Pages:
Author

Topic: Bittrex hesabı dondurdu. - page 5. (Read 8529 times)

full member
Activity: 378
Merit: 102
November 20, 2017, 10:37:53 AM
Bugünlerde de ikili koruma sisteminde sorun çıkıp duruyor, ticket aç cevap vermelerini bekle derken yine bir hafta da böyle geçer. Onaylı hesaplarda dondurma gibi bir işlem olmadı diye biliyorum, onaysız bir hesaptı sanırım biara baya kişiye yaptılar bikaç hafta önce.
newbie
Activity: 44
Merit: 0
November 20, 2017, 08:37:29 AM
beni de enchanched sayfasına yönlendiriyor, dün sürücü belgesiyle önlü arkalı ve selfieli foto gönderdim kabul etmedi, neden acaba? şu an 3 btc limit, onay alamazsam ileride sıkıntı olacak gibi, slack falan da yok bende...

cok fazla denemeni tavsiye etmem daha sonra 3btc limitin de gider. benim basıma geldi sonra manuel yukleme ıstedi. 16 gun bekledim 0 limit ile. benım tavsıyem icket acıp belgelerini yukle ve ben cok denedım olmadı vs dersin.
full member
Activity: 210
Merit: 100
November 20, 2017, 08:27:46 AM
Bu dondurulma haberlerini çok okuyorum umarım geçici bir süreçtir ve hesap sahipleri coinlerine ulaşır.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
November 20, 2017, 07:09:21 AM
beni de enchanched sayfasına yönlendiriyor, dün sürücü belgesiyle önlü arkalı ve selfieli foto gönderdim kabul etmedi, neden acaba? şu an 3 btc limit, onay alamazsam ileride sıkıntı olacak gibi, slack falan da yok bende...
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
November 20, 2017, 05:34:12 AM
Name mismatch hatası icin ticket açtım 2 haftadır ne dönen var ne bişey . Yandık cidden ya . Daha ne kadar ugrastiracaklar bakalim
full member
Activity: 406
Merit: 102
November 18, 2017, 12:02:10 PM
benim ise hesabım hala onaylanmadı 4.hafta hala elle oyanaylamaya alındı 7 gun ıcerısınde bellı olucak 4. 7 günn Embarrassed Lips sealed ve destege yazdım
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
November 18, 2017, 11:52:49 AM
Hesap onayının sebebi kendi platformlarını yasallaştırmak, ABD'de bu işler daha sıkı işliyor. Türkiye'de bu denetim o kadar fazla olmasada türk borsalar önlemini önceden aldı. Slack kanalına gelince, spam yapanları temizlemek için yeni üye almayı durdurmuş olabilirler belki o konuda pek bir fikrim yok.
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
November 17, 2017, 02:37:16 PM
Merhabalar.

Sıradan birisi,bir abim. Ne al-sat yapar ne de başka bir şey. 5 kartlı rigiyle madencilik yapan bir hesaptan bittrex ne istiyor olabilir. 3 gün önce 1 eth yi btcye çevirip satmak istedik. Hiç bir şekilde transfere izin vermiyor. Hepi topu 0.05-0.1 btc var yok. Evrak istiyor,kimlik ve fotoğraf yollandı ama kabul görmedi. Şimdi de tekrardan evrak gönderimide yapılmıyor. Upload bölümü yok. Ne yapmamız lazım? Bir fikri olan var mı acaba?

Çok teşekkürler.
Evrak istemesi çok normal bütün borsalar artık evrak istiyor evrakları tekrar kontrol edip tekrar göndermeyi deneyin derim bence sorun çözülecektir.
newbie
November 17, 2017, 02:36:37 PM
belirttiğim gibi 15 gün sonunda benimki dün acıldı. 0 btc limiti 100 btc oldu. ben kendilerini sosyal medya vs her yerden taciz ettim. 2500 usd cıvarında bir yatırım vardı. cok  sukur dun son buldu. cok arastırdıgım zaman ıran lıların bır kac aydır beklediklerini gördüm. ama acıyorlar hesabı bır arada ümidi kesmiştim ama dün son buldu. kesin acılacaktır. belkı biraz daha zaman.
full member
Activity: 135
Merit: 101
November 17, 2017, 10:04:29 AM
yanılmıyorsam benimki bir kaç saat içinde hallolmuştu. nasıl bu duruma düştü bittrex anlamıyorum. bir sürü şikayet gelmeye başladı ve sürekli artıyor. nasıl  nereye güveneceğiz bilemiyorum Smiley
newbie
Activity: 2
November 17, 2017, 09:39:27 AM
Arkadaşlar 13 gündür bekliyorum bende. Name mismatch hatası aldım. Support üzerinde 30 tane konu açtım mail attım her yolu denedim ama hiçbir şekilde btc çekme limitimi yükseltmediler. Çözüm bulan arkadaşlar supporta ne yazdınız nasıl yazdınız bize destek olur musunuz ?
full member
Activity: 210
Merit: 100
November 16, 2017, 05:25:36 PM
Hesaplarınızı onaylatmalısınız. Tehlikeli bi iş gerçekten kumar gibi bir şey. Acelesi yok zaten bittrex hızlı bi şekilde onaylıyor hesapları. Benim hesabı yaklaşık olarak 20dk da onaylamışlardı.
newbie
Activity: 11
November 16, 2017, 11:14:26 AM
Evet onaylatmadan yapmak büyük hata ben bunu 5 dakika farkla anladım ne yazık ki ve çok pişman oldum. Ancak Gayet yüksek çözünürlüklü yolladım ben fotoyu Ğ harfinden kaynaklı benim sorunum.ilaveten bu sorunu yarın sizde yaşarsanız ki onaylı hesaplar bile yaşıyor bunu o zaman derdimizi anlarsınız. Support ekibi çok yavaş. TEM’inin o ki yaşamamanız ama yaşarsanız da bende aynı şekilde cevaplarım sizin mesajınızı.
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
November 16, 2017, 09:24:40 AM
Yahu hesap açıyorsunuz. Onaylatmadan, hesabı yükseltmeden içine onlarca btc atıyorsunuz. Sonra deposit var ama withdraw yaptırmıyor bu şerefsizler diye sayıp sövüyorsunuz. Onay olmadan deposit yaparsın, trade yaparsın ama withdraw yapamazsın. Önce bi araştır, oku siteyi sonra yap ne yapcaksan. Dan diye dalanlar var borsaya. Sonra onay için resim gönderiyorlar, resim de pixel pixel anadolu, bi b*k gözükmüyor. E adamlar da haliyle onay vermiyor, onay penceresi bile iptal oluyor, sonra supportla mailleşip duruyorsunuz, 1 ay dönmedi diyorsunuz. 5-10 kere adamlara hesap makinesiyle çekilmiş resim atarsanız inat eder gibi, adamlar da yapacak birşey bulamıyor haliyle. Eşeği sağlam kazığa bağlayın.
newbie
Activity: 11
November 16, 2017, 08:41:39 AM
Hocam bende çok sevindim. Harika olmuş bende ümitlendim şimdi benim hesabımda 0.25 btc var acaba az diye mi umursamıyorlar Huh?
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
November 16, 2017, 02:08:26 AM
Demirhansarac hocam sen naptin mas bu sekilde cevap vermeye vaktin varsa bi imza kampanyasina katil guzel bi ek gelirin olur Smiley
sr. member
November 16, 2017, 01:17:09 AM
Bittrex tam mallaşmaya başladı. Kaç defa belge yollayacağız anlayamadım. Ya bizim yerimizi tespit edip bilgi paylaşımı yapıyorlar bazı istihbarat örgütleri ile yada bizimle dalga geçiyorlar.

Sahsen benim belgel yollamamla 10dk icinde islem hacmimi genisletmesinin açılması bir oldu…
newbie
November 16, 2017, 12:15:53 AM
15 gün sonra hesabım acıldı. limiti 100btc yapmıslar.
full member
Activity: 462
Merit: 107
November 15, 2017, 06:35:28 PM
Bittrex tam mallaşmaya başladı. Kaç defa belge yollayacağız anlayamadım. Ya bizim yerimizi tespit edip bilgi paylaşımı yapıyorlar bazı istihbarat örgütleri ile yada bizimle dalga geçiyorlar.
sr. member
November 15, 2017, 06:10:34 PM
Benim hesap dondurulmadı ama son birkaç gündür bittrexe girdiğimde üst aşama için doğrulama yapmam için sayfaya yönlendiriyor. Doğrulamayı yaparsam 100 Btc transfer özelliğini açacaklarmış. En azından bu doğrulamayı istemeden önce bir hesap hareketlerine bakmaları lazım. Bende 100 Btc olsa bittrexte mi tutarım o parayı.

100 BTC tutuacağınız anlamına gelmiyor ki o hocam, 1 aylık işlem hacmini 100 btc'ye yükselteceklerini gösteriyor o sadece. 100 BTC yoksa emin olun çok insanda vardır. Smiley

100 btc çok insan da vardır diyorsunuz Smiley eski para ile 2 trilyonu geciyor dediginiz farkinda misiniz ? Cok insanda 2 trilyon para olmasi biraz komik geldi ya da benim ufkum dar bilemedim Smiley
Pages:
Jump to: