Pages:
Author

Topic: Bittrex / Analiz / AL - SAT - page 21. (Read 104285 times)

full member
Activity: 279
Merit: 100
September 08, 2017, 09:34:36 AM
btc kıyımı başladı sonumuz hayrola  Huh
Sert hareketler beklediğimi söylemiştim, bunlar daha ufak olanlar. Btc düşer altlardan kaçanlar btc'ye oradan dolara geçer. Bi yerden sonra tersine hareket olur.

abi etheri 284 den aldım 400'e dayandı satmadım tekrar 278 lere düştü tekrar 350 lere çıktı gene satmadım şimdi 285'lere gene düştü.
al sat yapıp fırsat kollasaydım ikiye katlamıştım şimdiya kadar. amk çan çin çonları
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
September 08, 2017, 09:29:48 AM
Sert hareketler beklediğimi söylemiştim, bunlar daha ufak olanlar. Btc düşer altlardan kaçanlar btc'ye oradan dolara geçer. Bi yerden sonra tersine hareket olur.
full member
Activity: 288
Merit: 100
September 08, 2017, 09:21:13 AM
legendary
September 08, 2017, 04:47:46 AM
firstblood gene dellendi, sıka sıka (satoshi sata sata) geliyor aşağıya  Cheesy 7k'lara gelse de tekrar alsak, 3 geri 1 ileri hareket hep aynı, yakında doge'ın altına inecek  Cheesy

https://www.youtube.com/watch?v=GGHVxzhnulc&list=LLzSVpdD3TvdWgIzZBj6VX3Q&index=11 şu müzikle al-sat yapmak da hoş oluyor tavsiye....

bende aldım o dellendiği zamanda coşar diye ama birden dip oldu. şimdi bekliyorum yeniden dellenemsini yani. gerçi biraz daha dip olsa belki takviye çıkar maliyeti düşürürüm ama bakalım. sence kaçtan alım girmek lazım? max kaça düşer yada?

Aldım gitti hocam ortağız, belki biraz daha düşer ama no problem, biraz beklersek artar gibi geliyor bana! ytd dolar bazında fiyat normal gibi ama btc bazında sıkıştı bakalım belki şaşırtır bu defa...bir de çok sıkıştırıyorlar sattırmak için!!! interesting Cheesy amazing pump gelsin lululululululuuuu Cool
legendary
September 07, 2017, 01:57:00 PM
firstblood gene dellendi, sıka sıka (satoshi sata sata) geliyor aşağıya  Cheesy 7k'lara gelse de tekrar alsak, 3 geri 1 ileri hareket hep aynı, yakında doge'ın altına inecek  Cheesy

https://www.youtube.com/watch?v=GGHVxzhnulc&list=LLzSVpdD3TvdWgIzZBj6VX3Q&index=11 şu müzikle al-sat yapmak da hoş oluyor tavsiye....

bende aldım o dellendiği zamanda coşar diye ama birden dip oldu. şimdi bekliyorum yeniden dellenemsini yani. gerçi biraz daha dip olsa belki takviye çıkar maliyeti düşürürüm ama bakalım. sence kaçtan alım girmek lazım? max kaça düşer yada?

Bunun dibi delik usta, birkaç ay önce 250m dolardı 30'a kadar düştü. minimum gördüğü rakam 6k'lar ama yani o Mart'taki btc fırtınası öncesi...Tam bir pump-dump coini...counterparty ile eşgüdümlü gidiyor, ona mı özeniyor nedir ama artarsa oransal olarak ondan fazla artar herhalde, geçen sefer öyle olmuştu.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
September 07, 2017, 01:52:05 PM
firstblood gene dellendi, sıka sıka (satoshi sata sata) geliyor aşağıya  Cheesy 7k'lara gelse de tekrar alsak, 3 geri 1 ileri hareket hep aynı, yakında doge'ın altına inecek  Cheesy

legendary
September 07, 2017, 01:08:31 PM
firstblood gene dellendi, sıka sıka (satoshi sata sata) geliyor aşağıya  Cheesy 7k'lara gelse de tekrar alsak, 3 geri 1 ileri hareket hep aynı, yakında doge'ın altına inecek  Cheesy

sr. member
Activity: 532
Merit: 251
September 07, 2017, 12:05:55 PM
neoyu bilerek mi bilmeyerek mi düşürüyorlar bilemem ama elimi sürmem. 500den aldım 1000den sattım ve hala negatif görünüyor gözüme. 400k aşağısı ise uçurumdur. bu saatten sonra neo alınmaz, sadece izlenir, bu kadar olumsuz görünen bir grafik zor bulunur. düşen bıçak gibi adeta
saatli bomba resmen. bende neo ve dgb'den özellikle uzak duruyorum. iki tarafada gidebiliyorlar aniden. birde şu haberden sonra bakalım neo toparlayabilcek mi

dün onu yazdıktan sonra bugün neo aldım  Grin çok iyi yükseldi ve düşüş trendini yukarı kırdı. artık neonun zamanı geldi diye düşünüyorum.
full member
Activity: 236
Merit: 101
September 07, 2017, 11:42:43 AM
neoyu bilerek mi bilmeyerek mi düşürüyorlar bilemem ama elimi sürmem. 500den aldım 1000den sattım ve hala negatif görünüyor gözüme. 400k aşağısı ise uçurumdur. bu saatten sonra neo alınmaz, sadece izlenir, bu kadar olumsuz görünen bir grafik zor bulunur. düşen bıçak gibi adeta
saatli bomba resmen. bende neo ve dgb'den özellikle uzak duruyorum. iki tarafada gidebiliyorlar aniden. birde şu haberden sonra bakalım neo toparlayabilcek mi
legendary
September 07, 2017, 11:11:59 AM

firstblood ile ilgili şöyle bişi çiziktirdim ama olursa (olacak demiyorum) güzel olurdu! Cheesy 250m dolarlardan 36m dolara geriledi çık len artık! hoş, olsa da ben çıkmış olurum kesin (çık neo çık Angry )

yawaş artıyor iş çıkmaz gibi pek... Sad  Hadi len şaşırt beni Cheesy bota bağladılar gene Angry
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
September 07, 2017, 07:11:23 AM
Şu loopringde bitrexx e girerse hiç düşünmeden girerim bende. Etherdelta da sıkışıp kaldık işlem hacmi çok düşük eğer bitrexx e geçerse eminimki loopring in fiyatı geçtikten kısa bir süre sonra x2 leri x3 leri mutlaka görecektir. Herkese bol kazançlar
legendary
September 07, 2017, 07:03:44 AM

firstblood ile ilgili şöyle bişi çiziktirdim ama olursa (olacak demiyorum) güzel olurdu! Cheesy 250m dolarlardan 36m dolara geriledi çık len artık! hoş, olsa da ben çıkmış olurum kesin (çık neo çık Angry )
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
September 07, 2017, 06:14:48 AM
Çin darbesinden sonra Neo, Bitfinex'e sağlam haraç vermiştir bunun için.
Aksi durumda 300'lü rakamlara kadar düşecekti bugün.
legendary
September 07, 2017, 06:12:16 AM
Neo Bitfinexe girdi az önce. ARtış ondan. Bence daha gider.

Dün bi arkadaşa daha söyledim, o işin "hikâye" kısmı, zaten artacaktı, sabırsızlığımın kurbanı oldum yine!
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
September 07, 2017, 06:09:55 AM
Neo Bitfinexe girdi az önce. ARtış ondan. Bence daha gider.
legendary
September 07, 2017, 06:04:30 AM
Bile bile neo'yu düşürüyorlar, amaç satmak değil, fiyatı kırmak. operasyon var da dur bakalım sonunda ne çıkacak! illa ki bir şekilde birinci olacak şşşrfsz ya hacimde ya çıkışta ya inişte...(yazdığım postu bile ilk sırada Angry Cheesy)
zabah kârsız ayrıldım (her zamanki gibi) ve uçuşa geçti, nerde durur Allah bilir Huh Roll Eyes
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
September 07, 2017, 04:40:24 AM
Bittrex in eskisi gibi yeni coin eklememesi büyük sıkıntı.Oax,deeponion,Monetha gibi güzel projeler hacimsiz borsalarda sürünüyor resmen.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
September 06, 2017, 02:57:44 PM
Adx in 30-35 seviyelerine tekrar gelebileceğine dair sinyal gelmiş bakalım olacak mı
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
September 06, 2017, 02:04:03 PM
Neo gerçekten çok fazla düşmüş bu değerlerden toplanır mı sizce  Huh Bu arada benim tavsiyem bittrexden edgeless almanız yönünde olacak ekip yol haritasından şaşmadan ilerliyor.
Şu an Çin coinlerinden uzak durmakta fayda var.Çıkabilir de inebilirde ortam baya riskli.Ben aldım bekletiyorum uzun vade iş yapar gibi ama Çin devletinin olumlu bir haber yapmasına bağlı bu.Yoksa düşüş devam eder gibi gözüküyor.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
September 06, 2017, 01:57:44 PM
Neo gerçekten çok fazla düşmüş bu değerlerden toplanır mı sizce  Huh Bu arada benim tavsiyem bittrexden edgeless almanız yönünde olacak ekip yol haritasından şaşmadan ilerliyor.
Pages:
Jump to: