Pages:
Author

Topic: Bittrex hesabı dondurdu. - page 3. (Read 8529 times)

member
Activity: 150
Merit: 11
The Great Trader
November 28, 2017, 03:46:37 AM
Benimde hesabım 1 aydır onaylanmıyor. Tekrar belge gönderme kapalı nasıl olacak bilmiyorum. 2 kez ticket attım.
member
Activity: 229
Merit: 10
November 28, 2017, 03:31:58 AM
elimden bişi gelmiyor ya yeminle fıttırıyorum ya  Angry cevap yok bişi yok .. 1 ay bekleyenleri gördükçe bu ne ya  Sad
member
Activity: 83
November 27, 2017, 06:35:07 AM
Nedir bu borsalardan çektiğimiz geçen yıl poloniex sorunları bitmiyordu ordan kaçtım yorumları görünce buranın da mı suyu kaynamaya başladı  Huh Bittrex borsasın da çok şükür hiçbir sorun yaşamadım hesap onaylanması 5 dk gibi bir sürede onaylandı.

Bazen deneme amaçlı abuk subuk sorular için mail attıp test ediyorum 2-3 gün içerisinde cevap alıyorum, umarım sorununuz erken çözülür.
member
Activity: 109
Decentralized Transportation Economy
November 27, 2017, 06:24:46 AM
twitterdan yazmakta ticketi saatte bir güncellemte çözüm olmuyor.
bekle babam bekle işin yoksa.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
November 27, 2017, 03:59:29 AM
Doğrulama yapmadım ama şimdilik sıkıntı yoktur ama fazla işlemde yapmıyorum. Doğrulama yapmayanlar için uyarmışlar doğrulama yapılmazsa çıkış yapmanız mümkün olmayacakmış yani neyiniz varsa içerde kalır. Basit doğrulama yapmıştım kimlik onaylatamıyorum adımda sıkıntı çıkacak isim neden değiştirilemiyor anlamıyorum sallamış olabiliriz sonuçta veya yanlış hatalı yazım olabilir, nihayetinde selfi istemiyorlar mı. Waves DEX hacim kazansın geçişler başlar bence, borsalar tehlikeli olmaya başladı. Destek hattı kesintisiz dönüşler kısa süreli olsa yine derdini anlatırsın ben şimdi ne diye riske gireyim adımı eksik girmişim desem hesabı kapatacaklar. TC kimlik no doğrulaması yapıyorlar mı sizce?
member
November 27, 2017, 03:47:56 AM
bir kere yaptıkları hiç etik değil  Roll Eyes para yatırabil ama çekeme  Angry şu belgeleri kaç günde onaylarlar hiç bilmiyorum ama içerdeki paramı çeker çekmez benim için bitmiş olacaklar  Angry
full member
Activity: 131
Merit: 100
November 27, 2017, 02:01:13 AM
Bitrexin destek ekibinden destekk almaya başarmış birini görmedim henüz ama yinede en büyük borsaya oynuyor.
full member
Activity: 280
Merit: 102
November 27, 2017, 12:51:24 AM
Bittrex aynı şekilde beni de mağdur etti, bunun çözümü nedir ?  ticket e dönüş olmuyor,
member
November 26, 2017, 08:35:35 PM
benim hesap da onay istedi .. gönderdim dökümanları da Türkçe karakter yüzünden isimde sıkıntı çıkarmışlar  Smiley bakalım açtık supporta ticket .. kaç günde onaylayacakalr  Huh
arkadaş limiti niye sıfılarsın ki .. en azından ufak bi meblaya kadar izin ver  Roll Eyes
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
November 25, 2017, 02:05:16 PM
Bu büyük borsalar bu kadar para kazanıyorlar ne yapıyorlar bu paralı anlamak güç. Kardeşim geliştirsenize ekibinizi genişletin yatırım yapın rezalet bir destek hattı.

Arkadaşlar benim hesap onaylandı. Twitter dan postlarına mesaj attım falan birde forumdan @zubizeretta mesaj atmıştım bu sorunu yaşayan varsa yardımcı olmaya çalısayım demiş bir konuda. Twitler etkili oluyor gibime geliyor  . Aynı sorunu yaşanlar deneyebilir.
member
Activity: 154
November 25, 2017, 12:49:42 PM
Bu büyük borsalar bu kadar para kazanıyorlar ne yapıyorlar bu paralı anlamak güç. Kardeşim geliştirsenize ekibinizi genişletin yatırım yapın rezalet bir destek hattı.
copper member
November 25, 2017, 12:31:52 PM
Bela herifler nasıl bir destekse sıfır destek. sonumuz hayır olsun.
newbie
Activity: 96
Merit: 0
November 25, 2017, 11:38:53 AM
işin ilginci parayı almada 0 limit uygulanmıyor sadece göndermede uygulanıyor. Şimdi birileri çıkıp diyecek ki koskoca borsa bikaç btc için ismini lekelemez, işte bu düşünce oluştuğundan dolayı bile yapar mı yapar, hatta belki yapıyor. Yoksa içerde parası olana derdi ki arkadaş paranı çek inlemeye alcaz hesabını ona göre. Tabi bunu da bir bir sınır belirtip yapabilirdi. Mesela max 10 btcli hesaplara diyebilirdi. Yani balinaymış, karaparaymış tehlikesini en aza indirmek için max 10 btc olanları uyarırdı ki zaten çoğu sıradan kullanıcı o limitin altında kalıyor...
newbie
Activity: 89
November 25, 2017, 10:57:00 AM
Aynı durum arkadaşımda oldu icerde 1000 doları var withdraw limit 0 name mismatch hatası veriyomus halada onaylanmadı hesabı hesabı onaylamadan para atmayın arkadaslar
newbie
Activity: 2
November 25, 2017, 09:34:25 AM
Arkadaşlar 21 gün sonra hesabım onaylandı sizde durum nedir? Mutlaka twitterdan attıkları twitlerin altına yorum yazın
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
November 25, 2017, 07:57:22 AM
Bu vakıalar yaygınlaştıkça ve malum söylentilerin de etkisiyle parasının riskte olduğunu düşünen herkes başka borsalara kaymaya başladı. Bittrex’in acil bir güven vermesi gerekiyor yoksa bizim kafalar karıştı.
member
Activity: 138
Merit: 11
November 25, 2017, 04:09:53 AM
Bu tarz haberler yayıldıkça bittrexden başka borsalara kayma kaçınılmaz olacak daha önce poloniexde aynı sorunlar vardı herkes bittrexe kaydı mevcut problem devam ettikçe şimdide kullanıcı binance'ye geçiş yapabilir benim bu ayın 9 unda yaptığım doğrulama için halen bekliyorum hacim büyümelerine karşında destek bölümlerinide güçlendirmeleri gerekiyor
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
November 25, 2017, 04:04:54 AM
Son zamanlarda bu tarz serzenişlere çok denk gelmeye başladım.  Bittrex bir şekilde kendini rahatlatmaya çalışıyor olabilir . En azından bot ' lara önlem amacıyla mı bu tarz da bir uygulamaya geçti bilmiyorum . Fakat büyük risk taşımaya başlıyor hesaplarımız .
copper member
November 25, 2017, 03:42:11 AM
Bir ben sansliyim sanirim.Evraklari gonderdim nerdeyse hemen onayladilar.Umarim duzelir sorunlariniz dogru duzgun borsa yok piyasada.

gönderdiğiniz evraklar nedir ? Bende gönderdim fakat onay vermediler ticket açtım 14 günü geçti ses çıkmadı tekrar açtım. Bilmiyorum ne olacak.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
November 25, 2017, 02:46:01 AM
Bir ben sansliyim sanirim.Evraklari gonderdim nerdeyse hemen onayladilar.Umarim duzelir sorunlariniz dogru duzgun borsa yok piyasada.
Pages:
Jump to: