Pages:
Author

Topic: Bittrex / Analiz / AL - SAT - page 20. (Read 104285 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 289
September 20, 2017, 12:35:33 PM
Evet 3k'da cok buyuk bir direncle karsilasti BTC ama tabiiki elinde buyuk miktarda btc oldugu tahmin edilen kisiler bu 2X e destek verdigi surece ne olacagi hic belli olmaz herkes ona gore planini yapmali..
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
September 20, 2017, 12:17:56 PM
Yatırım için Kasım ayını beklemek mantıklı bence. Segwit olayı var mağlumunuz Kasım 1 diye biliyorum yalnışım varsa düzeltirseniz sevinirim.
Segwit olayı nedir acaba
segwit Ağustos ayında oldu bitti. Hardfork olayı vr ki tahminim segwit'e rahmet okutacak cinsten tam bir belirsizlik ve piyasanın ciddi şekilde yükselememesinin bir sebebi de budur. Herkes temkinli yine tahminen bunun etkilerini Ekim ayı girişinde ciddi bir biçimde hissedeceğiz. Açıkçası önümüzde ki en az 2 aylık bir dönemde yükselme değil düşüş bekliyorum. Buna göre pozisyonumu aldım bekliyorum. Herkesin bu konuyu ciddi şekilde araştırmasını Segwit dönemi neler yaşandığına bir bakmasını tavsiye ediyorum. Birde Spek haberler çıkarsa BTC için beklentimi söylersem herkes yok daha neler der Smiley

2000$ altını hayal ediyorsanız artık çok zor bence. Çünkü şuan eskiye göre daha fazla ve daha büyük aktörler var piyasada. Böyle bir düşüş olursa daha fazla satın almak isteyen kişi sayısı artacaktır. Şöyle düşünüyorum ben 100$ olursa 100 tane alırım hemen. Düşünün ben en fakiri olarak bunu düşünüyorum  Wink

3000' in altına inmesine pek izin vermezler bu saatten sonra. Belki bir tık iner. 2900 gibi. Sonrasında şahlandırırlar tekrar.
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
September 20, 2017, 03:42:06 AM
Yatırım için Kasım ayını beklemek mantıklı bence. Segwit olayı var mağlumunuz Kasım 1 diye biliyorum yalnışım varsa düzeltirseniz sevinirim.
Segwit olayı nedir acaba
segwit Ağustos ayında oldu bitti. Hardfork olayı vr ki tahminim segwit'e rahmet okutacak cinsten tam bir belirsizlik ve piyasanın ciddi şekilde yükselememesinin bir sebebi de budur. Herkes temkinli yine tahminen bunun etkilerini Ekim ayı girişinde ciddi bir biçimde hissedeceğiz. Açıkçası önümüzde ki en az 2 aylık bir dönemde yükselme değil düşüş bekliyorum. Buna göre pozisyonumu aldım bekliyorum. Herkesin bu konuyu ciddi şekilde araştırmasını Segwit dönemi neler yaşandığına bir bakmasını tavsiye ediyorum. Birde Spek haberler çıkarsa BTC için beklentimi söylersem herkes yok daha neler der Smiley

2000$ altını hayal ediyorsanız artık çok zor bence. Çünkü şuan eskiye göre daha fazla ve daha büyük aktörler var piyasada. Böyle bir düşüş olursa daha fazla satın almak isteyen kişi sayısı artacaktır. Şöyle düşünüyorum ben 100$ olursa 100 tane alırım hemen. Düşünün ben en fakiri olarak bunu düşünüyorum  Wink
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
September 20, 2017, 02:51:35 AM
Segwit olayı nedir acaba
full member
Activity: 630
Merit: 102
September 20, 2017, 02:29:18 AM
Segwit olayı nedir acaba
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
September 20, 2017, 12:26:20 AM
Uzun süreli coin almak isteyen varsa Gambit'i öneririm, hemen hemen hep yükseliyor ve kazançları ile coinleri satın alıp yakıyorlar.

İşlem hacmine bakılırsa bence uzak durulması gereken bir coin gibi duruyor. Coin hakkında ve projesi hakkında bilgim yok.

Bu coin trade coini değil hocam, Proof of Burn dedikleri bir konsept, bir grupları var grupdakilerin kazanclarının %10'u coini yakmak icin kullanılıyor. Şimdiye kadar 1,383,605 coin yakılmış(https://chainz.cryptoid.info/gam/address.dws?GHqvR8KwyrcJ5UJHvwf7RmLtvAnr5uTHdV.htm). toplamda 2.5 m var zaten.

Ama elbette eğer alırsanız, sizi üzmeyecek bir miktarla ve kendi araştırmanızı yaparak satın alın.

Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam. Araştırıyorum şimdi ilgimi çekti.
full member
Activity: 209
Merit: 100
September 19, 2017, 04:50:15 AM
Uzun süreli coin almak isteyen varsa Gambit'i öneririm, hemen hemen hep yükseliyor ve kazançları ile coinleri satın alıp yakıyorlar.

İşlem hacmine bakılırsa bence uzak durulması gereken bir coin gibi duruyor. Coin hakkında ve projesi hakkında bilgim yok.

Bu coin trade coini değil hocam, Proof of Burn dedikleri bir konsept, bir grupları var grupdakilerin kazanclarının %10'u coini yakmak icin kullanılıyor. Şimdiye kadar 1,383,605 coin yakılmış(https://chainz.cryptoid.info/gam/address.dws?GHqvR8KwyrcJ5UJHvwf7RmLtvAnr5uTHdV.htm). toplamda 2.5 m var zaten.

Ama elbette eğer alırsanız, sizi üzmeyecek bir miktarla ve kendi araştırmanızı yaparak satın alın.
full member
Activity: 238
Merit: 102
September 19, 2017, 04:22:41 AM
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
September 19, 2017, 03:46:41 AM
Kasım ayında daha sert düşüşler görüleceğini tahmin etmek pek zor olmasa gerek.

Segwit e göre kıyaslama yaparsak Kasım a kalacağını sanmıyorum bu sert düşüşlerin başlamasını. Segwit te daha var vr diyip oldukça ters te ve altlarda kaldığım için %50 den fazla btc bazında zarar da kaldım. Ekim ayına girmeden pozisyonumu alıp bekleyeceğim umarım bu sefer yanlış yapıp terste kalmam.
full member
Activity: 168
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
September 19, 2017, 01:54:44 AM
Kasım ayında daha sert düşüşler görüleceğini tahmin etmek pek zor olmasa gerek.
sr. member
September 18, 2017, 11:58:02 PM

full member
September 18, 2017, 05:05:50 PM
sr. member
Activity: 686
September 11, 2017, 05:47:43 AM
Adx hakkında bilgisi olan varmı 4x yapacak diye grafik vardı aldım %50 düştü 😁 arkasında bitmainin kurucusu da var ama bir haftadır 17 20 arasında gidip geliyor
full member
September 11, 2017, 05:03:44 AM
Zcl ve zen e ufak ufak yatırım yaptım biraz, monero gibi zcash de dellenirse, küçük kardeşleri çıldırır diyerek Cheesy
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
September 11, 2017, 04:15:46 AM
Verge güzel çıkış yakalamış. 150yi geçmez diyordum kırmış zincirlerini. Alım fırsatını göz göre göre kaçırdık 4x gitti gözümüz önünden. 220satları göreceği ön görülüyor yeni borsaya eklenme haberleri ile.
aynen hocam.elimde baya yüklü vardı.Ucuzdan toplamıştık.140-150'lerde çıktık.200'ü geçer mi gidişat öyle gözüküyor geçebilir ama şu seviyede riskli gibi.Başka dip coinler bulmak lazım
düşerse xvg alınabilir.Herkese bol kazançlar
sr. member
September 11, 2017, 01:49:33 AM
Verge güzel çıkış yakalamış. 150yi geçmez diyordum kırmış zincirlerini. Alım fırsatını göz göre göre kaçırdık 4x gitti gözümüz önünden. 220satları göreceği ön görülüyor yeni borsaya eklenme haberleri ile.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
September 10, 2017, 10:18:33 AM
btc kıyımı başladı sonumuz hayrola  Huh
Sert hareketler beklediğimi söylemiştim, bunlar daha ufak olanlar. Btc düşer altlardan kaçanlar btc'ye oradan dolara geçer. Bi yerden sonra tersine hareket olur.
sanırım bunlar toptan hareket etmeyecek btc 4k'dan toparlanır (çin'de 3700 batıda 4200 dolar) ortada buluşurlar. Sonra tekrar yükseliş, altlarda da toparlanma...Çok yükselirse (5k'yı geçerse örneğin) altlar tekrar göçer, biraz toparlanıyor derken tekrar 3k'lara gelir btc, altlar gene "mazlumu getirin bana!" durumu...öyle öyle batıracaklar herkesi...
newbie
Activity: 96
Merit: 0
September 08, 2017, 10:53:02 AM
walla şöyle 3600 altına iğne bile atsa artık çuvaldıza bile razı olacak btc sahipleri... Dikkatli olmak lazım...
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
September 08, 2017, 10:34:41 AM
Lan yıne siktigim çin borsaları çıkarmışlar bır ton coını hepımıze çakıyorlar yıne bahane bulup
nerden bulaştıysam bu tenx e lanet olsun 4000$ içeri aldı benı maliyet dusureyım dıye alıyorum yıne duşuyor

Usta aslında madem Çin'de btc düşmüş al getir oradan 500 dolar fark var, burda da altlar düştü çak gitsin hepsi tavan tavan ver eline milletin bir günde milyar dolar kazanırlar. marketcap 15milyar dolar düştü. Bu çinlilere iyi bir ders vermek şart oldu Cheesy

ammaaaa btc'ler yoldaysa ve burada direkt satarlarsa işte o zaman hep beraber zıçtık  Huh biri 3700'den satıyor öteki 4400'den 4700 bile var hala, ne poh yedikleri belli değil. bul karayı al parayı
sr. member
Activity: 322
September 08, 2017, 09:41:26 AM
Lan yıne siktigim çin borsaları çıkarmışlar bır ton coını hepımıze çakıyorlar yıne bahane bulup
nerden bulaştıysam bu tenx e lanet olsun 4000$ içeri aldı benı maliyet dusureyım dıye alıyorum yıne duşuyor
Pages:
Jump to: