Pages:
Author

Topic: Bittrex / Analiz / AL - SAT - page 7. (Read 104285 times)

hero member
Activity: 756
Merit: 541
March 12, 2018, 11:19:17 PM
Merhaba;

Ben pump gruplarına karşıyım. Pump grupları volume'ü düşük olan aynı geçen Binance/VIA phising saldırısında olduğu gibi coinlerde varlıklarını gösterebiliyorlardı. Adını sanını kimsenin duymadığı, günlük hacimi 1 btc altındaki coin'e gelecek volume'ün ne borsaya ne de bu piyasanın iyi yönde bilinirliğine katkısı olabilir. Zaten kazanç sağlayan kesim belli. Bu regulasyonlar şuan bize sıkıcı gelsede piyasanın temellerinin oluşmasına ve balinaların hareketlerine sınır koyulmasını sağlıyor/sağlayacak. Mesela geçtiğimiz 2 ay boyunca Mt.GOX yediemininin dumpalmış olduğu 38K BTC'nin piyasayı manüple etme olarak yorumlanıp yasal takibe alınacağına inanıyorum. Ya da Ian Balina gibi kansızların ICO'lar ile oynamaları/manuple etmelerinin önleneceğini ümit ediyorum.

P/s:Trig şerefsizlerin önde gideni, çok can yaktılar çok.

İyi dileklerimle
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
March 12, 2018, 06:56:36 PM
herhangi bir pump grubuna üye falan değilim ancak bu gruplara olan nefreti anlayamıyorum. geçen yıl hemen her coin bittrex'te günlük-hatta anlık 10x-20x-50x yapıyordu, ortalık şenlik panayır yeri gibiydi. panayırdan nefret eden görmemiştim daha önce, ilginç...ripple 15x yaptı iki haftada, ethereum 5x yaptı, lümen 15x vs...bunları yapanlar balinalar onlara kızılmazken, onlara mübahken pumpçılara neden günah? şu aralar %20-30'dan fazla artış kaydedemiyor altcoinler, cılız artışlar ardından yerini düşüşe bırakıyor, pumpçılar olsaydı bittrex'te hacim artardı, binance'a kayma olmazdı, bir sürü kişi de hack olayı ile mağdur olmazdı. bence bittrex yanlış yapıyor, pumpçıları kovmak bu piyasanın decentralized özelliğine ters, hoş bittrex'in kendisi de merkezi orası ayrı konu! ancak böyle regülasyonlar devam ederse piyasanın cazibesi kalmayacak, oldu olacak borsadaki %20 özelliği de gelsin ki btc için bunu uygulamaya koydular agalar...kaldı ki bu piyasada pumpçının dik alası borsaların kendisi, trig token vardı 3k'dan 50k'ya çıktı sonra da bittrex delist etti, elbette bunda herhangi bir sorumluluğu yoktu(!!!)
newbie
Activity: 280
Merit: 0
March 12, 2018, 01:07:07 PM
Pump grupları dolandırıcılıktan başka bir şey değil, tek bildikleri, yeni gelenlerin eline koini vermek, veriyorlar koini ellere kendileri çıkıyorlar,
newbie
Activity: 70
March 12, 2018, 10:40:44 AM
legends alım fırsatı veriyor ve gerçekten ınsanların ilgi alanında olan bir porje yanı gelıs gıdıs saatlerı cok iyi trafiği var flan bence alınabilir ama kendınız bılırsınız.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
March 12, 2018, 09:38:53 AM
Pump guruplari defolup gitselerbpiyasa daha güzel olacak ama düşük hacimli coinler her zaman olacağından bunlarda her daim piyasada olacaklar
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
March 01, 2018, 04:56:28 PM
Hala neden bittrex kullaniyorsunuzki? Adamlarin borsasindaki bazi ozel uzun yatirimlik coinleri al sonra kapat gitsin ne isiniz var yoksa al-satla? saglam coinler binancede.

bittrex de uzun süredir pump gruplari var pump dump yapan gruplar onlar neredeyse bittrex i ayakta tutanlar diyebiliriz. onun dışında bittrex iyi çalışıyor support u saglam hizi düzgün.
binance la kiyaslamıyorum ama içeriği de orjinal

Merhaba;

Bittrex'in "Grup halinde pump yapan hesapları ihbar edeceğinine" dair yaptıkları açıklama sonrası (Aralık ayındaydı sanırım) pump'cılar Bittrex'i terk etti.

Her ne kadar geçmişteki teknik destek tecrübem hoş olmasa ve her an Türkiye vatandaşlarına ait hesapların iki ülke arasındaki sürtüşme nedeni ile dondurulabileceğini düşünsemde teknik destekleri Binance'dan daha iyi.

Bir de Biance'da olmayan bazı projeler varki el mahkum.

İyi dileklerimle

pump gruplari ile ilgili ne kadar karşıt durmaya da çalşsalar bu önüne geçileblecek bişey degl malesef. sadece dikkatli olablirler 100% düzeltemezler, hala devam edenler var.
full member
Activity: 616
Merit: 108
March 01, 2018, 04:03:49 PM
Bittrex te olan rdd xmy zcl gibi coinlerin çok ekmeğini yediğim için bırakamıyor.
Rise ın delist olma olayına gelince ekip airdrop yapmak istemiş bittrex karşı çıkmış ekip ısrar edince silinmiş deniyor.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
March 01, 2018, 03:59:37 PM
Hala neden bittrex kullaniyorsunuzki? Adamlarin borsasindaki bazi ozel uzun yatirimlik coinleri al sonra kapat gitsin ne isiniz var yoksa al-satla? saglam coinler binancede.

bittrex de uzun süredir pump gruplari var pump dump yapan gruplar onlar neredeyse bittrex i ayakta tutanlar diyebiliriz. onun dışında bittrex iyi çalışıyor support u saglam hizi düzgün.

Merhaba;

Bittrex'in "Grup halinde pump yapan hesapları ihbar edeceğinine" dair yaptıkları açıklama sonrası (Aralık ayındaydı sanırım) pump'cılar Bittrex'i terk etti.

Her ne kadar geçmişteki teknik destek tecrübem hoş olmasa ve her an Türkiye vatandaşlarına ait hesapların iki ülke arasındaki sürtüşme nedeni ile dondurulabileceğini düşünsemde teknik destekleri Binance'dan daha iyi.

İyi dileklerimle

Türk kullanıcılar ile ilgili dediğiniz konuya bende takılmaya başladım son zamanlarda bir miktar al sat yapıyorum Bittrexte ama tam çıkacam artık bu gidişle. ABD ile yarın ne durumda olacağımız belli değil.
newbie
Activity: 98
March 01, 2018, 03:53:27 PM
Al-sat yönteminde en büyük hedefim coin miktarını arttırmak, ama arbitraj bir ara çok iyi kazandırıyordu. Artık eskisi gibi o farklar yok borsalar arasında :/
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
March 01, 2018, 03:50:21 PM
Delist yapılması sonucu yatırımcılar zorda kalıyor. Delist kararlarının iyi düşünülmesi lazım. Pump gruplarının defolup gitmesi hayırlı olmuş, emek hırsızlarına geçit yok.
hero member
March 01, 2018, 02:45:37 AM

Merhaba;

İyi dileklerimle
full member
Activity: 424
Merit: 103
February 28, 2018, 06:56:31 PM
Malesef Bittrex beni artık çok tedirgin ediyor.Üstelik bir polülariteside kalmadı.Geçenlerde  7-8 ay aradan sonra 0.1 btc vardı rise düşmüştü o kadarlık aldım.2 gün sonra bir baktım ki aldığım coin %50 düşmüş.Hemen baktım Bittrex riseyi delist etmiş.Onunla birlikte son 1 ay içinde 15 e yakın coini delist ettiler.Yani Hodl şansınıda vermiyorlar artık.Her ay kafasına göre kararlar alan saçma sapan bir borsa oldu.0.1 btc den kalan 0.030 btc yi alıp arkama bakmadan kaçtım.
member
Activity: 596
Merit: 14
February 28, 2018, 06:13:27 PM
eskiden bittrex neydi öyle... binance acılmasıyla bittrexin yavaşlamasıyla binanceye geçmiştim cok uzak kaldım nxt 35 centlerde alıyım biraz dursun demiştim güzel kazandırdı bi daha neden olmasın
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
February 28, 2018, 06:04:41 PM

full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
February 28, 2018, 05:51:23 PM
full member
Activity: 546
Merit: 100
February 28, 2018, 05:40:59 PM
Ben polo dan bittrexe geçiş dönemi gibi bittrex den de binanceye geçiş yaşandığını düşünmekteyim. Bittrex gerçekten iyi geliyordu bana stop loss olsun yeni projeleri eklemeleri olsun ancak binance gelince daha iyisi varmış dedim.
full member
Activity: 336
The World’s First Blockchain Core
February 28, 2018, 04:57:59 PM
bi ETC destegi vermediler cikan coini cukkalayaip sonrami aciklayacaklar acaba? Gelecek coinde stake yapmaya izin veriyo yani hodl coini alip 2 sene sonra acsalar kullanima al sana tek basina balina.
full member
Activity: 276
February 28, 2018, 04:35:11 PM
Bittrex ETC forkunu destekleyecek diye okumuştum bir yerlerde. Borsadan bir açıklama gözüme çarpmadı. Altkoin almaya çekindiğimiz doğru. Hangisinin kötü piyasada değerini koruyup düzelme geldiğinde sıçrama yapacağını kestirmek kolay olmayan bir yol. Bende önsezi kalmadı.
member
Activity: 280
Merit: 10
February 28, 2018, 04:20:58 PM
bittrex etc forkunu destekleyecek mi? bilen var mı bir miktar etc var bittrexte.
hero member
February 28, 2018, 03:38:45 PM
ignis lele veriyormuş bugün saat kaçta acaba bilen var mı airdroptan sonra fiyatta bir artış görülebilir, yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte airdroptan hemen önce alıp sonra satmak mantıklı gibi...

Merhaba;

The IGNIS holder snapshot will be done on February 28th and distributed 1–3 March, this snapshot will be done for 1 day, so that IGNIS holders can trading as usual before and after the listed snapshot date.

Here’s how to get LELE:
1. Save on the private wallet / wallet of the Ardor platform, you can download pd ardor wallet at https://www.ardorplatform.org/download-ardor-blockchain-platform, choose according to the OS you are using.
2. To save on the wallet exchange, which will receive airdrop LELE is a wallet exchange, so we can not confirm that LELE will be distributed to its members because it is the policy of the exchange.
3. LELE acceptance ratio, 10: 1 which means 10 holders of IGNIS will get 1 LELE.

4. Only Holder IGNIS, not holder NXT.

İyi dileklerimle
Pages:
Jump to: