Pages:
Author

Topic: Blockchain 25$ XLM Airdropu Anlatımı - page 4. (Read 895 times)

jr. member
Activity: 392
Merit: 4
November 13, 2018, 12:02:40 PM
Paylaşım için teşekkürler. Yapamayanlar için gayet iyi anlatmışsınız. 25$ dolar için bu bilgileri göndermek ne kadar doğru orası tartışılır ama Smiley

Ben KYC yaptım sıkıntı olacağını sanmıyorum.Blockchaini zaten Tron Vakfı Satın Almıştı.Stellar ile ortak bir kararla airdrop yapıyorlar.Evet konuyu katılmak isteyen ama tam olarak nasıl yapacağını bilemeyenler için açtım  Smiley
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
November 13, 2018, 12:00:25 PM
Paylaşım için teşekkürler. Yapamayanlar için gayet iyi anlatmışsınız. 25$ dolar için bu bilgileri göndermek ne kadar doğru orası tartışılır ama Smiley
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
November 13, 2018, 11:50:02 AM
Arkadaşlar Blockchainin XLM Airdropuna katılımını adım adım anlatıyorum.

İlk Önce Blockchainin sitesine girip hesap açıyoruz.

https://login.blockchain.com/#/signup

Daha sonra Settings > Profile kısmına gelip Verify My Identity kısmına geliyoruz.

Şimdi ise Adres Bilgilerimizi dolduruyoruz.

Şimdi ise Telefon Numaramızı doğruluyoruz.

Bu adımda ise Kimliğimizi göndereceğiz.

Pasaport yada Ehliyetten birini seçiyoruz Pasaport kısmından Kimliğinizide gönderirseniz kabul ediliyor.

Buradan kimliğimizi gönderiyoruz (Ben sadece kimliğin ön yüzünü gönderdim kabul edildi).

Bu adımda ise Kameramızı açıp ekrandan Selfie çekiliyor.

Kimliğimizin onaylanmasını bekliyoruz.Bu arada Sol Kısımdan Stellar > Claim Your Free XLM Now butonuna tıklayarak aşağıda açılan kısıma email adresimizi yazıp bekleme listesine giriyoruz.

https://www.blockchain.com/getcrypto

Kimliğimiz onaylandığında ve XLM Waitlist Formunu doldurduğumuzda aşağıdaki gibi 2 email geliyor.Bundan sonra yapacak birşey kalmıyor.Eğer KYC onayı yapıldıysa ve bu emailleri aldıysanız bekleme listesinde oluyorsunuz.Ödül dağıtımı part part yapılıyor.Dağıtım zamanı email adresinize bir email gelicek ondan sonra hesabımıza XLMler yüklenecek.

Konuyu Airdropa katılmak isteyen ama kısıtlı bilgi yüzünden katılamayan arkadaşlar için açtım  Smiley
Pages:
Jump to: