Pages:
Author

Topic: Blockchain 25$ XLM Airdropu Anlatımı - page 2. (Read 901 times)

sr. member
Activity: 560
Merit: 251
November 19, 2018, 07:20:53 AM
Kyc yaptığım halde ne bi mail aldım ne de başka bişey zaten kyc yapıp yapmamak ta kararsz ve korku içindeydim ama şuan iyice şüphe düşürdüler içime umarım kyc yapanların başına bişey gelmez Sad tüm bilgimizi aldı adamlar
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
November 19, 2018, 06:23:41 AM
Ben de yaptım herşeyi waitlistteyim ama ne kadar bekledi airdroptan faydalanan arkadaşlar varsa bi bilgilendirseler bizi de
newbie
Activity: 1
Merit: 0
November 19, 2018, 05:26:49 AM
7 Kasım da KYC yapıp bekleme listesine maili eklemiştim ama daha bir şey gelmedi. Desteğe yazayım bakalım.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
November 19, 2018, 04:12:01 AM
Ben kimlik onayı yapmadım gelmeyecek o zaman bana birşey.  😃 ehliyet yok kimlik cüzdanı kabul ederler mi acaba?   Olmazsa gidip kayıp olan ehliyeti yeniden çıkartayım zamanı geldi 5 yıldır ehliyetsiz geziyorum.  😃
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
November 19, 2018, 03:49:27 AM
Adamlar nasıl yaptılar da ettiler bilemiyorum ama Stellar airdrop'una katıldıktan sonra defalarca scam mailler almaya başladım. Stellar'ınızı claim etmek için linke tıklayın vs gibi. Ulan ben blockchain.com a giriyorum mail adresimi ama herifler nasıl elde ediyolar da o mailleri bu tarz mailler gönderebiliyorlar çözebilmiş değilim... Dikkat edin, emin olmadığınız hiç bir linke sakın ama sakın tıklamayın agalar.
member
Activity: 229
Merit: 11
November 18, 2018, 05:16:39 PM
Tebrikler baya uğraşmışsınız ama elemanların topladığı kimlik bilgilerinin değeri 25 dolardan cok daha fazla. Böyle saçmalıklarla zaman kaybetmeyin de şu kripto dünyasında da anlamlı işler yapılabilsin. O kadar paraya Afrikayı kalkındırsın
full member
Activity: 756
Merit: 104
November 18, 2018, 04:28:21 PM
XLM son dönemde gerçekten buyuk atak gösterdi ancak btc deki düşüş bunu bile dengeledi boğada falan yaşansa şu xlm bockchain wallet anlaşması füze olurdu fiyatlar.
member
Activity: 518
Merit: 10
November 18, 2018, 03:34:31 PM
Bunu bende duymuştum ilk başta biraz zorlandım açıkcası. Önceden görseydim forumda işime yarayacaktı. Ama ilk defa yapacaklar için güzel anlatım olmuş.
full member
Activity: 420
Merit: 105
November 18, 2018, 02:43:13 PM
Kyc onayı olmadı kimlikte saçlı görünüyordum. Saçları sıfıra vurdurduğum için malesef kabul edilmemiş. Sizinle iletişime geçilecek dendi ama bir haftadır dönüş olmadı.
member
Activity: 476
Merit: 12
November 18, 2018, 02:02:49 PM
kyc onayları otomatik olarak yapılmıyor maalesef. fakat kyc onayı verildikten hemen sonra coinleri hesabınıza otomatik olarak gönderiyorlar
jr. member
Activity: 316
Merit: 1
November 18, 2018, 01:57:55 PM
belli zaman aralıklarında mı gönderiliyor acaba XLM benden sonra kayıt olanların gelenler var ama ben hala alamadım. bununla alakalı bilginiz var mı acaba ?
member
Activity: 89
Merit: 11
November 18, 2018, 12:26:40 PM
Kimlik bilgileri blockchainde mi kaliyor yoksa bc bunlari xlm’nin sahiplerine mi gonderiyor?
full member
Activity: 378
Merit: 100
November 18, 2018, 11:13:38 AM
kyc için çok defa kimlik bilgilerimi paylaştım. şuana kadar sorun yaşamadım. bu airdropda oldukça iyiye benziyor. bence kaçırmayın derim.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
November 18, 2018, 11:10:00 AM
Ben olsam 25 dolar için kimliğimi yollamazdım. Kimlik istemek yerine neden şu işi başka türlü yapamıyorlar. Yani doğrulamak sadece kimlikle mi olacak. Onun da bir şekilde sahtesini yollayanlar oluyordur sonuçta. Oldum olası ısınamadım şu KYC işine.

Edit: Konuyu açan arkadaşa da emeğinden dolayı teşekkür ederim. Gayet güzel anlatmış.
full member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
November 18, 2018, 11:02:11 AM
Paylaşım için teşekkürler fakat  kyc olması 25 dolar için deymez dedirttiriyor adet 25 dolar için tüm bilgilerinizi satarmısınız ? sorusu geliyor bana neyse  Açıkcası ben başvurmadım başvurmayıda düşünüyorum.
member
Activity: 784
Merit: 18
November 18, 2018, 10:56:30 AM
Paylaşım için teşekkürler, ben de bu KYC karşılığı airdrop hakkında bir kaç şey yazmak isterim; Bir çok yatırımcı anonim olmayı tercih ediyor ve kolaylıkla KYC işlemine yanaşmıyor. Borsalar genelde kazandığı paraya bakar, yasal olarak başlarına bir iş gelmeyeceğini düşünseler belli limitler ya da işlemler için KYC işlemini zorunlu tutmazlar. Burada KYC işlemi gerçekleştirilirken size önemli bir uyarı yapayım;

Sisteme yüklediğiniz kimlik belgenizin üzerine Hangi tarihte, hangi kurum için, ne amaçla verildiğini kimlik bilgilerinizi okunur kılarak yapın.

Bunu bir çok deneyimli kullanıcı biliyor ama bunu piyasaya yeni giren arkadaşlar için yazma gereği duydum. Bir diğer hatırlatma bu uygulamayı aynı zamanda telefon, internet vs. aboneliği yaparken de yapmanız sizin faydanıza olacaktır.

Örnek:

Hocam valla gayet mantıklı bir konuya değinmişsin böyle yaparak olası bir kimlik paylaşımını önlemiş oluruz
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
November 14, 2018, 04:23:05 PM
Paylaşım için teşekkürler, ben de bu KYC karşılığı airdrop hakkında bir kaç şey yazmak isterim; Bir çok yatırımcı anonim olmayı tercih ediyor ve kolaylıkla KYC işlemine yanaşmıyor. Borsalar genelde kazandığı paraya bakar, yasal olarak başlarına bir iş gelmeyeceğini düşünseler belli limitler ya da işlemler için KYC işlemini zorunlu tutmazlar. Burada KYC işlemi gerçekleştirilirken size önemli bir uyarı yapayım;

Sisteme yüklediğiniz kimlik belgenizin üzerine Hangi tarihte, hangi kurum için, ne amaçla verildiğini kimlik bilgilerinizi okunur kılarak yapın.

Bunu bir çok deneyimli kullanıcı biliyor ama bunu piyasaya yeni giren arkadaşlar için yazma gereği duydum. Bir diğer hatırlatma bu uygulamayı aynı zamanda telefon, internet vs. aboneliği yaparken de yapmanız sizin faydanıza olacaktır.

Örnek:

Hocam kimlik üzerine yazılacak yazılar ülke içindeki KYC ler için geçerli olabilir ama yurtdışı borsalarında sorun çıkartıyorlar. Ben coinex e birkaç defa söylediğiniz gibi gönderdim, hepsinde de reddettiler. Manipüle edilmiş olarak görüyorlar.

Diğer taraftan bu borsanın airdrop için KYC istemesi normal. İstemeseydi zaten yanlış olurdu. Multi yapmayacak insan sayısı ne yazık ki çok az.
member
Activity: 336
Merit: 17
November 14, 2018, 04:15:58 PM
Bilgilendirme için tşkler. Bende anlattığımız gibi kayıt oldum onay bekliyorum. Gelsin bakalım 25 dolar ilerde belki degerlenirde dahada çok kazaniriz.  Bakalım ne zaman gonderecekler bizim xlm leri
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
November 14, 2018, 09:45:47 AM
Herkese geldi tabii ki bana gelmedi, tüm kyc şartlarını yerine getirdim 3 gün sonra hem emailim hem identification verified olmasına rağmen 1 haftadır gelen giden yok, şaşırdım mı ? hayır
full member
Activity: 457
Merit: 101
November 14, 2018, 09:14:40 AM
25 dolar için bu kadar çok bilgi vermeyi doğru bulmuyorum. Ha ileride 25 dolarlık xlm 2500 dolar olur orasını bilemem.
Pages:
Jump to: