet biraz yeşil ama,  yerin dibine giren coinler, btc bu kadar yüksekken yeniden eski seviyelerine gelebilecek mi, ben onu merak ediyorum,  örnek: BTS, LBC, NXT...........

eğer yerin dibine girdiğiniz bir kaç coinde paranız duruyorsa şu an yapılacak en mantıklı şey bana göre, çıkması muhtemel coinlerden biraz toplayıp zararı bu şekilde kapatmaya çalışmak, yani yüksekken girdiğimiz bir coinde saplanıp kalmak hata olur diye düşünüyorum, kenarda köşede varsa biraz para btc nin durumuna göre , bütün alt coinler düşükken  yeni maceralara ufaktan yelken açmak lazım.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
November 09, 2017, 07:37:16 AM
full member
Activity: 840
Merit: 103
November 09, 2017, 07:31:53 AM
bittrex eger yeni bir koin cıkarsa chainsplit sonucu hespalara yansıtacagını soylemiş.
ama trade olacak mı yeni koinle ilglili birşey soylememiş.umarım yine bir koin cıkmaz.
cıkmasıda cok onemli değil gerçi cıkmama ihtimali kuvvetli olsa bile yeter.
yoksa yine bir altkon dumpı yaşayabilirz oncesinde.nereye dump yapılcaksa artık orasıda mechul.
Suan icin btc2x fikri askiya alindi ama mevcut durumda artan altcoinlerden kar yapip daha sonra tekrar btc2x gelecek dememeleri icin sebep yok, ki bence bu firsati degerlendirecekler Smiley
sr. member
November 09, 2017, 07:12:29 AM
shiftin fiyatı baya uygun diye düşünüyorum.  YTD
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
November 07, 2017, 06:18:43 AM
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
November 07, 2017, 06:13:10 AM
Merhaba;

Bittrex'in biraz önce yayınlanan Segwit2x hard fork ile ilgili açıklamasına alttaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://support.bittrex.com/hc/en-us/articles/115002603211-Statement-on-Bitcoin-Segwit2x-hard-fork

İyi dileklerimle

Taraf olmadıklarını belirtmişler, net bir açıklama değil bekleyelim görelim diyorlar.
Yine de iyi açıklama, açıklamadır.
sr. member
Activity: 2184
Merit: 422
November 07, 2017, 05:03:43 AM
bittrex eger yeni bir koin cıkarsa chainsplit sonucu hespalara yansıtacagını soylemiş.
ama trade olacak mı yeni koinle ilglili birşey soylememiş.umarım yine bir koin cıkmaz.
cıkmasıda cok onemli değil gerçi cıkmama ihtimali kuvvetli olsa bile yeter.
yoksa yine bir altkon dumpı yaşayabilirz oncesinde.nereye dump yapılcaksa artık orasıda mechul.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
November 07, 2017, 02:18:25 AM
Merhaba;

Bittrex'in biraz önce yayınlanan Segwit2x hard fork ile ilgili açıklamasına alttaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://support.bittrex.com/hc/en-us/articles/115002603211-Statement-on-Bitcoin-Segwit2x-hard-fork

İyi dileklerimle
full member
Activity: 336
November 06, 2017, 11:42:39 PM
Musiccoin bayağı yerlerde açıkcası girip girmemekte kararsızım 3-4 gün önce 290 larda dolanırken şuan 180 ler bandında alıp o seviyeye gelmesini bekleme fikride cazip gelmiyor değil

Al-sat yapılabilir ancak uzun vadeli zaten düşünmüyorsunuzdur sanırım. En uzak durduklarımdan üretimi de fazla olduğu için enflasyonu kötü.
Pages:
Jump to: